4N1K İLK AŞK İZLEYENLER var mı nasıl buluyorsunuz?
Saçma
Güzel ve değişik esprileri olan bir dizi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsi görüşüme göre türk dizileri genellikle zengin oğlan vs kız, fakir oğlan vs kız, 30 yaşındaki insanları liseli yapmak, üstüne üstlük gerçek hayattan hiç bir alıntısı olmayan diziler olarak düşünüyorum. Bahsettiğiniz dizi de bu tanımlamalarıma çok uygun bir dizi:(
Aslında bende türk dizileri için aynı şeyi düşünüyorum. Ama bu dizide çok değisik kelime ve espriler çok dikkatimi çekti ve güldürdü😄
İlk bölümü denk geldi izlemiştim güzel sıkmıyor beğendim ama şu an izleyemiyorum belki biraz reytingine katkı sağlamalıyım ama vaktim de yok. İlerde youtubedan ordan burdan izlerim baştan sıktığı zamana kadar. Çünkü bizim türk dizileri bir yerde batırıyor olayı
Haklısınız Türk dizileri batırıyor gerçekten
Evet mesela senaryoyu seyircinin belirlediği bazı diziler var. Mesela 4n1k da yaprağı beğenen hem ali hemde sırık var bu iki karakterden seyirci hangisini daha çok beğenirse yaprakla onun arasını yapabilirler ilerde. Yabancılarında sen illa kız veya erkek diğeriyle olsun desende (mesela teen wolf'ta) adamların senaryosu var bunu terk etmiyorlar. Bu şekild olayı batırabilirler ben sırık istemek bakalım onlar vermek mi
Bu yönden hiç düşünmemiştim
Gerçekten öyle
Veletler izler
Neden?
Cevap
0Cevap
Güzel. Gerçekle alakası yok diyenler zaten bu bir kitaptı. Yani hayaller ön planda gerçek hayat değil. 😏 Her seferinde türk dizi ve filmlerini yerme yi bırakın bence itici olmaya başladı.
Eğlenceli bir dizi izlenmeli ama kitabı daha güzeldi dizisi yapmacık geldi biraz
diziyi ve kitabını falan ilk izlediğim zaman eğlenceli komikti şu an da da öyle fakat eskisi kadar komik bulamıyorum artık kitapta daha iyiydi dizide bozulmuş
Hiçbirşeyin tadı yok artık
Haksız mıyım
Çok saçmaydı. Uyduruk bir Wattpad kitabından ne film olur ne dizi.
Güzel ya hoşuma gidiyor benim. Ama kitabı başkaydı
Evet ama kitabından dizinin daha farklı olduğunu söylediler zaten. Üstüne daha başka şeyler katıp diziyi daha yaya yaya çektiklerin
Bazen cidden saçmalıyorlar.
Saçma bir ergen dizisi
Ergen dizisi
Eğlenceli
Izlemedim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?