KSde tanıştığım bir kız vardı. Bana çok büyük terbiyesizlik yapmıştı (kendisinden numarasını bir iki defa istemiştim, numarasını istediğimde bana numaramı veremem, insanlara güvenmiyorum diye naz yaparken diğer erkeklere numarasını verip fotoğraf falan atıyordu) Ben de bunu öğrenince bana büyük terbiyesizlik yaptığını düşünüp konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra numarasını verip bana ağladığını söyleyince vicdanım sızladı dayanamadım ve numarasını kaydedip mesaj attım. Zaman zaman konuştuk falan. Kız benim numaramı kaydetmemişti (sanırım profil resmi gözükmesin diye) ben de bunun üzerine onun numarasını sildim yine ara ara konuşmaya devam ettik. En son 2 hafta önce konuşmuşuz kızla (bu arada ben rahatsız etmek istemediğim için o mesaj atmadan mesaj atmadım hiç)
Biraz önce bana Numaramı siler misin diye mesaj attı, bu neyin kafası? Numarasının kayıtlı olmadığını zaten biliyor kendisi. Neyin kafası bu? 2 haftadan uzun süredir zaten konuşmamışız, beni tanıyanlar bilir kimseyi rahatsız edecek bir insan değilim. Daha önce de böyle saçma sapan tepkileri olan insanlar ile tanıştım KSde. Gercekten normal insan yok mu bu sitede? Herkes mi tuhaf?
KSden numarasını veren bir kız "numarasını silmeme rağmen" neden "numaramı sil" diye mesaj atar?
Benimle ilgilen diye bas bas bağırmama gerek yok ama sen ilgilen yine de. İnsan durduk yere ya sevdiğine huysuzluk yapar naz adı altında ya da sinirden gozlerını kanatanlara ki bunun adı naz değil bilakis dürüstlüktür.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama numaramı sil diyen birine mesaj atmak da bana yakışmaz. Yani bana numarasını vermesini suistimal etmiş olurum. Bilmiyorum anlamadım. Gercekten kadınları anlamak çok zor, anlam veremiyorum üstad. Sen ne diyorsun?
Ne bileyim durduk yere dediyse bir şeye bozulmuştur belki, belki ilgi bekliyordur ya da saçma da olsa kafasına yeni dank etti ve soyledı bu da olabilir
Karakteriz oturmamış bir kız bende zamanında böyleydim Vicdanını dinliyor şu an üzüldüm onun adına umarım bir an önce hatasını anlar ve yapmaz bir daha
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçbir anlam veremedim ve çok ağırıma gitti. 2 haftadır konuşmadık zaten, keza numarası falan da kayıtlı değil zaten. Mesaj atmış numaramı siler misin diyor. Bu neyin kafası? Gerçekten zoruma gitti yani
Senle konuşmama sebebi illa başka birinin olmasına mı baglı? Kıza orda başka muamele yapmış gibi olmuşsun bu arada mesajları duruyomuş işte numarayı silsen de silmesen de pek bişey fark etmiyor zaten
Geçmişe yönelik temizlik çalışması başlatmış bak bakalım diğer erkeklere de yazmış mı silin konuşmaları falan 😄😄
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten anlamıyorum üstad. Millet efendi oldukça bizi salak yerine koyuyor. Gercekten zoruma gidiyor hani bu durum. Salak değiliz ama millet salak yerine koyuyor
En İyi Cevaplar