KSden numarasını veren bir kız "numarasını silmeme rağmen" neden "numaramı sil" diye mesaj atar?

KSde tanıştığım bir kız vardı. Bana çok büyük terbiyesizlik yapmıştı (kendisinden numarasını bir iki defa istemiştim, numarasını istediğimde bana numaramı veremem, insanlara güvenmiyorum diye naz yaparken diğer erkeklere numarasını verip fotoğraf falan atıyordu)
Ben de bunu öğrenince bana büyük terbiyesizlik yaptığını düşünüp konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra numarasını verip bana ağladığını söyleyince vicdanım sızladı dayanamadım ve numarasını kaydedip mesaj attım. Zaman zaman konuştuk falan. Kız benim numaramı kaydetmemişti (sanırım profil resmi gözükmesin diye) ben de bunun üzerine onun numarasını sildim yine ara ara konuşmaya devam ettik. En son 2 hafta önce konuşmuşuz kızla (bu arada ben rahatsız etmek istemediğim için o mesaj atmadan mesaj atmadım hiç)

Biraz önce bana Numaramı siler misin diye mesaj attı, bu neyin kafası? Numarasının kayıtlı olmadığını zaten biliyor kendisi. Neyin kafası bu? 2 haftadan uzun süredir zaten konuşmamışız, beni tanıyanlar bilir kimseyi rahatsız edecek bir insan değilim. Daha önce de böyle saçma sapan tepkileri olan insanlar ile tanıştım KSde. Gercekten normal insan yok mu bu sitede? Herkes mi tuhaf?
KSden numarasını veren bir kız
KSden numarasını veren bir kız "numarasını silmeme rağmen" neden "numaramı sil" diye mesaj atar?