Arkadaslar hep merak etmisimdr bir yazı okudum banyoda isemek şettana davettr diye cok merakta ediyorm ama piskopat bir sekilde deneyen var mı ya da günahmı zararlımı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilen biri olarak bunu açıklıyorum. Banyoda cin şeytan geziyor muş yok şu yok bu. Tuvalette de şeytan geziyor. Her yerde geziyor. Arkadslar banyo temizlik yeri eskiden banyo olmadığı gibi legende ya da köy yerlerinde köşeye yapılmış cag denen yerler varmış ve buralarda su birikirmiş ki ayaklar da yıkanıyor diye. Ve ondan dolayı işeme yin diyorlar. Şimdi ise banyolar da klozet var su var ve gideri var. Ha çok hoş birşey değil yapmak. Kaldı ki öncesinde tuvalete gitsen bile banyo anında işeme geliyor. Günah diye birşey yok uygun değil. Gelelim ayakta işemeye evet çok kötü birşey hem sağlık acısından hemde prostat olma yönünde zararlı. Hemde kabir azabı var
11 Yorumla
Soran+1 yılHm anladm teşekkürler
Cinni varlıklar buralarda gezer. İfritlerin vesvesesine maruz kalınır. Hoş birşey değil. Kabir azabına sebebiyet verebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılAyy allah korusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş pislik olan yer, müslümana yakışmaz. Banyo yapılan yere bu yüzden pislik olmasa iyi olur. Şeytan falan çarpmaz merak etme. Ayakta işemek uretra daki kaslara zarar verir ve yaslaninca çişini tutamazsın. Oturarak boşaltım yapmak vücut için mükemmel dizayn edilmiştir Yaratıcı tarafından. Anatomiye ters davranmamak gerek.
32 Yorumla
Soran+1 yılAnladm tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Ya sal gitsin seytan gelirse de oda işemeye başlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyoda işemek günah ya da zararlı değildir ama
Bizim alemimiz dışında yasayan cinni varlıklardan var bunları göz önüne alırsak insan pisliği ilehayatlarini sürdüren cin çeşitlerini bamyolarimiza çekmemek için yapmamamız gerekir13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma herhangi bir günahı ve dinen bir şeyi yok sagliken olabilir onu bilemem
Cevap sahibi+1 yılCaiz değil o farklı bir konu
Soran+1 yılHmm anladm teşekkürler
+1 yılŞu cinleri bir de bana musallat edin gözünü seveyim. Neymiş arkadaş bu cin bildim bileli cinlere küfrederim hiç bana bulaşmazlar.
124 Yorumla
Soran+1 yılCin olmayasn
- +1 yıl
Çocukken ben de bu safsatalara inanırdım. Hikaye bunlar masal.
Soran+1 yılRahat kafa
- +1 yıl
@Sevimsiz_ sen inanıyor musun cinlere
- +1 yıl
@Sevimsiz_ gördün mü peki?
- +1 yıl
@Sevimsiz_ benim uçtuğuma inanıyor musun peki?
- +1 yıl
@Sevimsiz_ inanmak için evet yoktur, benim uçtuğuma da inanan birkaç kişi bulabilirim. Hatta Azraili dövdüğüne inanılan şeyhlerimiz bile var. Şimdi buna birilerinin inanması o inanılan şeyin var olduğu anlamına gelmez ki. İnanmak çünkü somut bir kavram değildir.
- +1 yıl
@Sevimsiz_ bence geceler dilesen daha iyi ederdin. 😂
- +1 yıl
@Sevimsiz_ sanada iyi geceler
img-ozdilek.mncdn.com/.../86900478.jpg - +1 yıl
@Sevimsiz_ cin sevdiğini bildiğimden, seveceğini düşündüm 😂
- +1 yıl
Neyse benim muhalefet olmam gereken daha çok soru var. Size bol cinli geceler dilerim. Cininiz bol olsun. 😂 33hpwq10j9luq8gl43e62q4e-wpengine.netdna-ssl.com/.../0kRmFeePqKdSnum7O.jpg
- +1 yıl
@Sevimsiz_ estağfurullah. Yatıya gelin ne demek. Biz milletimiz için buradayız. Mevki makamda gözümüz yok. 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılUc harfliler banyoda ve lavaboda gezerler mis. O yuzden işemek iyi degil diyorlar. Duyduguma gore banyoda carpiyorlar mis
12 Yorumla
Soran+1 yılbir tırstm Şu an 😂
Cevap sahibi+1 yılDuyduğumda bende tirstim
Sakincaliymiş evet gerizekalilik yapar deliliğe sebebiyet veririmişgiz dur işeme 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBanyoda işemeye ne gerek var
21 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok ama merak işte
Dustayken yapmak günah ve sakıncalı diye biliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle duymuştm
Soran+1 yılPekii 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutkanlık yapıp, erken bunama oluyor diye biliyorum. :/
10 YorumlaDene banada haber ver
14 Yorumla
Soran+1 yılDenemem heralde 😂
Soran+1 yılCesaret edersem