ONEDIO ANKET

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yıldızname günümüzde sadece Hoca geçinenlerin Fal gibi yorumladığı bir kitap haline gelmiştir.
Bir kimsenin kaderi, yaşamı asla ama asla yıldızlara ve hareketlerine bağlı değildir. Bunun en güzel ve somut gerçek örneği burnumuzun dibinde olduğu için göremiyorlar maalesef ve o yüzden aldanıp gidiyorlar.
Kuran, Fal ve fal okları kullanarak sizleri kandıran, Allah adıyla yaklaşanlardan uzak durmayı emreder. Ve Gaybı sadece Allah ın bildiğini söyler.
Allah a yemin ederim ki Sizden hiç birinizin kaderi, şu gökte asılı gibi duran yıldızlara, aya ve güneşe bağlı değildir. - Muhammed Sallallahü Allahü ve Sellem.
Gaybı yalnızca Ben bilirim. (Allah c. c) /ayeti kelam/
Yani düşünün ki, o Allahın peygamberi, en sevgili kuluna bile Gayb ilmini vermemiş iken, günümüzde Fal bakıp gelecekten haber veren mahlukatlar hangi beyin yapısına sahip.
Peki, yukarda söylediğim Burnumuzun Dibinde ama göremediğimiz şey nedir sizce?
Ben Aslan burcuyum. Akşama düğünüm var. Hayatımın en mutlu günü.
Komşum da Aslan burcu. Dün babası öldü, akşama taziye var..
Burç yorumu : Aslan burçları dikkat, bu gün elinizden bol miktarda para çıkacak 😁😁😁
Tuttu mu, tuttu.
Allahın salakları 😂😂
Güzeldi😃
Siz rüya tabiri yapıyorsunuz değil mi?
Bazı insanlar da yaşamını rüyalarına göre ayarlamaya çalışıyor öyle ki hastalık derecesinde.. bildiğim kadarıyla rüyalarda da ayrımlar vardır.. rüya tabirini yıldıznameden burçlardan ayıran şey tam olarak nedir?
Burçlar gerçektir. Kuran da da geçer. İnsanların bölük bölük (farklı) yaradılışları. Ve türleri belirler. Zaten herkes aynı olsaydı, nefse hakim olan en ağır duygu ile Dünya yaşanmaz olurdu.
Kötüler olmasa, iyiliğin değeri anlaşılmaz.. Sevgi olmasa, Nefretin ne olduğu bilinmez.. Gibi.
Ama bunları, yaşam şekilleri ile gelecekten haber veren sözde Bilimin bile kabul etmediği bilim dalı Astroloji, yalandan ibarettir. Az önceki yorumumda belirttiğim üzere, bir dakika sonramızı bilseydik, yaşama arzumuz tükenirdi.
Yıldızname, aslında burcun, bölük bölük yaratılışın kader çarklarını açıklayan bir kitaptır. Yani Aslan burcu, doğduğu 3 evrenin birinde, hayatının hangi bölümünde yaşayacağı engelleri ya da kolaylıklarıdır. Rızkı, hayatının dönüm noktaları vs. Çok çok derin konular bunlar ama FAL değil. Ve işte bunu Fal a çeviren ve üstelik Para ile yapan aciz beyinler, kendi ekmeklerine yağ süremeyip başkalarından dilenmeyi kolay buluyorlar. Aklın varsa Sayısal oyna Ötüzz 😁
RÜYA İSE...
Bilinçaltı, Rahmani (Haberci), Şeytani olarak 3 e ayrılır.
Rüyanın gerçekliği, inanılması gerek olan noktaları
Rüyalara İnanır mısınız? Peki ya Fala? Farkını merak edenler için Bence. ↗
Bencemde detaylı okuyabilirsiniz. Çünkü eğer bilinçaltı ve ya şeytani değilse, Allah ın kuluna haberci melekleri ile işaretidir.
Rüya ile amel olmaz, bu kısmen doğru. Çünkü bunu bilmeyerek kendince yoran, falcıya, dalgacıya yordurup yola çıkan kimseleri Allah kendi ile başbaşa bırakır. İlmini aramak yerine, kendini savuran biri, düşmeden de Allah a yönelmeyeceği için bunla sınanır.
Kısacası, müsait zamanınızda Bence mi okursanız çok daha iyi anlayabilecek ve tüm cevapları alacaksınız buraya sığmaz,
Rüya gerçektir Rahmani Allah'tandır , diğerleri insan işi, cinni ve şeytan oyunları ile tuzaklarıdır.
Saygılar 😌
Teşekkürler 😊
Rica ederim
Zühre yıldızı bu er kişinin kısmetini açmış!
Zühre yıldızı bu er kişinin kısmetini açmış!
Zühre yıldızının seçtiği er kişinin kısmeti hep açık olur. Fakat diğer erkekler onu kıskanırlar. Onu kıskanan erkeklerin avratları ve anaları bu er kişiye büyü yapabilir, düğümlere üfleyebilirler. Bu er kişinin korunması gerekir. Yumuşak başlı olur. Evlendiğinde kız çocukları olur. Ömrü uzun, bedeni sağlıklı olur.
🤔..
Yaptığın şey görünmüyor ancak küfür değilse sıkıntı yok :)
Ne olduğunu düşünüyorsanız odur, küfürse küfür 😒
Bu ara sitedeki yaşça büyükler ergenlerden beter, toplu menapoz sendromu sanki.
Bence de.. normal bir emojiyi küfür olarak algılayanlar gibi
Emojin görünmüyor onun için espri mahiyetinde yazdığım bir cümle sonunda da tebessüm var.
Niye küfür ediyorsun yazdığımı hatırlamıyorum. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Genelde böyle küçük şeyler büyüyüp insanın canını sıkar ve iki tarafta birbirini kırar.
Utarid yıldızı bu hatuna bilgelik vermiş!
Bu hatun tatlı dillidir. Kaynanasıyla ve komşularıyla iyi anlaşır. Eli bereketlidir. Elinden her iş gelir. Evde oturmazsa zengin olur. Eşini de zengin eder. Dikiş nakış becerir, tüccarlık etmesi ve tüccarla evlenmesi hayırlıcadır. 2 kere evlenir. Başına bolca dert gelir. Dostları onu korur.
Evden çık artık😄
parayı sokaktan toplayacam herhal :))
Ticaret e atıl😂
en iyisi..
Bu yazının aynısı bende çıkmıştı 😂 yıldızname eskinin evliyalarının bir ilmiydi onlar biliyordu kitapları var hatta ama şu an bu ilmi bilen cok cok az kişi var yıldızname adı altında para topluyorlar inanmamak gerek.
Aynen
Cevap
6Cevap
İnanmamak gerek gadasi
Çay koy içelim o zaman
Gel gadasi
Ali Gürses hocaya bakabilirsin. Ben bir dergi veya gazeteydi yanlış hatırlamıyorsam, oradaki röportajında okumuştum. Havas diye bir ilim kullanılarak aşk vefki yapılabiliyormuş.
Hocayı arayıp sormuştum ne yapılıyor ne gibi etkileri var diye, bana detaylıca anlatmıştı nasıl hareket edilmesi gerektiğini, ne gibi sonuçlar alınacağını falan. Vefkinde 1 ile 40 gün arasında sonuç alınıyor bu hocanın. Ben yaptırdıktan sonra ali hoca bir haftada eve kadar göndermişti. Sonrasında vefkin etki etmesi 20 gün falan sürdü. Çok uzun zaman almadı.
Medyumali. com internet sitesinde bilgileri yazıyor hocanın. Ben çok memnun kaldım sonuçlardan. Özellikle vefk için düşünüyorsan ben kesinlikle memnun kaldım
Hiçbirşey anlamadım..
Boşver o zaman
Kaderimiz kadir gececınde ALLAH belirler
Kadir gecesinde mi😳
Hangi kadir gecesinde acaba 🙄
Bir bilene sor bakalım😐
Levhi mahfuz ne oluyor peki
Kaderini kendin belirlersin.
Bak aşağıdaki öyle demiyor
Yukarıdakine bak sen:)
Allah ve kendi seçimlerimiz kaderi belirler
Utarid yıldızı bilgelik diyo