Bunlar doğal şeyler, Gel görki bazı şeyler kişiye özel olmalı erkeğin gözüne gözüne sokulmamalı. Hassas olunmakı dikkatli ve titiz olunmalı. Eşler birbirinin yanınsa geğirmiyor osurmuyorsa dikkatli titiz oluyorsa, butür şeylerde erkeğin gözüne sokulmamalı diye düşünüyorum.
Bagirsak dusmesi diye bir sey olmadigi için sakadan zarar gelmez Tamam her sey apaçık soylenmez de yine de bundan nolabilir ki Fotograftan bahsediyorsan istemsiz olabilir eger kadin tarihlere dikkat etmiyorsa etse bile her kadinin basina mutlaka gelmiştir bu
eşime yardım eder güzel bir öper temizlenmesine yardımcı olurum bana allahın emaneti iyi davranip mutlu etmem gerekiyor yatağa bulaşırsa da bulaşır sorun değil değiştirilir ondan değerli değil
bana neden eksi verilmiş yanlış bişey mi söyledim erkek adam adamsa yani eşine yardım etmez mi öküz gibi hanımım orda sıkıntı çekerken donup arkamı uyuyamam herhalde bu neye eksi vermiş
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
54
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ödüm koptu kız bonboncuk bende birşey oldu sandım Pis jeli Seni :-) Olabilir ki kimi zamanlarda düzensizlik olabilir Evlenmeden önce yaşıyoruz zaman zaman evli iken de olağan karşılanması gerekli diye düşünüyorum Yine öptüm mucuks mucuks mucuks mucuks mucuks büüüüüüsssssssbbbbbbbbüyüklü mucuks
Bu elbette çok doğal ve olağan bir durum. Benim zaten bir şey yapmama gerek yok. Şu bir gerçek ki , regli yaklaşırken kadınlar zaten tedbirini alır , ped vs böyle durumlara nadiren düşerler. Yine de insanlık hali olabilir.. temizlenir olur biter.
Regl kanaması sırasında uyuyabiliyor musunuz ki? Tamamen merak ettiğim için soruyorum, yani ınsan cocuk degılse altına işese bile uyanıyor... Ben sanmıyorum ya gece Regl yasayıp uyanamasın kadın... Asırı yorgunluk olursa belki
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
uyuyabilir bir kadın regl zannettiğiniz gibi işemek gibi hissedilen bişey değildir hissedilmez gelirken sadece ağrıyla anlarsın belki çoğu kadın hiç farketmeden olur çoğu zaman
Bu gibi doğal olan durumları abartmaya hiç gerek yok kadın zaten anlar herhalde kendini bilir ha olduda farkına varamadi ne olmuş yani evlilik birbirinin açıklarını kapatmak için düzgünce durum söylenir oda temizlenir.
Olabilir. Bu gayet normal bir durum. Uyandırır, durumu söyler, yardım ederdim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hala anlamiyorum kadinlardaki bu durum utanilacak degil gurur verilecsk bir durum hatta senelerce adet olmak icin ugradanlar var.. ben birkadjni seviyorsam bu tip seyleri insani bor olaay olarak bakarim bizimde garip seylerimiz ruyada olabiliyor..
Başına bunla ilgili bir olay mi geldi seni eskidende taniyorum sevgilin yoktu en son. Senin yasindan sonraki partnerler zaten olgun yaklasir ergernleri bosver.
Öyle herşeyin konuşulduğu vıcık bir evlilik hayal etmiyorum tamam bu durum gayet doğal olabilir ama ben nasıl kendi uvuzlarimin detaylarına inmiyorsam bunu karşıdanda beklerim ama tâbi ben kocasi olarak böyle bir durumda üstüme düşen bir görevim varsa pek alâ yaparım. Doktor desin doktor, hastanede desin hastane ama "aşkişom burama böyle oldu" demesin
Hayatta bazı şeylere hatta kendine bile çöh demesen belli başlı şeylerin önüne geçemezsin ben böyle düşünüyorum. Ama tabi eşim demek ben demek yanında geğiririm oda yapsın gazda çıkarırım bu hakkı onada veriyorum, küfür de edebilir, aşırı absürt bel altı konulara da ineriz, ahlak dışı fantazilere de çıkarız diyene de saygım var ama ben böyle hayal etmiyorum
bazı erkekler böyle şeyleri duymayı sevmezler ama sen evlenirsen zaten bunu illa bir şekilde öğreniceksin gerekirse eşine ped falan da alacaksın :D bu şu an yazdıkların ve evlendikten sonraki düşüncenin çok farklı olacağından eminim
En İyi Cevaplar