Necasette vesvese mi yapıyoum acaba?

arkadaşlar arkadaşlar tuvalete girmeye korkuyorum çünkü ikide bir bişeyler sıçrıyor ya idrar sıçrıyor ya da su sıçrıyor necis oluyorum ikide bir yıkamıyorum artık sadece silmekle yetiniyorum idrardan sonra ordada elbiseler necis oluyor eli yıkadıktan sonra elbisedeki necis yerlere değiyor yine necis oluyor hava nemli ya el hep nemli kalıyor... unutmazsam elimin necis olduğunu artık bir yeri dirseğimle açmaya çalışıyorum bir dolabı çamaşır makinesinin kapağı vesaire unutursam da hobaaaa el nereye değse necis oluyor bu şekilde artık bütün ev necismiş gibi geliyor bütün çekyatlar kirli olarak görüyorum şu anda şuanda bütün bedenimi necis olarak görüyorum çantamı çalıştığım kitapları kalemlerimi felan yav ders çalışacam çalışamıyorum ya kpss ye çalışmam lazım çalışamıyorum her yerim necis olacak diye bu saydıklarımın üzerinde görünür hiçbir kir yok kir felan görünmüyor ama şu nemli ele necasetin bulaşması varya o nemden dolayı necaset bulaşıyor vesvese mi bunlar yoksa hakkaten bütün ev necis mi çok zor durumdayım arkadaşlar :(
Necasette vesvese mi yapıyoum acaba?