Evet 21. yüzyılda yaşıyoruz ama hala ceza olarak bana uygulanıyor sanırım erkek arkadaşımın ayak fetişisti olmasının da bu işle ilgisi var ama😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladığım kadarıyla pek şikayetiniz yok. İnsaflı biçimde uygulandığı müddetçe güzel bir cezadır falaka. Tavsiyem falakaya razı gözükün ama uygulanış biçiminde kuralcı olun ve ileri gitmesine izin vermeyin. Burada belirleyici olan vurma aracı ve sopa sayısıdır. Kız ayaklarına uygun olan ya ince bir dal ya da kalem inceliğinde bir çıtadır. Uzunluğu da dirsek boyunu geçmemeli. Başka araçlarla vurmasına izin vermeyin. Bence bir fasılda 20 sopa çekmek kafidir.
Evet 21. yüzyılda yaşıyoruz ama bazı güzel geleneklerin yaşatılmasında bir sakınca yok, yeter ki insaftan ve merhametten uzaklaşılmasın. Bu olduktan sonra falakaya bağlanmış bir çift hanım ayağı dünyanın en tatlı görüntüsüdür. Öyle ki insan vurmaya kıyamaz.28 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil. Pek detay vermemişsiniz ama umarım makul sınırların içinde kalınıyordur.
Soran+1 yılPek kalmıyor :D
Cevap sahibi+1 yılBuna üzüldüm 😕 Gerçi katlandığınıza göre sizin eşiğiniz belki daha yukarıda. Yine de iyi niyetinizi kötüye kullandırmayın derim.
Soran+1 yılKatlanıyorum işte napayım 😅
Cevap sahibi+1 yılkatlanmanızın sebebi adam mı yoksa olayın kendisi mi?
Soran+1 yılBaşta birincisi sonra ikincisi de:)
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle tahmin etmiştim. Sanıyorum yaşınız daha genç, derdim meriçlik yapmak değil ama, zamanla hiçbir erkeğe değmediğini anlayacaksınız. İkincisi deseydiniz diyeceğim bir söz olmazdı.
En İyi Cevaplar
+1 yılfantazi dünyası rengarenk heralde eniştenin :d yani güzel bişey ama adam seviyorsa canını fazla yakmadan yapsın ya
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen erkek arkadasinla ayni ortamda tek kalirsan daha cok seyler gelir başina.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşim de yapıyor bana
028 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi nasıl?
Cevap sahibi+1 yılCeza vermeyi sever çıplak ayakla dolastirir
- +1 yıl
Huww
Soran+1 yılİyiymiş benimki de bazen evde dolaştırıyor sizinki de öyle demek :D
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılNe tepki veriyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca dört tane böyle kullandığı var
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yıl. nasılı burda olmuyor sohbet etmek lazim
Soran+1 yılBenim feyk hesaptan ekleyebilirim sizi :D isterseniz
Cevap sahibi+1 yılOlur ekle
Soran+1 yılsiz ekleyin kullanıcı adı: feyk_hesap :D
Cevap sahibi+1 yılKs demi bu
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılYaptığın paylaşımı at bunla cikmaz
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSil bunlar
Cevap sahibi+1 yılTakip attim
Soran+1 yılmesaj da atın
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
bunun nesi ceza 🤔
- +1 yıl
e sonra da topuklu ayakkabı giydirip gezdiriyor büyük ihtimal? Rusya'da böyle oluyor
- +1 yıl
ben de tanışsam buradaki kızları falakaya çekmek isterdim :))
- 1 yıl
Falakaya beni yatirirmisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılMemnunsun anlaşılan gadasi
04 Yorumla
Soran+1 yılSorma çok memnunum :D
- +1 yıl
ben de sizi falakaya yatirabilirim 🤗🤣
Soran+1 yıl@abbaskara90 gidin kendi arkadaşlarınızı yatırın benden ne istiyosunuz :D
- +1 yıl
e sen sozlerinle cekici geliyorsun istiosun falaka seansima katilmayi
Gercek ceza olarak öyle fantezi veya fetişle falan alakası yok... ablami ve kizkardesimi falakaya yatırdım mecburen... babam olmadığı için hizaya sokmak bana düşmüştü maalesef öyle gerekti çünkü çok dikbaslilik ettiler özellikle ablam... akilsiz basın cezasini ayaklar çeker diye boşuna dememişler.. ancak gerçekten çok ama çok etkili bir cezayontemi
069 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşıldı bir ben değilmişim :D
Soran+1 yılİşe yaradı mı
Soran+1 yılNe kadar sert vurduğuna bağlı :D
- +1 yıl
ben askerden döndüğümde babam yeni vefat etmişti... kızlar üzerinde hiçbir disiplin ya da otorite yoktu. Kafaları ne eserse onu yapıyorardı. arkadaşlıkları kötüydü. serseri ipsiz sağsız insanlar. okulda dersleri kötü ablam atılmak üzereydi kızkardeşimin de dersleri kötü ablasının izinden gidiyordu... önce güzellikle uyardım ciddiye almadılar. Babamdan kalan işin başında olduğum için ara musluğu da bendeydi ama harçlık kesme gibi cezalar etkü etmedi çünkü belirli bir tutar cep harçlığı elde edecek sabit geliri var kızların... ama çıkıp da gidemeyeceklerdi çünkü yeterince kaynakları yok. çok dik başlılık ettiler sonuçta başka da çarem kalmadı
- +1 yıl
ilk falakaya yatırdığımda sopayı vurmaya başlamadan önce annem geldi "oğlum otorite kurmanı destekliyorum ama bu biraz fazla değil mi?" kızlar o sırada kurtulacaklarını düşündüler mızırdanmayı bıraktılar böyle bir sessizlik oldu... dedim ki "anne, bu kızların yanlış arkadaşları dolayısıyla başlarına bir şey gelecek olsa; bir tehlikeyle karşı karşıya gelseler onları kurtarması için benden yardım istemeyecek misin?" ... annem "isterim elbette oğlum sen evin erkeğisin, başka kimden yardım isteyeyim"; bunun üzerine "madem böyle bir durumda görev bana düşecek gerekirse ben kendimi tehlikeye atarak da olsa duruma müdahale etmekle yükümlüyüm o zaman böyle bir şeyin olmamasını sağlamak zorundayım. Bu yöntem dışında tüm yolları denedik olmadı. napalım yani devam etmemesi gereken şeyleri bırakalım da devam mı etsin?"... annem "gık" diyemedi... peki oğlum senin sağduyuna güveniyorum dedi ve önümdeki 4 çıplak tabanla beni yanlız ırakıp odayı terk etti.. kızlar tabi hayal kırıklığına uğradılar ve tekrar başladılar mızırdanmaya...
Soran+1 yılSonra yola geldiler yani?
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
bunları çözdüm küçüğe "banyoya git ayaklarını soğuk suya tut" dedim... çıktı... ablama döndüm... "sinemin (küçüğün adı) arkadaşları arasında okul hayatını olumsuz etkileyen, serseri ipsiz sapsız tayfadan kimler var? adlarını ver; bilip de söylemediğin isim olduğunu düşünürsem vay haline." dedim... ablam didem bildiği kadarıyla tüm isimleri verdi. not ettim... sinemi çağırdım ablamı banyoya yolladım ayaklarını soğuk suya tutması için. Sineme de aynı şekilde ablam didemin arkadaşlarının arasındaki serseri tayfayı sordum... o da bülbül gibi öttü ne yapsın? sonra her ikisinin de facebook şifrelerini aldım; farklı odalara kapattım birbirleriyle konuşamadılar. sonra fecbook'tan tüm buisimlere baktım başka arkadaşlarına da baktım... her ikisinin arkadaş grubundan yasaklanacak kişilerin listesini çıkardım
- +1 yıl
sonra her kisini de çağırdım... dedim bu arkadaşlarınızı tek tek arayacaksınız ve "erkek kardeşim /abim senle görüşmeme izin vermiyor" diyeceksiniz... özellikle ablam çok tepki gösterdi... bildiğin küçük çocuklar gibi tepindi "olmaz bunu yaptırma bana tamam ben keserim ilişkimi" dedi... önce tepkidi ama bir kaç dkika sonra yalvarışlara döndü... ama ben dedim ki "şimdi siz kendi kendinize bunlarla bir şekild eilişkiyi kesmeye çalışsanız da karşı taraf bunu tam anlamayacak sürekli sizleri arayacak ilişkiyi devam ettirmeye çalışacaklar. ama bunlar ipsiz sapsız serseri tipler güya özgürler yani ya, işte 3 yaş küçük erkek kardeş izin vermedi diye ilişkiyi kesmek zorunda kalan iriyle zaten görüşmek istemeyeceklerdir. bu telefon konuşmalarıından sonra isteseniz de onlarla ilişki kuramayacaksınız
Soran+1 yılKabul ettiler mi
Soran+1 yılne kuralı
- +1 yıl
Biri bir yasağa veya kurala uymazsa ve ben onu diğerinden duymasam yani mesela sinemin yaptığı bi ltaatsizligi bana Didem ablam soylemrzse de ben başka şekilde duyarsam ikisi suç ortağı sayılacak birlikte falaka yiyecekler şeklinde... ben bilmiyordum görmedim yok... birbirlerine yakin olacaklar görecekler duyacaklar aksi halde ayakları ayni kaderi paylaşır... bu sayede işbirliği yapmalarını da zorlastirdim
- +1 yıl
biraz acımasızlıkmış gibi gelebilir; belki adaletsizlik gibi de gelebilir ama bunun böyle olması gerekiyordu... mesela bu olaydan 2 hafta sonra işim erken bitti eve çok erken geldim; baktım evde didem ablam ve sinem var ve evde bir koku, yasak bir şey yapılmış diyelim. belli ki ablam ama bana bunu bir mesajla ihbar etmeyen küçük sinem de en az onun kadar kabahatli
Soran+1 yıl@cilginsey sen hiç yattın mı falakaya?
- +1 yıl
ayrıca bu hemenisim midir nedir onun ablsıına yaptıklarına ne kadar üzüldüğümün farkına varmışsındır... gerçekten neler çektiğini anladım. nasıl bir işkence bilmek lazım... Ama sen bunun nasıl acı verdiğni bile bile herife hiç tepki vermemişsin. sadece sroup anlattırmışsın. adırgadım doğrusu hem de nasıl acıttığını bilen birisin
Soran+1 yıl@cilginsey ikisi de
Soran+1 yıl@cilginsey herkesin fantezisi kendine :D
Soran+1 yıl@cilginsey bence öyle. Bırak insanları yargılamayı da sen ne yaşadın onu anlat :D
Soran+1 yıl@cilginsey Zorla :D
Soran+1 yıl@cilginsey kelepçe band vs...
Soran+1 yıl@cilginsey heycan korku arası
Soran+1 yıl@cilginsey neden soruyosun?
Soran+1 yıl@cilginsey evet dedim ya?
Soran+1 yıl@cilginsey boşver
Soran+1 yıl@cilginsey anlat durumunu
Soran+1 yıl@cilginsey anlat hadi ayrıntılı
Soran+1 yıl@cilginsey buraya yazcaksan yaz özel hesap paylaşmıyorum
Soran+1 yıl@cilginsey falakaya yatıyosun heralde anladık ne olduğunu yaz diyorum :D
Soran+1 yıl@cilginsey birisi hesabını takip ediyor dicem o zaman başka hesap aç yaz zor değil :D
- +1 yıl
Falakaya yatmayı seven kız varsa ulaşsın ve bu konuda tecrübeliyim
- +1 yıl
@cilginsey sen hemenisim adlı oğlanın ablası mısın?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Güzel hikaye , ama tamamen hikaye.
- +1 yıl
Sende erkeksin büyük ihtimal
- +1 yıl
Abicim ben bir fetişçi olarak çok merak ettim lütfen bana daha detaylı anlatırmısın lütfennn
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok iyi fantazi faydası da çok ama ne yatırdım ne de yatırıldım
06 Yorumla
Soran+1 yılNe faydası varmış?
Cevap sahibi+1 yılAa hala aktif misin anlatsana son durum ne
Soran+1 yılAktifim afsdfsfd aynı son durum. Faydası neymiş?
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır hala mı falakaya yatıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılPeki
- +1 yıl
Faydası : kötü alışkanlıklardan uzak kalırsın. Sigara alkol vb şeyler.
+1 yılNe değişik yaw bu. Falakaya yatırmayın artık beniiii
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅
Evet yatan var olmaz mı herkesin kendi fantezisi sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi birini bulmuşsunuz bravo :))
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz de mi kız arkadaşınıza yapıyorsunuz?
- +1 yıl
donem donem kiz arkadasim olan kisilere uyguladim. Bu bir tarz ve tutku meselesi. Kimi sapiklik kimi fethis kimi ceza olarak bakar. Ancak bayanlar bunu kesfetmeli amacimiz iskence degil. tutku paylasimi
- +1 yıl
Adamsın
+1 yılturk erkekleri sapik ya
03 Yorumla
Soran+1 yılYabancılar farklı mı acaba :D
- +1 yıl
turkmenler daha iyi
- +1 yıl
sapık da var romantikleri de var. Kızlar esas ne istediği belli olmayan akılları karışmış her şeyi trend diye yapan varlıklar haline gelmiş :)
+1 yılKim yapıyor bunu sana
015 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım 😅 arada başkalarına da yaptırıyor
- +1 yıl
Başkalarıyla değiştiriyor mu peki?
Soran+1 yıldeğiştiriyor mu derken?
- +1 yıl
Başkalarıyla da yatmanı sağlıyor mu
Soran+1 yılYok şimdilik sadece bana😅
- +1 yıl
Ozdlden konuşmak isterdim
Soran+1 yılNeden :D burdan konuş
- +1 yıl
Özel sorular sormak istiyorum. Engel yerim
Soran+1 yılNe kadar özel :D sor burdan bişey olmaz özel hesabımı ifşa etmek istemiyorum
- +1 yıl
Fake instagram aç? Ordn takılalım?
Soran+1 yılBurdan fake hesap açsam?
- +1 yıl
Sen bilirsin ama beni nasıl bulacaksın?
Soran+1 yılTakip attım :D
- +1 yıl
Yeni gördüm 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke benide yatıran olsa 😄
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen zevk alıyormusun peki merak ettim?
Soran+1 yılBaşta almıyordum çok canım yanıyordu ama sonraları almaya başladım
Cevap sahibi+1 yılpeki sonradan ne değişti de zevk almaya başladın?
Soran+1 yılPek bir şey değişmedi aslında sadece bu şekilde domine edilmekten hoşlandığımı farkettim
Cevap sahibi+1 yılpeki bir sprum daha var 😄 merakımı mazur gör. impact play in farklı şekillerini de seviyormusun mesela spanking (popoya vurma) gibi ya da kırbaç gibi
Soran+1 yılpek denemedim ama zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldenersen buraya edit yapsana :D sonucunu merak ediyorum (ne kadar yüzsüzüm:P dimi)
Soran+1 yılmuhtemelen denemem ama peki
Cevap sahibi+1 yılpeki bişey daha sorcam :D sen hiç erkek arkadaşını falakaya yatırdınmı?
Soran+1 yılhayır öldürür heralde beni :D
Cevap sahibi+1 yıl:D anladım, peki atıyorum buna müsade edecek olsa yapmak istermisin?
Soran+1 yılbaşka bir kıza yapmıştım zamanında :D
Cevap sahibi+1 yıl:D yani dominant yönünde var, güzel. merak ettiğim iki sorudan birinin cevabını aldım. peki, zaman ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim
Soran+1 yılrica ederim
- +1 yıl
İstersen falakaya yaptırabilirim gayet tecrübemde vardır
+1 yılKızlardan Falakaya yatmayı seven varsa ulaşın bana
32 Yorumla- +1 yıl
bana da ulaşsın çok mutlu olacağı şeyler yaşanır
- +1 yıl
Bana da ulaşın
Bende aynı durumdayım ceza veriyor sürekli 😊
017 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba, nasıl cezalar veriyor?
Soran+1 yılHmm anladım, nasıl yatırıyor tam olarak peki zorla mı, sen ne hissediyorsun bu durum hakkında?
Soran+1 yılOzelden mesaj atabilmek icin xper 2 olmamiz gerekiyor sanirim :( burdan konussak?
Soran+1 yılSkype'tan yazışsak olur mu?
Soran+1 yılTamam açıp mail adresini yaz ekliyim seni:)
Soran+1 yılTamamdır bekliyorum hemen şimdi açıcak mısın?
Soran+1 yılekledim :)
- +1 yıl
Kızlardan falakaya yatmak isteyen varsa ulaşsın bu konuda gayet iyi tecrübem var
- +1 yıl
Türk kızları falaka olayına yeni alışmaya başladı. Rus kızları ve diğer yabancılara bir şekilde oyunla ve fantezi çerçevesinde çok uyguladım hatta bunu yadırgamayanlar var. Bütün mesele karşı tarafa işkence mahiyetinde yapmadan uygulamak. E tabiki ayakları güzel ve bakımlı olan birine uygulamak daha zevkli oluyor. Ben de kendime bunu kabul edecek kız arkadaş arıyorum. Zaten Youtubede de falaka cezalı videolar çekilmeye başlanmış. Ama şuna eminim tik tokta da Türk kızları bunu akım haline getirecek :)) Şahsen falaka fetiş olaylarını seven bayanlarla tanışmak isterim
- +1 yıl
@abbaskara90 çok doğru eziyete çevirmeden yapılmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bu durumdan kurtabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFalakadan sonra öpüyor mu acıyan yerleri :)
00 Yorumla
+1 yılSende beni falaka yatirirmisin
02 Yorumla- 1 yıl
@Semih_ngs olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılCeza yani öyle mi
051 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😅
Cevap sahibi+1 yılKabahatiniz nedir...
Bu durum sizin de hoşunuza gidiyor mu?
Soran+1 yılHoşuna gitmeyen herhangi bir şey, bahane 😅
Başlarda kötüydü çok canım yanıyordu ama sonraları gitmedi dersem yalan olur 😅
Cevap sahibi+1 yılBaslard direndin mi hic yoksa kuxukuzu çıkardın mi çorapları... hoşuna giden nedir acının kendisi mi yoksa erkehingucu karsisinda çaresiz kalmak mi
Soran+1 yılDirendim tabi 😅 İkisi de biraz sanırım.
Cevap sahibi+1 yılNasil direndin direnmeye rağmen nasil yatırdı... bağladı mi
Soran+1 yılBağladı evet başta çok ciddiye almadım ama bağladıktan sonra artık çok geçti 😅
Cevap sahibi+1 yılHiç gerçekten direndin mi baglanmamak için debelendin mi o dayağı yememek icin
Soran+1 yılEvet ama genelde pek fayda etmemiştir 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet ya ben de en fazla 13 dakika
Soran+1 yılOha sana da mı yapıyolar?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama daha farklı daha beter çünkü fantezi degil
Soran+1 yılNasıl yani? anlatasana
Cevap sahibi+1 yılYıllar önce idi okuldayım çıkmaya başladık ben şımarık başına buyruk uçarı bir kızdım... bu oğlan da örnek vatandaş aslında hiç bana göre değildi... bana sigara içmemem için nasihat edip dururdu... günde 2 paket içerdim... bir kere cik balkona orda dur sigaramdan rahatsizsan dedim... ve olan olmaya basladi
Cevap sahibi+1 yılneye uğradığımı anlayamadan beni falaka pozisyonunda ayaklarım havada koltuğun kenarına bağlı ellerim arkadan bağlı vaziyette buldum... aldı eline sopayı... meğersem olayın buraya geleceğini anlamış hazırlığını bile yapmış ipleri sopası... sopa da içi boş ince hafif ve esnek bir boru... bayrak sopası aslında... dedi artık sen bunu hak ettin seni yola getirmek için başka da çare kalmadı... 2 kere vurdu çıplak ayaklarımın altına... gözümden çıktı resmen acısı... ben refleksle ayaklarımı bzdüm parmaklarımı kıvırdım... böyle tüm gücümle
Soran+1 yıloff sonra noldu
Cevap sahibi+1 yıldedi ki bu cezayı hak ettin... dahası bu zaten senin iyiliğin için... 2 sopa yedin daha 48 tane daha yiyeceksin... şimdi parmak büzerek bu cezayı hafifletmene izin vereceğimi zannetmiyorsun herhalde değil mi dedi... ben hiç tınmadım... zaten o kadar acıdı ki mümkün değil gevşetmem... içimden de küfrediyorum br yandan :(
Soran+1 yıl:( sonra?
Cevap sahibi+1 yılbaktı ki açmıyorum ayaklarımı bir yandan da ayaklarım bileklerden bağlı da olsa hareket ettiriyorum birbirine sürtüyorum... sabit tutmuyorum... aldı eline sopayı "sen bilirsin bu sopalar sayılmayacak" dedi ve ayaklarımın üst kısmına 2 tane vurdu... altına değil tabanlarıma değil üst kısmına... aman yarabbi yok böyle bir acı... ayaklarımı açmaktan başka çarem kalmadı... yan yana getirdim ikisini çaresizce
Soran+1 yılçok kötüymüş sonra noldu?
Cevap sahibi+1 yıldedi ki... her sopadan sonra 5 saniye ayaklarını çırpındırma hakkın var 5. saniyede ben havada 2 kere vınlatacağım o sırada tabanları hazır edeceksin... çok utanç verici ama falakanın devamında harfiyen uydun buna... uymayıp ne yapacağım? yarım saat önce siaramdan rahatsızsan balkona çık diyebilecek kadar pervasız hatta küstah kız... yarım saat sonra bu duruma düştü...
Soran+1 yılvallahi çok kötü duruma düşmüşsün 😅 sonra naptın?
Cevap sahibi+1 yılönce terk ettim... bastım küfürü dayaktan sonra... ama bir yandan da içim içimi yiyor... o güne kadar dayak değil erkekler ben eleştiremezdi bile... ondan bir özür almam lazımdı yoksa içim içimi yemeye devam edecek... ama herif hiç aramıyor. ben aradım dedi gel... gittim... bir özür almak için ısrar ettim ama çok net ve kararlı durdu... dedi ki "bu sigara senin zararına; onu içmeni engellemek de senle brlikteyken benimgörevim; seni güzellikle uyardım olmadı; ne halin varsa gör diyecek halim yoktu" dedi... ben daha da sinirlendim ama çekip kapıyı çıkamıyorum... hem adamın b kararlılığı ve benim güzelliğime karşı kendini zayıf hissetmemesi ilgimi çekiyor... dedim hiç olmazsa br daha olmayacağının güvencesini ver...
Soran+1 yılo ne dedi
Cevap sahibi+1 yıldedi ki "senin için zararlı olan br şeyi önlemek için sana dayak atmaktan başka çare kkalmadığında ne hali varsa görsün ne zarar görürse görsün" diyecek bir erkek istiyorsan öyle birini bul dedi... ayrıca senin tek kusurun sigaran da değil... araç kullanma şeklin çok tehlikeli dahası arkadaş gurubun da çok kötü, içlerinde her türlü şey içenler var onlarla da ilşkini keseceğim. İtaatsizlik etmen halinde ise yola getirmek için her türlü çareye başvururum... dedi
Soran+1 yılsen ne dedin
Cevap sahibi+1 yıldedim dayak çözüm olur mu dayakla bana sigarayı bıraktırabilecek misin? şiddet çözüm mü olacak dedim... valla dedi ben böyle kendine zarar veren biriyle devam edemem ama sırf sigara içiyorsun diye de sevdiğim kızı bırakmam... eğer bir tercihte bulunacaksan sen tercih edeceksin. Yani sigara için senin iyiliğini düşünen bir erkeği terk edeceksen sen bilirsin dedi... ama hem beni terk etmeyip hem de sigaraya devam edemezsin çünkü seni her türlü yakalar yine falakaya yatırırım. ya beni bırakacaksın ya sigarayı. iki duumda da benim problemim çözülmüş olacak çünkü beni de bıraksan o zaman senle ilgili sorumluluğum kalmayacak göbnül rahatlığıyla "ne hli varsa görsün" derim
Soran+1 yıloha sen ne yaptın
Cevap sahibi+1 yılsen ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yıloha derken?
Soran+1 yılAyrılırdım çok büyük ihtimalle.
Cevap sahibi+1 yılkocandan ayrılmamışsın
Soran+1 yılBenimki tamamen fantezi amacıyla yapıyordu seninki hayatına karışmak için caydırıcı olarak
Cevap sahibi+1 yılama direnmişsin ilk dayağında demek ilk evvela istememişsin
Soran+1 yılEvet ama bunu kullanarak hayatıma arkadaşlarıma falan karışcaksa ilerde çok daha kötü olur
Cevap sahibi+1 yılİyiliğini düşünerek hizaya sokmak için dövmesi zevk için dönmesinden daha mi kotu? Bu soyledikleri ikna edici olmaz mıydı etkilemez miydi?
Soran+1 yılSigarayı bırakmanın terapileri var ilaçları var kimse sigarayı dayakla bırakamaz 15 yaşında falan değilse, hele ki arkadaşlarına falan karışması çok daha kötü. Ayrıca sana o kadar değer veriyo olsa senin ondan ayrılmanı "kendisi için problemin çözülmesi" olarak yorumlamazdı.
Cevap sahibi+1 yılTerapi önerdi ama ben ciddiye almadım... sen falakaya yatırıldığına emin misin? Yakalanıp sopa yemeyi kimse göze alamaz... adamın sorumluluk anlayışı bu şekilde... eğer senin için zahmete girip bu kadar kendlml yormama rağmen beni terk edecek blrl benl terk ettiyse o zaman ben ne yapayım? Ne hallere varsa görsün yeter ki beraber olalım diyemem dlyor
Cevap sahibi+1 yılİlk falakaya yatırısi nasil oldu anlatsana sen de
Soran+1 yılBenimki ayak fetişisti olduğu için sürekli çorap giymeme takmıştı ben de geçmişten hiç alışık değilim sevmiyorum yalınayak dolaşmayı ilk seferde de böyle olmuştu ben ısrar ederken sen görürsün diye birden koli bandıyla ayaklar bileklerimi bağladı ben şaşkınlık içindeyken ellerimi de sonrasını tahmin edersin 😅
Cevap sahibi+1 yılKoli bandini açmak bile zordur ya... bence sen bunu su anda uydurdun
Soran+1 yılNeyi uydurdum?
Cevap sahibi+1 yılBence olay böyle olamaz adam koli bandını acarken sen kurtulursun... çok zor bir şey bu.. benimki iple bile çok zor yapıyor çok güçlü ve zeki ama koli bandı kullansa kurtulurdum
Soran+1 yılSen hiç hayatında koli bandı gördün mü? İnsan yerine koyup anlatıyorum bi de inanmıyo yalan borcum var gibi. Hoşçakal.
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerlm
Cevap sahibi+1 yılSimdi düşündüm de galiba mümkün
Cevap sahibi+1 yılBiraz beceriksiz blrlylm koli bandını acmakta hep zorlanmışımdır da ondan biraz da
Cevap sahibi+1 yılÖzurumu kabul ettiysen haber ver sonrasını da anlatayim
- +1 yıl
keşke bende yatırmak isterdim :D
- +1 yıl
size büyük ihtimal falakayı uygun görmüş ama uygun dozajda yaptıysa hoşunuza gidebilir tabiki. Bu sonuçta bir parafili
- +1 yıl
falakaya cektigim sonra da ayak masaji ve ileri levelini uyguladigim cogu kadin duygusal bosalma yasayip bagliligini arttirdi
+1 yılnasıl yani
06 Yorumla
Soran+1 yılbaya😅
- +1 yıl
seni nasıl falakaya yatırıyor
Soran+1 yılZopayla 😂
- +1 yıl
Ayak fetişi olması ne alaka
Soran+1 yılBilmem ayaklarımı da görmüş oluyo işte :D
- +1 yıl
Pekala.)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel fikir :D
013 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet güzelmiş :D ben başka yöntemler uyguluyordum yenisi eklenebilir :D
Soran+1 yılSen ne uyguluyordun :D
Cevap sahibi+1 yılBuradan söylemesem daha iyi :D
Soran+1 yılSöyle söyle :D
Cevap sahibi+1 yılTakip at :D
Soran+1 yılözel hesabımı ifşa etmek istemiyorum yha burdan yaz
Cevap sahibi+1 yılİfşa olmakla ne alakası var :D
Soran+1 yılBu hesabı aktif kullanıyorum sitede adım falakaya yatıyomuşa çıkmasın :D
Cevap sahibi+1 yılyeni aç 2dk :D
Soran+1 yılolabilir açınca takip atarım
Cevap sahibi+1 yılaç bekliyorum
- +1 yıl
korkmanıza gerek yok bence
- Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık
00 Yorumla
+1 yılAyaklaron güzelmiki
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öyle söylüyor
- +1 yıl
Hımmm görmek gerek
Oh mk ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı