eskişehirde eşcinsel bar veya mekanlar var mı varsa neresi bilen varsa söyleyebilirmi lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılEskişehir'de tam olarak öyle bir yer yok. Fakat barlar sokağında bazen o şekilde bir parti yapılıyor. Ama Eskişehir'de öyle bir şey olması imkansız kimse kimseyi ayrıştıramaz o şekilde
011 Yorumla
Soran+1 yılneden imkansız olsun ki eskişehir LGBT yi destekliyor yani bence olabilir eskişehirde eşcinsel olan birçok kişi var
- +1 yıl
Desteklemek ayrı bir olay da, ayrı bir mekan açmak tepki çekmek demek oluyor. Sadece onlara özgü yani. Buna şehrin mihenk taşları izin vermez. Ayrıca sadece bazı günler bazı mekanlar o şekilde konsept olarak parti yapıyorlar o kadar. Ama onun dışında o tarz bir mekan yok
Soran+1 yılevet belki öyle ama olsun bulunur ya elbet bir yerde vardır da çok bilen yoktur bnce
- +1 yıl
Bu arada aşağıda Menfis demişler menfis değil Memphis olacak 3 tane mekanı var hiç biri de o tip bir yer değil. Bildiğin pub ve cafe yani. Doğrudur benim genel anlamıyla bildiğim bir yer yok 20 yıldır, ama dediğim gibi yılda iki üç kez parti yaparlar barlar sokağında bunu biliyorum :) Bir kere biseksuel arkadaşım ile gitmiştim gitmez olsaydım ordan biliyorum...
Soran+1 yılneden bence güzel eşcinsel partileri :D
- +1 yıl
Benim ilgim yok. Kız arkadaşım yalnız kalmasın diye gitmiştim de parti de 4 erkek tarafından aşırı şekilde süzülünce ve daha fazlasını yapmaya kalkınca çok farklı şeyler yapıyordum onlara da zor aldılar elimden 😀
Soran+1 yılhahaha oda güzel :D :D
- +1 yıl
Ya ya ne demezsin 😀
Soran+1 yılbenim sevgilim var onunla gidicem bakalım kızlara bakıyomu bakarsa dövücem eşekten seviyorum ama güzeller güzelimi ya fadfssdgf
- +1 yıl
Hayırlısı 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
3 Aralık oradayım istersen beraber gidebiliriz
00 Yorumla
1 yılSadece Hera cafe var diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevt var Barlar Sokağı dolu
33 Yorumla
Soran+1 yıllezbiyenler var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılvar bir sürü
Soran+1 yılo zqaman barlar sokağından çıkmam teşekkür ederim :)
+1 yılMenfis bar
15 Yorumla
Soran+1 yılo nerde acaba?
- +1 yıl
Zor bir yer de değil
Soran+1 yıltam olarak nerde oldugunu bilmiyorum
- +1 yıl
Takip et söyleyim
Soran+1 yılettim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı