Canım aradaki abi kardeş ilişkisi farklı onların. Bu yetişme biçimi nedeniyle böyle onun eşi de silik karakter. Ve seni daha kabul etmiş değiller. Sen yeğenim doğunca kendini kabul ettirirsin. Alırsın Ali kardeşimi de gidersin evinde oturursun. Senin elti biraz arsız şımarık. Belki içten içe abisine aşık. Sen yeğenim doğuncaya kadar bekle
17 Yorumla
Soran+1 yılkadın eşimin yengesi kadın hastalıkları özel bir konudur bana söyleyebilirdi bende eşime uygun bir dille söylerdim yangından mal kaçırır gibi hastaneden çıakr çıkmaz eşimi araması tuhaf annesi de eşime söyleyebilirdi. hayır o niye söylüyor birde özel bir konuuu
+1 yılHaddinden fazla arıyor. Hani abisinden istemesi normal ama artık evlisiniz siz ve buna bir son vermesi lazım.
011 Yorumla- +1 yıl
Sende tavrını ve tepkini net şekilde ortaya koy
Soran+1 yılbirde kaynı yani sırf uyuzluk olsun diye yapıyor düşüncesiz
- +1 yıl
Sen tepkini nasıl ortaya koyuyorsun peki
Soran+1 yılben eşime evlenmeden önce rahatsız olduğum şeyleri söyledim o da bana bizim aile çok farklıdır dedi bende evet baya farklısınız sizin kadar birbirine düşkününü görmedim dedim ama eltime henüz birşey demedim kaç yaşında kadın ya anlaması lazım değil mii
- +1 yıl
Sizler kaç yaşındasınız?
Hadi eltin başka bir olay ama kocanda tuhaf. Artık kendi ailesi var bir çizgi çizmesi lazım.
Ayrıca eltinin bu kadar yakın olması da yanlış kendi kocası varken.
Soran+1 yılben 25 eşim 34 yenge denilen kadın da 31
artık beni çileden çıkartıcaklar- +1 yıl
Eşin bunu dbiliyor değil mi?
Rahatsız olduğunu?
Soran+1 yılevet biliyor
- +1 yıl
Eşin bu rahatsızlığın konusunda ne diyor peki?
Eğer ciddiye almıyorsa senin bir şeyler yapman lazım
Soran+1 yıldikkat edicem dedi ama bu sefer diyeceğim ki seni aradığında artık telefonu bana vericeksin ben açacağım bakalım ne dicek
- +1 yıl
Güzel güzel sen böyle tepkini gösterirsen anlayacaktır. Çünkü daha yeni evlisiniz ve belli ki sınırları çizemiyorlar.
Çizemiyor olmaları çizmeyecekleri anlamına gelmiyor ama.
Sen nasıl ızın verıyorsun sorun cıkarsana benım kocamı nıye arıysıun senın kocan yok mu de. Yakında kocanıfa ona kaptırcan bu gidişle. Olmaz deme neler neler oluyır bu hayatta
11 Yorumla
Soran+1 yılbir akrşı karşıya gelelim lafını söyleyeceğim arlanmaz işte herşey herkesten beklenir
+1 yılBunun kocası ne iş görüyor acaba? Ben boğardım heralde en azından düşüncesi kesin geçerdi aklımdan bu ne ya. Kiminle evliyse ondan istesin. Düşünmesi bile sinirimi zıplattı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılOha diyorum gadasi
04 Yorumla- +1 yıl
Sen başbaşa kalınca gör oturur mu oturmaz mi
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
İşin zor nefis bu gadasi
- +1 yıl
Her an herşey olur
+1 yılVallahi ben olsam kiskanirim eşimi. Bunların arasında bişey olmasın sakin. Kadın güzel mi?
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğil kadına bu tavırlarından sinir oluyorum
- +1 yıl
Bence onu uygun bir dille uyar. Sustukça daha çok tepene çıkar çünkü .
Soran+1 yıluyarıcam ne düşünürse düşünsün
+1 yılOkurken sinirlendim ne bu arsızlık git söyle utanmaza en sevmediğim insan tipi
25 Yorumla
Soran+1 yılbenimde aynen öyle :S
- +1 yıl
Soule bence yakmaya devam ederse eşine de restini çek ben görüşmem bile ya bu ne hayasizliktır
Soran+1 yılçekicem yeter artık kim ne düşünürse düşünsün
- +1 yıl
Aynen ya son durumu bildir bekliyorum
Soran+1 yılkonuşalım söylerimm
+1 yılAynı binada falan mısınız görüşmeyi azaltın yani ayda 1 ise 2 yapın
Vıcık vıcık seviyesiz08 Yorumla
Soran+1 yılhayır aynı binada değiliz aynı bina da olsak düşünemiyorum daha neler yapardı ben çalıştığım için akşam eve geç bile dönüyoruz o yüzden hiç görüşmüyorum bile denilebilir.
Bir keresinde eşimle ikimizde hasta olduk beni değil de eşimi arıyor nasılsınız iyimisiniz nane limon yapayım size diye :SSS- +1 yıl
Kocanı iyice kendi tarafına çek bence o kadınla ilgili ne olursa olsun dikkati bir şekilde dağıt gidip gelmeyi de fazlasıyla azalt hatta hiç gelip gitme
Soran+1 yılzaten hiç öyle gidip gelmeyiz sadece telefon sapıklığı var kadında ben hiç kaynımı aramıyorum valla niye arıyım kocam dururken hatta kaynım beni aradığında bile eşime veriyorum telefonu
- +1 yıl
Rahatsız olduğunu eşine ufaktan belirt o zaman
Mesajını da engelle kadının mesaj atmasın hiç yoktan
Soran+1 yıleşime ta evlenmeden önce rahatsız oldukalrımı belirtmiştim bana hala neden onu sevmiyorsun diyo ama bu sefer sert bir dille söyleyeceğim anlasın
- +1 yıl
Sert olma yumuşak ol erkekler sert kadınları sevmiyorlar tam kıvama getir işveli cilveli söyle yoksa tatsızlık çıkar
Samimiyetiniz pek hoşuma gitmiyor sonuçtan ben hiç kaynımdan bir şey istemiyorum bir süre sonra bende öyle yapsam sende rahatsız olursun değil mi hem ben kocam dururken neden ondan isteyeyim ki gibisinden içine işle sinsi ol biraz yoksa kavga olur
Soran+1 yılbir keresnde de ne olmuştu biliyor musunuz.
nişanlıyken eşimin yanına gitmiştim eve kayınvalidem de evdeydi ben girerken o çıkyordu. eltimin evinde sohbet varmış oraya gidiyormuş sen otur kızım ben geleceğim dedi gitti açıkçası benimde gitmek hiç aklıma gelmedi. neyse ertesi gün eltimin kocası çalıştığım yere geldi patronumu tanıyordu geldi oturdu çay içti sonra patronumun yanında bana dediki yengeni bu günlerde yalnız bırakma olur mu gelmemişsin o gün bize diyor. la senin nerden haberin oldu böyle bait bir konuyu bile eşine yetiştiren dedikoducunun teki işte nasıl başa çıkcam bilmiyorum- +1 yıl
Senin yapacağın şu
Kocanla arasını açmak
Onlara gittiğinde akşam çaya gitmek davet ederlerse reddetmek olmaz ama
Onun dışında da gülmek mutluymuş gibi yap ya da gerçekten mutlu ol çünkü sen gülersen dost sevinir düşman üzülür bunu hiç unutma
Bence ali çifte sıkmış sen ayakta uyuyosun ali hem sana Hem ona çalıp ikinizi 1 gün ara ile hamile bırakmış Eşide kendisinden hanile sanıyor 😀😀
00 Yorumla
+1 yılAy Allah korusun böyle insanları eşinde tavrını koysun ya da sen koy sende hata
11 Yorumla
Soran+1 yıleşime söyledim ama tekrar söyleyeceğim yeter beni eniştem sürekli arasa ne der acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılarada laf sok boz kadını senin kendi kocan yok mu anam de. şakayla karışık mesajı alır o
05 Yorumla
Soran+1 yılhak ediyo artık benden 5 yaş büyük ama hiç öyle davranmıyor
Cevap sahibi+1 yılbiraz şımartılmış belliki. özeliklede kocan tarafından. gerekiyorsa kocanada ihtar çek.
Soran+1 yılçekicem bunun normal olmadığını anlamalı
Cevap sahibi+1 yıleee yanii :) herkes önce kendi ailesinin ve karısının iç huzurundan mutkuuğundan sorumludur. seni rahatsız edecek davranışları devamlı yapamaz. aile saadetine ciddi zarar verir
Soran+1 yılverir tabiki kendini bile bir kadın olsa böyle yapar mı
Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. bu konuyu açmıştın genemi eltin bir bitmedi elti derdin bence öldür eltini kurtul :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz dikkat etmende fayda var evliligim suresinde kim bukadar yakin davrandiysa bisey cikti altindan akilli olmak lazim
10 Yorumla
+1 yılAllah Allah bu nece iştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin eşin onun öz abisimi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır kaynı
- +1 yıl
O eşine saplantılı derecede tutkulu ve eşini istiyor ve arzuluyor
Soran+1 yılnormal bir insan bunu yapmaz zaten
- +1 yıl
Önemli olan senin eşinin ona karşı davranışları
Abisi böyle alıştırmış bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bana ters geliyor ve hiçbiyerdede böyle bir şey görmedimmm
+1 yılAnormal kesinlikle Allah yardımcınız olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılsağolun
- +1 yıl
İlginç durumlar ben olsam şüphe duyarım
+1 yılSenin elti sana ortak olacak yakında :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçıkarsa şaşırmam
- +1 yıl
Kocan ondan etkileniyormu nasıl fiziği falan düzgün mü :/
Soran+1 yılçarşaflı fiziğini görmüyor ki
- +1 yıl
Daha önceden görmüştür belki evlerindeyken senle evlenmeden ayrıca sen gördün mü eltini çarşafasız nasıl biri bir sebep olma eşinin ona ilgi göstermesinin :/
Hiç normal değil ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılhemde hiç
Soran+1 yılbende oluyorum öyle bir aileye düştüm ki vay halime :D
geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEltinin eşi nerede?
04 Yorumla
Soran+1 yılo da çalışıyor. değişikler işte
- +1 yıl
Uzak durun eşin araya mesafe koysun telefonu açmasın dediğini yapmasın cılkını çıkarmış o
Soran+1 yıldurdurucam
- +1 yıl
Dur kız sakin eşinle konuş önce
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin koca saf
05 Yorumla
Soran+1 yılbiraz
- +1 yıl
İşin zor ama düzelebilir sorunlar bunlar sen takma
- +1 yıl
Çok dolmuşun
Soran+1 yılevet hemde çok doldum
- +1 yıl
Dök içini
Isin zor😂😂😂😂
01 Yorumla