Öyle bir eltim varki tam bir sorun?

Ben hayatımda böyle bir elti kayın ilişkisi görmedim. Ama kadını öyle bir alıştırmışlar ki her ihtiyacında kocasını değil eşimi arıyor. Ben 4 aylık evliyim ve eşimle sözlüyken ve yanyanayken eşimi zırt pırt arayıp abi gelirken bunu bize bırakır mısın abi gelirken şu lazım getirir misin. adam işteyken bile arayıp sizde şunum kalmış getirir misin :S bir keresinde eltim bana diyoki ali yani eşim ali abi benden tatlı istemişti ona tatlı yapıcam hangi tatlıyı sevdiğini biliyor musun ki sen diye bana sormuştu. Birde ben hamileyim şu an oda hamile aramızda 1 gün var ayrıca 3 çocuğu var neyse ben eşimle annemlerdeydim eşimi aradı diyoki abi gelirken üzüm alır mısın canım istedi daha neler neler bna diyoki çocuk olunca hiç zorlanmazsın ali abi gece kalkar gazını çıkartır uyutur benim çocuklardan alışıktır diyor. ben mi abartıyorum sizce bu kadın anormal mi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi çarşaflı eşimle aynı ortamda yalnız oturmaz ama maşallah telefonda bülbül gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayırca daha 2 gün önce kayınvalidemle kadın doğuma gittiler kayınvalidemin kadın hastalığı ortaya çıkmış eltim sen git bunu hemen eşime söyle ya insan böyle birşeyim kaynına nasıl söyler ya bana söyler ben eşime söylerim yani pes dedirttirdi en son bana
Öyle bir eltim varki tam bir sorun?