kırkı cuma namazına mütakiben fatih sultan mehmet caminde yapılacaktır. helvanızı kendiniz getiriniz
Arıya kolonyalı sprey sıktım?
kırkı cuma namazına mütakiben fatih sultan mehmet caminde yapılacaktır. helvanızı kendiniz getiriniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kraliçe arı kokusunun farklı olduğunu anlayıp onca arı içinden farklı olduğu için onu seçip çiftleşicek.
iyi yaptım desene lo o arıyı özelleştirdim valla bir kravat takmadığım kaldı
La olm ne darladın la alt tarafı arıya parfüm sıktın
kardeşim kalitesi önemli şimdi ben kolonya sıktım bari gelmişken bir channel blu falan sıksaydım bir popularitesi olurdu
Ona o yeter sen kafanı yorma
Etmezler, ben de sineklere deodorant sıkıyorum ama ölüyorlar 😣
Karısı aldattığını düşünür
aramızda yastık vardı deriz?
Cevap
4Cevap
Ya neden bu tür şeyler yapıyorsunuz?
sıkıp öldürmedik zaten ama gitmiyordu 2 gecedir yapışıyo sinekliğe deliği bulana kadar geziyo üzerinde
içeri girerse ölür
Peki😒
Nekadar da düşünceli bir insan
düşünceli olsam başta düşünürüm vallahi yazık oldu arıcağıza belkide iyi niyetle girmek istedi
arkasını toplar gelir
sinekliğe bir sürü böcük yapıştı zaten protestoya gelmişler gibi kesin kankileri
sinekliğe popişi bana dönük şekilde yapışınca utandım bakamadım kadınmı erkek mi diye valla şimdi bide onu düşünücem falan yandı benim başım aşirettir bunlar
hiiiğğğ ya ama nasıl olur içkiliydim hatırlamıyorum ya benden hamileyse
çocuğu aldırmassa mecburen öldüreceğim
Gunah degilmi ne zarari vardiki
içeri girse dışarı çıkartamayacaktım o delikten geri çıkamazdı mecbur öldürecektim sokulmadan önce emin ol zaten bin türlü yol denedim gitsin diye dünde gelmişti :D
kardeşim hayvanın gidebilmesi için gerekli olan en düşük zararı verdim yoksa ölecekti diyorum :D
ozaman karambiti çıkarır mahalle jojuklarını meydana davet ederim morq
😒😒Cani
sıkma
umarım sokar
arı bey yapılan yoğun bakıma rağmen geri döndürülemedi ve camın köşesinde eve girmeye çalışırken kalp kirizinden vefat etti hepimizin başı sağolsun
cani
sıkıntın ne çözemedim ama arı heralde öleceğini biliyodu ben öldürmedim kendisi bir süre sonra düşüp orda kıvrandı
sıkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar