Bugün regl 4. günüm. Gusül almış olmama rağmen yolda beyaz pantolonuma regl bulaştı. Farketmedim tanıdığım markete rezil oldum ya adam farketti kesin 😔
Hiç başına gelen var mı?
Hiç başına gelen var mı?
evettt gezmedeydik bir erkek geldi kulagima yakin hanim efendi hasta olmussunuz sanirim panikledim o anda histt kimse gormuyor merak etme dedi dedi hirkasini bagladi kuzenimle ablaydik zaten onlar beni bekledi cocukta tesekkur ederim dedim onemli degil dedi en sonda guldum cocuk bakti arkasina tebessum etti tekrar bakti gezdigimde 2 nci kez gordum oda bakiyodu niye oyle baktiysa😜
ama hayatimin en panik ve kotu gunuydu nasol anlamazdim Allahtan cantamda 2 paket kadar ped koyuyom selpak buyuk boy rulolu bol pecete islak mendil bazen kilot koyuyodum ince bir pantolan oyle degistirdim
Adamin adetin ne oldugunu senin pantolonundaki kan lekesinden ogrenmedigi kesin. Bu sebeptendir ki, rahat ol. Takma kafana. Insanlik hali. Olur boyle seyler. Hakiketen yakisiyorsa beyaz pantalon giymeyi de birakma. Basarilar.
Kim sana beyaz giy dedi hazırlıklı olsana her şeye birde genç kız olacaksın dayak geliyor valla sana
Kaç gündür beyaz gitmiyorum ya napsaydım 😒
beyaz pantolon giymiyorum nefret ediyorum ha giydin ha giymedin tüm iç çamaşırın ortada oluyor
Ceket badi falan yokmuydu hemen beline bağlayaydın
Beyaz pantolon giymem
Hayır ama üzüldüm
Hayır
Hayır
olan olmuş takma kfana sende beyaz giyme o günler :)
Kadinlarda beyaz pantolon giymek ozguven ister. Her an hersey olabilir ;)
Evet benimde basima geldi😔
Guslün kabul olmamış demek ki
G. tüne ped taksaydın
Büyük başarı cesaret tebrikler 👏👏👏
Evden gülerek çıktım ağlayarak döndüm ya 😔
Hem hastasın hem beyaz giyon dusunsene
Ped takmadın mi vajinal bölgene
olabilir ne var bunda takılmamak gerek
Cok regl olan erkeklerimiz var
Nolacak sanki. Kadınsın olur böyle şeyler.
Erkegim 😂😂
Yo gelmedi (!)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar