Uzun bacaklı kızlar her zaman 1-0 önde midir?

Uzun boylu kadınlardan beğendiklerim var ama bu kız onlardan biri değil, mesela. Çirkin mi? Hayır ama pek bir çekiciliği yok, bence.
*Gecen bol olsun.*
ama piyasadaki en güzel ve en başarılı kadın şarkıcı bunu herkes kabul etmeli
ve ayrıca bir şarkıcıyı gidip sadece elinde güzellik vasfı olan mankenlerle kıyaslamak saçma olur
"Bunu herkes kabul etmeli." diye bir şey yok :)
Ben kabul etmiyorum ve öyle düşünmüyorum, düşünmek zorunda da değilim.
Bana göre piyasadaki en başarılı ve güzel şarkısı Rihanna.
Dünyanın en sexy kadını olabilir.
Sadece mankenlik vasfı olan kadınlar var, evet ama manken olarak çok şey öğrendiğim ve ilham verici kadınlar da var. Mesela Adriana Lima. Bu hayata ve insanlara nasıl baktığınla ilgili.
Bu kadın da sana ilham verici geliyor olabilir ama bana göre boş bir kadın :)
Sadece kıskandığını düşünüyordum bende
Nedense beğenilmeyen her kadın için onu beğenenler böyle düşünür :)
Oldukça klişe bir durum yani :)
Birini kıskanacak olsam;
Adriana Lima
Candice Swanepoel
Barbara Palvin
Dasha Dereviankina
Sara Sampaio
Romee Strijd
Rosie-Huntington-Whiteley
Angelina Jolie
Megan Fox
Margot Robbie
Scarlett Johansson
Madison Beer
gibi birini kıskanırım :)
Ama çok şükür bu halime aşırı mutluyum :)
Saydığın tüm insanlar vasıfsız sadece modellik ve oyunculuk yapan insanlar.
20 yaşındasın ve ergensin kendince laf sokma çabalarına giriyorsun sana cevap yazmak şu an bile gereksiz
Laf sokma çabasında filan değilim. Fikirlere kapalı olup, beğenmeyince saçma sapan saldıran sensin. "Ergen" lafını kullanmak yeterince ergen, bence :) Sıradan... Her beğenmediği insana "ergen" diyen, dil haznesi kıt ve asıl vasıfsız insanların kullanacağı türden bir kelime :)
Bu insanlar dünyayı kurtarmamış olabilirler, aşırı donanımlılar vs. demiyorum ama emin ol senden daha birikimli insanlar ve sana dedim ki zaten: Bu insanlar sana bir şey ifade etmiyor olabilir çünkü herkes başkası için farklı bir anlam taşıyabilir, sen baktığında başka bir şey görürsün, ben baktığımda başka bir şey. Benim bu insanlardan öğrendiğim şeyler olduğu için bu insanları paylaştım. Taylor Swift'e baktığımda bir şey göremiyorum, bana bir şey katmış olsaydı, onu da söylerdim ama bana göre boş biri. Sana göre farklı olabilir ama benim senin fikrini kabullenmem gibi sen de benim ve başkalarının fikirlerini kabul etmelisin. İnsanları putlaştırmaya gerek yok.
Hayır çünkü yurdum erkeklerinin boy ortalaması 1.72 ve bu konuda kompleksleri var.
1,70 üstü, yani uzunsan neden olmasın ama yanında kimse salatalık tuşusu gibi kalmak istemez, o yüzden boyun uzunsa uzun bir kız iyi olabilir.
Uzun boylular her zaman daha tatlı ve çekicidir 1-0 değil 3-0 öndedir bana göre
Cevap
12Cevap
Ya ben uzun kısa diye ayırmıyorum komple olarak baktığımda güzelse güzeldir
Ben beğeniyorum şahsen ancak Türkiye de sayıları az
Hayır kız dediğin minnak kedi gibi olur
Bulmak için aramak lazım
1.75 e kadar iyi ama sonrası biraz sıkıntı
Benim için öndedirler
Bana uyar benden uzun olmasında
170 üstüne kız diyemem
Benim için 1-0 geridedir