ateizmde abdest var mıdır merak ettim :)
gerçi Allah'ın varlığına inanmıyorlar abdestti napsınlar, cenabet mi geziyorlar , ne oluyor ya ?:)
gerçi Allah'ın varlığına inanmıyorlar abdestti napsınlar, cenabet mi geziyorlar , ne oluyor ya ?:)
kesinlikle cunub geziyorlar bence de ve gerçekten ateistlik satanizm gibidir..Şeytan engelliyor Allaha inanmalarını ve bir nevi kendine getiriyor onları ama farkında değiller..onların yolu cehennem olacak..bu kesin..
Ateistler hiçbir ruhani varlığa inanmazlar kötü olan şeytan değil insanin kendisidir
He cünüp gezioz.Son 10 yıldır cünüp'üm.Bu 10 yıl içinde üniversiteyi kazandım bitirdim.3 lira maaşım var.Çok güzel bir eşim var.Ters giden bir kaç şey var ama oda yatan iddaa kuponları falan yani.
sadfasfsadsf :D
Allah c.c varlığına ve delillerine inanmayan bir kul, onun farzını da inkar eder. Dolayısıyla almazlar.
2 gencin konuşması.
-ben ateistim
-hadi canım inanmam
-Allah çarpsn olum
Cevap
14Cevap
cenabet geziyolar duducuk, abdesti alırken ne diye niyet ediyosun onu hatırla..
muslumanlar harıcı alan yok. onlar daha cok duşunu alırlar hergun sabah akşam işlerine bakarlar
Seviştikten sonra duş alırım. Abdesti falan bilmem.
niyet ettim allah rizasi icin atayiz olmaya ):
müslümanlık olmasa zaten senin gibiler yıkanmayacak. Allah Allah'tan bin kere razı olsun :)
cınım anlamadın galiba. yıkanıyoz işte müslümanlıkla ne alakası var ya da başka bir dinle :) Kuran olmasa akıl ediyecek miydiniz yıkanmayı :)
Evet çok çok uzun zamandır size göre cenabet geziyorum
iman etmeyen hayvan gibi yaşar güsulden anlamazlar pis cünüpler
Ya soru da yanlış yok bana göre bunu nereye bagladiniz biz gusul alıyoruz buna inanıyoruz elhamdülillah ama onların da var mi inancına göre ilişki den sonra düş alma gibi mesala
bune ya kızın biride bugün ataistler neden sünnetli diye sordu milletin inanışından çükünden abdesinden size ne .a.q .. Allah oldunuz başımıza.. sorgu suval yapıyorsunuz millete..
tamam düşünce özgürlüğüm var diyorsun ama ne hikmetse o insanların düşüncesine ve inanısının bir özgürlüğü olduğuna inanmıyorsunuz.. size gelince düşünce ve özgürlük o adamlara gelince tühhkaka pis kafir.. olmaz ki böyle ama tatlım.. bırakalım onlarıda onlarda bizim yüzümüzden eziyet görüyorlar ve mutsuzlar.. inanmıyan onlar bize ne batıyorsa artık anlamadım?
müslüman olmayan diğer insanlar için sanırım bir cenabet gezmek söz konusu iyi araştırmak lazım :D
bu soru benim sorularımdan bile saçma mk
exper puanı kasmak için soru arayışında olan ve sorduğu sorunun saçmalığını önemsemeyen bir kardeşimiz daha
Duducuk seni takipteyim ilginç birisin gerçekten seni tanımak isterdim :)))(gizli hayranın)
Bu sorunun amacı nedir? Açıklayın ateistler :D
sendede bir ateistlik var sanki :D
kendi cevabını veren başlık..
cenabet dolaşırlar
cenabet geziyorlar duducukcuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar