Sorum erkeklere ama kızlar sizin de yardımınıza ihtiyacım var
Şimdiiiii erkekler neden kızların ellerine,parmaklarına ve tırnaklarına çok dikkat eder
Şimdiiiii erkekler neden kızların ellerine,parmaklarına ve tırnaklarına çok dikkat eder
bakımlı olmalı her bayan.erkek yanında tasıdıgı hatunun her daım gusel ve bakımlı olmasını ıster ... eller onemlıı kım ısterkı bkımsız yenmıs tırnaklı bole putur putr bır el ... bakım sartt..ve bence erkekler sadece ellere dıkkat etmes ..bayn dedıgın temıs kokmalı.. dusunsene eller bakımlı falan cok hos bı bayansın ama ter kokuyosun :D yanıı kısacası erkek mıletı deıl tırnak bayanda herseye dıkkat eder:D
Ya hangi parfümü önerirsin?
ben de erkeklerin ellerine tırnaklarına çok dikkat ederim :) önemli bence.
Ben hiç bakmam bile ama tabi erkek eli gibi de olmasın :D
Benim en çok baktığım yerler gülüşü ve gözlerinin içi. Yani o gözlerin içi parlak parlaksa eğer en çirkin kız bile ilgimi çekiyor öyle bir şey :D Kimisinin gözü sürekli ağlamaklı gibi garip bir şekilde parlar. Onlara bitiyorum işte ...
yok daha neler senin tanıdığın adam dikkat etmiş. bizde öyle birşey yok..
Cevap
19Cevap
Kim ediyo ya hayatta bakmam. Genelleme yapma senin arkadaşın dikkat ediyodur
bayan eli sonuçta bakımlı ve güzelse dikkat çeker
ayrıca sadece erkekler değil bende erkekde ellere bakarım temiz mi bakımlı mı gibi
ettiğimizi kim söyledi ki ? ben etmiyorum şahsen yüzü ve vücudu güzel olmalı bence el ayak o kadar da önemli değil
Elini tutmak bahanesiyle bakayım demiştir. Genelde bakılacak ilk yerler değildir eller.
Bir kızın eli yüzü düzgünse genelde diğer azaları da öyledir de ondandır...
Bi kızın temiz olup olmadığı ellerinden anlaşılır ben o yuzden dikkat ederim.. Uzun tırnak itici gelir her zaman için..
Ne kadar bakımlı olduğunu gösterir. Bu da çoğu erkek için çok önemlidir.
Nedn olucak erkek eli gibi kalın olmamalı!Bayan bu narin olmalı buda zayıf el ile ince we uzun parmaklarla olur.Çok cici!
maharet gösterir. diline iyi ama eline iyi mi
bu kaç tane erkeğe göre ?
sherlock holmes azizim watson
ben konuşmasına ve hareketlerine dikkat ederim
kim dikkat ediyormuş ?
Etmiyor musunuz ki? Kim tırnaklarının içi pislik dolu birinin elini tutmak ister?
Ben sadece gözlerine dıkat ederim çapak var mıdıye
ben çok dikkat ederim biraz fetişistim sanırım :)
el tırnak diş ayakkabı en onemlıleri benim için
öylemiymiş :)) edilirde o kadarda değil beya :))
Ben etmiyorum
Ben etmiyorum.
el ayak abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar