yazılı tarihin dışında sözlü tarih vardır yaşadığımız bu zaman dünyanın ilk kuruluşu değil ve son yıkılışıda olmayacak uzaya daha önce çıkıldı hem de bilinenden çok önce
Çok meraklı olduğunuzu görüyorum. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Ve sayenizde aydınlanmış oluruz.
1- Uzay nedir? 2- Uzaya çıkılması amacımız nedir? 3- Uzay gereksinimi ve etkenlerimiz nelerdir? 4- Çıkınca başımız göğe erecek mi? 5- Çıkmak istediniz de size biz mi engel olduk?
tek cevap uzay sonu olan fakat devamlı genişleyen bir boşluktur bizi uzay değil uzayda bulunan gezegenler ilgilendirir çünkü dünya nüfusü 10 milyarı aştığı an gıda ve su sıkıntısı başgösterecek bunun için dünya benzeri yaşam formları olan gezegenleri uzayda arıyoruz
Ben yemekle ilgili olan kısmını söylemiştim ama neyse 😂 biliyorum 6. His olduğunu ama mübalağa yaparak hislerimin kuvvetli oluşuna dikkat çekmek istedim, 7. his diyerek 🤣
Yerinde olsam bende kendime bu cevabı verirdim :D :D :D Ayrıca kendimi de kişiliğimi de ortaya koyduğumu düşünüyorum yeterince, ki her ne kadar sanal alem gerçek karakteri bire bir yansıtmıyor olsa da..
En İyi Cevaplar