BABAM KUZENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR GİBİ?

Hepinize Merhaba,
Ben 9. sınıfa geçmiş bir çocuğum babam küçüklüğümden beri kuzenlerime benden daha çok ilgi gösteriyordu. Mesela ufakken kız kuzenimi daha çok seviyordu gibi geliyordu bu kanıya ulaşmam ise bana bir gram sarılmazken onu yanına çağırıyordu sarılıyordu. Şimdi ise aynı kızın abisini seviyor. Ben bu sene liseye geçiş sınavına girdim. Ve aynı kızın abisi de üniversite sınavına girdim ikimizde çok iyi puanlar aldık ve çok çalıştık ben sınava girdikten sonra hiç bir ödül veya başka bir şey almadım, fakat kuzenime stresini atsın diye bu hafta sonu aşıklar şelalesine götürecek ne farkımız var? İkimiz de uzun süre boyunca çalıştık tamam ben de gideceğim birlikte ama babam onu götürme amaçlı götürecek. Çok üzülüyorum bu duruma beni günde bir kez bile aramazken kuzenimi 2 günde bir arayıp halini hatırını soruyor tamam tüm çalışmaları emekleri benim geleceğim için zaten benimle tek maddi konuda ilgileniyor. Ama para umurumda değil tek isteğim beni sevsin kuzenlerimden küçükken kıskandığımı söylüyordum ama bir şey değişmiyordu şimdi söyleyemiyorum babamdan çekinmeye başladım. Gidip sarılamıyorum sarılırken utanıyorum sanki bir şey tutuyor beni sarılırken annemde öyle değilim istediğim gibi öpüp sarılıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum daha demin kuzenim söyledi babam ona hediyeler almış bana daha bir kere hediye almadı bıktım yani artık ne yapabilirim arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin...
BABAM KUZENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR GİBİ?