acemilik için alıcam. fotoğraflar temsili. rengi kırmızı. hasar kaydı yok. ufak bir darbe almış yandan çizik var ama çok göze batmıyor. satan kadın da acemilik için almış zaten. 22 bin tl 60 km'de benzinli ama lpg takmışlar. manuel.
Farkındasın herkes tataları satıyor arabalar kalitesiz başka arabalar al paranı boşa verme bende araba alıcam uzun yol için 25000 liraya kadar bakıyorum en sonunda 17 kuruş yakan Palio da karar kıldım. Parçaları çok ucuz yakışı az. Farklı arabalara bak
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
vazgeçtim tatadan. şimdi pejo 107 var onu beğendim ona bakıcam yarın 50 kmde fiyatıda iyi 25 bin. kazasız. modeli düşük işte biraz 2007 ama olsun tipi çok şirin acemilik için ztn
tata ların bu tip arabaları çok problemlidir.. sürekli bir yerleri arıza çıkarır.. marş motoru , şanzumanı / vites kutusu , debriyajı vs vs vs.. artı kalitesine göre parçaları aşırı pahalı.. şanzımanında ufak bir parça kırılsa 1200 liradan başlıyor.. çok çok saçma.. renault tarzı bir araç almanı öneririm acemiliğin için.. ya da fiat..
ben kıyaslama yapmıyorum. ben arabanın kendisini öğrenmek istiyorum. kıyaslamak istersem başka model de eklerdim zaten. hani kullanan bilen varsa diye..