Ablamın sevgilisiyle yumruklu kavga ettim diye ablam benimle konuşmuyor siz kardeşinizi mi sevgilinizi mi tercih ederdiniz 😞 ?

Ablamın sevgilisi ukala bilmiş artist kıskanç bir tip. Eve geldi mi naber diye elimi tutarken sıkıyor mesela bilerek böyle bir tip. Babamda bu huylarına kızıyor ama karışmamak için birsey demiyor. Ablamla mangal yapıcaktık şarap aldık sevgilisi aradı gel dedi çıkalım bugün çıkmayalım mangal yapıcaz kardeşimle falan dedi. Bu telefonda ne dediyse ikna etti 1 saate gelirim hazırlan demiş bide. Ablama dedim bugün çıkmıyorum diyemedin mi dedi ya ayıp olmasın boşver dedi yine yaparız söz dedi sarıldı bana tamam dedim. Aynı gün gece kavga etmişler arabadan atmış ablamı gece tek başına eve dönmüş ablam tabi babamdan ve benden gizlemişler ben yeni öğrendim babam duysa çok kötü yapardı büyük ihtimal. Neyse barışmış tabi bunlar. Birgün gene bize geldi bu böyle çok rahat ayaklarını uzatmıs bana müziği kıssana biraz diyor bizim evde. Sonra birsey oldu ablama g. rizekalımısın ya dedi evde teyzem eniştem ben varım. Dedim senin bu rahatlığın nerden geliyor doğru düzgün otur adam gibi konuş kırarım senin ağzını dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra teyzem eniştem araya girdi ablam dedi eğer birsey yaparsan senle konuşmam dedi. Sevgiliside erkekligi tuttu falan diyor ordan sonra eniştem tahrik edici konuşma dedi onu tutmaya çalıştılar bu sefer ablamda kızdı onunla tartışılar bu sefer sinirlendim kül tablasıyla vurdum kafasına yumruklaştık bu gitti ailedeki herkes beni haklı buldu ama bana kızdilar ablam küstü üzerime geldiler sinirlendim bidaha gelsin gene yapıcam dedim gittim üni evine ortam yatısmıs galiba ama ablamla konuşmuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Babam hem bana kızıyor hemde sinirli sevgilisine onunda birsey yapmasından korkuyorum. Ailede en iyi anlaştığım kişi ablamdı ben 20 o 28 sevgili 30 yaşında bu arada. Ablamada dedim kaç senelik kardeşine küsüyorsun birisi için dedim bidaha konuşma benle dedim o sevgisini bırakmassa bidaha konuşmaycagım beni üzdü
Ablamın sevgilisiyle yumruklu kavga ettim diye ablam benimle konuşmuyor siz kardeşinizi mi sevgilinizi mi tercih ederdiniz 😞 ?