Beyler Abazalığı bırakmak ister misiniz?

Beyler sitedeki vahim durumun farkındayım, gerçekte de durumunuzun aynı olduğunu düşünüyorum. Sitede bir kız yorum yapınca merhaba mesaj atsana, takip atsana yazan cülüklerle doldu ortalık şimdi size 2 3 taktik verip kaçacam. Öncelikle Özgüven vermemiz gerek size yolda 2 3 kişi çevirseniz kadın utancından yüzünüze bakamaz korkmayın bu kadar onlardan onlar sizden daha özgüvensiz canlılar ve sizden daha çapkınlar emin olun. Özgüveni halleden erkek tipi kötü de olsa spor yapmalı bakın burası çok önemli sporu ihmal etmeyin bende 1 yıldır felan yapıyorum bırakmam da, spor erkeğin bakımıdır. Bunu da atladığımıza göre geriye nasıl yaklaşacağımız kalıyor. Her zaman dinleyen taraf siz olun tabii susun demiyorum ama çok fazla özelinizden bahsetmeyin gizemli olun ve kesinlikle bol kitap okuyun özellikle Dünya klasikleri ve Psikoloji ağırlıklı olsun zaten karşıdaki ceylan diksiyonun iyi olduğunu anlayınca ve kendinden emin olduğunu anlayınca onda da östrojen tavan yapacağından sıkıntı olmayacaktır. Kızla konuşurken daima gözünün içine bak
Nöral ağlarını harekete geçirir. Her zaman yanında deodorant veya parfüm taşı mümkünse ucuza kaçma. Hiç bir zaman şort giyme hava çok sıcak olsa dahi ve t shirtte mecbur kalmadığın sürece giymemeye çalış. Kızlar öyle canlılardır ki hamileyken bile kilo aldıkları için sizin de kilo almanızı isterler bazı konulara çok takıntıları vardır unutmayın hepinize bol şans 😅
Beyler Abazalığı bırakmak ister misiniz?