Mankenlikte veya modellikte en büyük sorunlardan biri; topuklu ayakkabı üzerinde saatlerce kalmak. Yani o ağrının şiddeti, dinlenince anlaşılıyor ve dinlenmeye korkar oluyorsun. Profesyonel yapılan makyaj, yüzün nefes almasını engelliyor ki çıkartmak ayrı bir dert. Sürekli backstage'de kıyafet değiştirme sorunu, dış çekimlerde hava şartlarına maruz kalmak, aklına kamera karşısında poz gelmemesi, elinin ayağına dolanması. Stüdyo da şarkının bir an da değişmesi, ve kendini yeniden çekime kaptırmanın zorluğu.. Dert dolu bir iş :D 😅
Sıkıcı bir iş. VS modeli filan olsan neyse de tutup dandik bir kataloga model olmak bayağı sıkıcı bana göre. Modelsen adın bilinmeli. Yoksa heyecanı nerede bu işin?
Vücut mankenliği yaptım lise zamanında, ve yaptığımda başıma gelen en büyük zorluk beslenme düzenimdi. Çok sıvı alman gerekiyor ve ısınıp şişmen gerekiyor. Onun dışında hiçbir kız yüz vermiyor. Öyle beklediğiniz gibi bir olayı yok.
knk bir kere sürekli yavşayan kızlar oluyor sonra manken olduğumuz için pi. ç erkek biliniyoruz ve namuslu kızlar oralı olmuyor. Bazen yavşayan gaylarda oluyor.
Hayatlarının monotonlaştığını düşünüyorum. Elbette sağlıklı beslenmek önemli ama onlar her canının çektiği şeyleri yiyemiyorlar ve bence o kadar zayıflık iyi değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tek dezavantajı istediğin şeyleri yiyememektir onun dışında hep avantaj bence
En İyi Cevaplar