Soru açık
Küs olduğunuz/konuşmadığınız kuzeniniz vs var mı?
Küs olduğunuz/konuşmadığınız kuzeniniz vs var mı?
Benim Amerika’da doğduğundan beri görmediğim kuzenim var aynı ilde olduğumuz halde de görmediğim kuzenim var... Ananemlere falan gelmezler, çevresine gelseler de uğramazlar
Yok sürekli yüzyüze bakıcağım için sevmediklerimle az konuşurum sevdiklerimle sürekli görüşürüm
Yakın değil ama 1 yıldır içli dışlı olduğum kuzenimle konuşmuyorum.
Geçerli bir sebebi var mı
Uzun bir hikaye desem yeri. Laflarımın dinlenmesi ve uygulanması konusunda hassasım. Kendimi iyi derecede gördüğüm hatta müsabık olduğum bir spor dalında benim izlediğim yöntemlerden ziyade kendine zarar verici bir yöntem izlediği için arama mesafe koydum bu yüzden konuşmuyorum.
amcamın teyzesinin oğlunun kızı var.
Onunla konuşsan ne olur konuşmasan ne olur
Cevap
10Cevap
var akrabalarla zaten çok bir bağım yok
Küs denemez ama nefret edip pek konuşmadığım var
var. gereksiz insanlar.
evet anne tarafından hiçbiriyle konuşmam
Evet var bir tane
Neden
Çok saçma bir sebepten
Yok. Hepsiyle konuşuyoruz
Var.
Neden peki
Çünkü samimi değil artık.
Hiçbiriyle konuşmam
Neden
Hepsi fesat sinsi
Küslük yok ama konuşmuyorum
Evet.
Neden
Ailevi.
evet var..
Neden peki
Ben varim
Dayım
Teyzem
Halam
Ve cocuklari
Kuzeni geç amcamla konuşmuyorum
Var 🤦🏻♂️
Neden
Adı çıkmıştı
amcam var napcan
Evet var
Neden peki
Bende bilmiyorum 😂
Geçerli bir sebep yok yani
Siz neden küssünüz
Şimdi burda anlatmayayım ya
Gizli üyesin zaten merak ettim
bir kuzenimle küsüz sırf annesinin yanlış anlamasından dolayı annesi anneme gelip kızının konuştuğu var vs dedi. Kuzenim biliyordu konuştuğumu ama o söylememiş. Annesine şunu der hep sen benim kuzenlerime bak da bana şükret. Benim adım bile geçmediği halde annesi anneme bunu söyledi yanlış anlayıp. Bunu sonradan öğrendim benim bildiğim annesine anlattı. Ben de ona bir şeyler dedim benden bahsettiğin gibi kendinden de bahset falan diye tartıştık öyle. Farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde fakat şu an tatil olduğu için hep beraber bir araya geldik annelerimiz konuşmamızı istiyor ama ikimiz de adım atmadık henüz. Ben normalde adım atardım ama beni whatsapp tan engellediği içib adım atmadım. Engeli kaldırsaydı konuşurdum
Aslında annesine hiçbir şey anlatmamış benle ilgili ama ben öyle sandığım için sinirlendim falan annem de onun annesine sen önce kızına bak falan dedi onun sevgilisi gün yüzüne çıktı annesi öğrendi her şeyini
Yazdıklarımı görüp cevap vermeni bekliyorum :/^
Varr
evet
@Prensemses küs yok dimi
Evet
Var..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar