Odada ve Arkamda sık sık biri varmış gibi hissediyorum?

Öncelikle merhaba. Ben yatarken sürekli odamda bişey varmış gibi hissediyorum.
Annemle aynı odada yatıyorum. Fakat sürekli önümdeki duvardan birşey çıkacakmış gibi hissediorum. Sürekli o duvara odaklanıyorum. Odaklanmadığımda ise birşey hareket ediyormuş gibi oluyor. Onun dışında başka bir odada veya evde yatınca gayet rahat yatıyorum ve bu sabah 2 tane kabus gördüm. Birincisinde yanımda bir kadın vardı ve sürekli bana bakıp etrafa bakıyordu elindede bir gazete vardı. Sonrada bahsettiğim duvara baktı ve Olamaz. Bu hiç iyi değil dedi ve ben birden nefessiz kaldım. 2. kabustada elimde bir yastık vardı. Kapıdan bir gölge geliyordu ve ben sürekli yastığı yüzüme tutup geri çekiyordum ve gölge yi uzak tutuyordu bu. Bugün ise olayı anneme anlattım. ve Annem biriyle konuşurken kulak misafiri oldum. Fazla bişey duyamadım ama duyduklarım şöyleydi. İki kişi varmış benim yattığım odada yatan eskiden. Ve sonra onlardan biri anlattığım duvara doğru çekilmiş. İkincisi ise onu kurtarmış ayrıca Annem babamla yatarken sürekli birşey hissediyormuş. Duyduklarım bunlar. ve arada bir kulağım çınlar gibi sızlıyor gözümü kapattığımda. Açtığımda ise gidior. Bunun sebebini bilmiyorum ama beni tedirgin ediyor. Ayrıca küçükken yatağımdayken aynadan kartal çıktığını gördüm. O günden beri aynalardan korkuyorum geceleri fakat o yaratıktan değil. Bunların nedenlerini ve çözümlerini bilenler lütfen söylesin.
Odada ve Arkamda sık sık biri varmış gibi hissediyorum?