TSH
2.70
Estradiol
36.58
FSH
7.25
LH
9.32
Prolaktin
13.46
Total Testosteron
58.67
DHEA-S
435.15
Arkadaşlar hormon testinde bu sonuçlar ne demek oluyor anlayan anlatabilir mi
Ks cidden aptal insanlarla doluymuş bunu ilgili bir doktora sormak varken neden burada paylaşıyorsun?
Doktora sorma fırsatım olmadı ama soracağım burda da benle aynı sorunu olanlar varsa anlar diye düşündüm
Sağlık şakaya gelmez burda biri yanlış birşey söyler inanırsın felan git doktora görün şansa bırakma işini
Değerlerin normal görünüyor bir sıkıntı yok gibi.
ne demek bu değerler tek tek
Genel bir açıklama yapmamı bekleme benden ama tsh fsh lh işte testosteron hepsi hormanların ovulasyon için olsun süt bezleri olsun hepsini kapsıyor bu hormonlar
Adetin 3. günü yapıldı bu testler
Belli oluyor hormonlardan
Gebelik için engel bir durum var mı anladığın kadarıyla?
Hepsi normalse hayır
Normal
Kağıtta olması gereken standart değerler yazar
Oraya bak işte
doktora gitme sansin yok mu?
Gitcem de şu an değil
Anlatırımda işsizim anlatmaya bile üşeniyorum
Anlat anlat
Tamam tsh değeri
0,4-3.0 normal değerdir
Estradiol değeri 50 geçmemiş ise iyidir ama normali 29,97 dir
Fsh normal değeri erkek için 1.2 17 mlu kadın için ise değişiyor
Bu şeyler sperm ve yumurtalıkların durumunu ve çocuk olabilmesi için bunlar birileri çocuğumuz olabilir mi diye testlere girmiş 😅
Siz kadın doğumcu musunuz😂
Hayır lise son öğrencisiyim ama inşallah tıp kazanmayı düşünüyorum ilgim var araştırmamda baya iyiyim 😅
Gebelik için engel bir durum var mı anladığın kadarıyla?
Yok herşey gayet normal ve yerli yerinde taş gibisiniz ikinizde sıkıntı yok değerler normal ama kilo almamanoz dheas değerini yükseltir böbrek üstü bezler de yağ olmaması ek cinsel takvieyeye neden olue onun için ince belli istiyorlar 😅
Dheas değerim nasıl yani 😄 kilolu değilim ama kilolu mu diyor yokyoksa o değer
Hayır sadece kilolu bireylerde fazla olmaz ise iyidir mesela cinsel birleşmede sulanma vs sertleşme gibi olaylara ek bir takviyedir böbrek üstü bezi onun için test edilmiş çalışıyor mu çalışmıyo mu çalışmaz ise cinsellikte 2. veya 3. Boşalma olayları olmayabilir bir defa boşalmadan sonra artık yapamayabilir gibisinden merak etme değerler normal lakin sen gene de doktora git ben doktor değilim lakin ilaçlara göre ve durıma göte değişiklik gösterirse o ayrı mesele doktora başvurun bakalım hayırlısı
Teşekkürler
Rica ederim
Testesteron erkekler için isteniyor
Aynen mk
@CrescentLord kaç olmasi lazm gençler
Kağıdın fotosunu bakmam lazim
Helal süper bacım
Anlat
3 ay ömrün kalmıs
Sevindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar