Bir numarayı arıyorum çalmadan arama sonlandırıldı yazıyor. Arama sonlandırıldı neden olur, bilen var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir numarayı arıyorum çalmadan arama sonlandırıldı yazıyor. Arama sonlandırıldı neden olur, bilen var mı?

Bu hatayı telefon markası, modeli veya operatörü fark etmeksizin birçok kişi alabiliyor. Arama yapıldığı esnada, çağrı sonlandırılıyor. Birden fazla sebebi olabileceği gibi en yaygın olanı anlık olarak şebekelerde yaşanan yoğunluklardır. Genellikle aramanın tekrar denenmesiyle çözülebilir.
Bu sebepler kullanıcıyla alakalı özel sebepler de olabileceği gibi genellikle anlık teknik sorunlardır. Gelin arama sonlandırıldı hatasına nelerin sebep olduğunu listeleyelim:
Yine yaşadığınız soruna bağlı olarak birden fazla çözüm seçeneği vardır. Onları da sizin için sıralıyorum:
Umarım paylaştığım bilgiler sizin için faydalı olmuştur. Aradığınız tüm sevdiklerinize ulaşabilmenizi dilerim.
çekmeyen yerde olsa aradığınız kişiye ulaşılamıyor der
çekmeyen yerdedir , uçak modu.. normal mi arıyorsun
Ya engellemiştir bu engel büyük ihtimal program ile olmuştur. Ya da sen rehberinde 2 kere kayıtlısındır bunda da böyle bir hata oluyor.
Cevap
15Cevap
Karsı taraf yurt dısına çıktıysa ve yurt dısı kullanımına kapalı ise çagrınız hemen sınlandırılır. Engelli olsa meşgul tonuna düşer çekmiyor olsa uzun bir süre sessiz bekler çagrı öyle sonlanır. Ama ilk secenekte çagrı siz arama tusuna basmanızla birlikte neredeyse hemen sonlanır. Yani korkmayın Engelli değilsiniz.
Engellemiş karşı taraf. Annemde de bu şekildeydi, arama ayarlarında "0" numarasını engellemiş hiç bir numara arayamıyordu. Engeli kaldırarak düzelttik.
telefonun yurtdışına aramaya kapalıdır karşıdaki yurtdışına çıktığında böyle oluyor
en sonki otuzlu yaşlardaki karakter.. görüştüğüm kişide de böyle oluyordu
yeni telefon aldım gibi bi şey demişti
aşırı yalanc ı aghjhg
Evlidir
@kirazliiikek hiç iz yok
Evli işte
@kirazliiikek değildir
30lu yaşlardaki ve telefonlarını açamayan adam başka ne olacak?
@kirazliiikek instagramında hiç iz yok
Ayrıca sevgilim diye yorum yaptım kaldırmadı
Ayrıca soyadında arkadaşı sadece akrabaları var
Belki yedek hesabıdır o
@kirazliiikek her şey beklenirr
de sanmam pek
Facebook’unda da iz yoktu
Erkeklerde iz olmayınca öldü sanıyoruz ama genelde başka kadınlarla takılmış çıkıyolar o sıra
@kirazliiikek takılmıştır zaten ben sessiz kalınca takıldı sanıyorum
Ben de öyle ve öyle de çıkıyor maalesef
seni engellemiş geçmiş olsun
Ya şebeke yok ya cekmiyo
hattın çekmediğinden
seni engellemiş net
engellemiş seni sanırım
engellenmişsin geçmiş olsun
Tlfonu yeniden başlat düzelir 🤣🤣
Arama kabul etmiyor demekki
Hat anlık cekmiyordur veya engel atmis olabilir
Telefon çekmiyordur