Annemden farksız bir halam var, ona nasıl "anne" diyebilirim ki?

Öncelikle selamlar arkadaşlar.. Başlıkta da belirttiğim gibi, beni canından çok seven, öz annemden farksız olan bir halam var.. Beni özel okullarda okutmak için fazladan çalıştı, servis paramı o buldu ve ihtiyacım olan her şeyi gerek maddi olsun gerek manevi bana o verdi.. Elbette annem her şeyimdir ama halam söylediğim gibi annemden farksızdır.. Sevgilimden ayrılıp onun dizlerinde ağladım hasta oldum sabahlara kadar başımda bekledi canımı sıkan insanlar oldu, gidip onlarla kendisi konuştu.. Hep böyleydi benim halam. Küçükken bana hep gülerek derdi ki: "Senin hayatın benim hayatım gibi olmayacak yavrum, büyüyeceksin ve güzel bir hayatın olacak.. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Seni ben varken hiç kimse üzemeyecek.." aylarca ve hatta bazen bir sene boyunca halamın evinde kaldım.. Onun kollarında kendimi huzurlu hissediyorum. Beni tıpkı küçük bir bebekmişim gibi koruyor.. Yaşım kaç olursa olsun onun evinde kaldığım her gece beraber uyuduk.. Her sabah çok güzel bir kahvaltı sofrasıyla karşıladı beni.. Her kış gecesi uyumadan evvel nane limon kaynatıp içirdi.. Her kış bana hırkalar atkılar ördü.. Ben bu güzel kadına artık anne demek istiyorum... Ya siz buraya kadar okuyan arkadaşlar? Siz benim yerimde olsaydınız, ne yapardınız... ?
Annemden farksız bir halam var, ona nasıl "anne" diyebilirim ki?