Bence de bitebilemesin :)
Gerçek arkadaşlıklar bir gün biter mi ?
Bence de bitebilemesin :)
Tükenmez kalem diye bir şey üreten insanoğlu beyni, o beynin vakti geldiğinde duracak olduğunu hesap ettiğimiz bir dünya ve o dünyanın da vakti geldiğinde biteceğini düşünüp ahirete gideceğimizi bildiğimiz halde gerçek arkadaşlık denilen şeyin bitmesi bunların yanında bir hiç bence.
Her türlü biter. Tükenmez kalemde tükenir, insanlık da biter, ömür de biter, dünyanın sonu da gelir;)
ömrün bile bittiği bu hayatta arkadaşlık mı dedin ?
teşekkürler cevap için.
biter çünkü eger kızsanız arkadaşınız yeni bir erkekle tanışırsa siz onun için bitersiniz eger erkekseniz bitmeye bilir
bu devirde arkadaşlık yok çıkar ilişkisi var eger çıkarı varsa dost yoksa düşman :)
Cevap
32Cevap
Senin kara gününde yanında oldu mu ? Olduysa sıkıntı yok
Ondan borç aldın , borçunu istedimi ? İstemediyse sıkıntı yok
Bir sıkıntın olduğunda koşup geldi mi ? Geldiyse sıkıntı yok
Bunlar oldu ise işte bu dostluk arkadaşlık bitmez
bu dediklerini ben yaptım da hepsinin karşılıgını alamadım :) yani bana yapılmadı hepsi
ama o bana öyle güveniyor işte onu yarı yolda bırakamam düşer sonra
teşekkurler :)
biliyor zaten*aynı değeri gözteremiyo olsun artık alıştım :)
Hayır bitmez..!Bitmediği için zaten onun adı gerçek arkadaşlıktır..Allah inş hepimize nasip eder öyle bir arkadaş ( var olduğu içinde şanslıyım ) : )
Kisiden kisiye degisir ama bence biter bitiyo cunku kendim yasadim bunu. Insanlar bir sure sonra degisiyo ayni kalmiyo
bitmez. bitiyorsa oradan gerçek arkadaşlık olmadığını anlayabilirsin.
valla oyle bir bitiyorkı... insanlara guvenmıyorum bile artıkk.
burada tanıştığım bir arkadaşım vardı sonra hesabım kapandi şimdi gene açtım ama onu bulamıyorum nasıl bulacam
kullanici adı neydi
tam hatırlamıyorum ama burada aratabilecegim bir yer var mı deneye deneye bulurum
malesef yok hatırlarsan soyle yardım ederım ama bak o kşinin sordugu bir soruyu hatrlıyosan soruyu arattır öyle bulabilirsin
teşekkürler
Gerçek arkadaşlık hiç bir zaman bitmez iyi günde de kötü günde de.Araya mesafeler girse bile.
bir arkadaşımla yaşımız kadar arkadaşız. Bir gün bana durup duruken "bu arkadaşlığın bu kadar süre gitmesinin gegane sebebi senin gayretlerin "dedi. Ve hala devam etmesi için zorluyorum.
Biter tabiki gercek arkadasik,dostluk yoktur menfaatler cakisinca biter .
Gerçek arkadaşlık diye bir şey mi vardı ki?o ne öyle yenen bir şey mi?görmedim,duymadım,bilmiyorum... ;)
Fakirlerde görüşlerde sapmalar olursa ayrılır yollar bu kadar net.com
elbette bitebilir bazen insanlar hata yapabilir affedilmeyecek hatalara maruz kalıyoruz
genellıkle 3 ya da 4 ay suruyor benımkıler
sozlesmelı sısteme gore calısıyorum ^.^
hemde öyle bir bitiyor ki bazen sırtında kocaman bir oluk açıyor. bazende hatıralarında yavaş yavaş uzaklaşıyor
biter. hiçbir arkadaşlığın gerçek bir arkadaş olup olmadğını bilemezsin.
bitmez seneler sonra yine bir araya geldiğinde hiç kopmamışsın gibi hissedersin.
ewt biz insanlar anlık yaşamayı sevdiğimiz için zamanla alışkanlık oluyor. görmediğimiz zamn hiç aklımıza dahi gelmiyor.
Bir anda oluverir bir bakmışsın bitmez dediğim arkadaşlıklar unutulmuş gitmiş ..
hayır bitmez (: en azından benimkiler bitmiyor. 20, 25 sene birlikte olduğum arkadaşlarım var (:
Bitmez ,Biten insanlıktır...
Bnm bir kankam var 10 yıldan beri birlikteyiz dostluk Bitmez...
iyi dostlar bitmez sahte dostluklar enınde soundan biter
gerçek arkadaşlık dostluk asla bitmiyor çevremde is güç sahibi insanların lisedeki dostlukları devam ediyor
kesinlikle arkadaşlık dostluk kavramına inanmıyorum. belki de inancımı yitirmişimdir ama insanların bütün arkadaşlıkları menfaat üzerine kurulu.
kardeşinle bile küsüyorsun ki arkadaşın umrunda bile olmuyor bazen
ömür bitiyor arkadaslıkda bitiyor bir zaman sonra
arkadaslıkar bıter ama dostluklar bıtmez
Bitmedi bitmez. Bu kadar net.
bitmemeli zaten :)
biter pampa biter sen boşver dersine çalış :)))
gunlar azaldıkça çalışma isteğim artıyor pampa :D
ne artıyor hala buradasın baksana yeme beni :)))
yok bilgisayardanda yapmam gerekenler oluyo onları hallederken oturuyorum tesadife sana yakalanıyorum :D aslında çalışıyorum yani :D
bilgisayarda ne yapman gerekiyomuş allah aşkına twit atıp komik kedi videosu izlemekten başka :))) jdsjkdjksjd
hayır notarım kayıtlı ders notları yani :D ne twiti ne kedi yahu D:
bilgisayardan ders çalışılmaz hemen bir çıktı al kağıttan çalış herşeyi dijitalleştirmeyin yahu :)))
700 sayfayı çıktı alıyım oldu :D bende hoslanmıyorum bilgisayardan ama mecbur :D
ohaaa 700 sayfa ne çalışıyon sen ya savcı mı olucan bizim başımıza :))))
yok ya ne savcıısı aman boşver dimi daha bütler var ((bu gidişle kalırım ben :D))
sen hep buralardamısın D:
sen de bizi iyice boşbeleş belledin ellam :))) hayır ama gözüme çarpıyosun ben napim doktor hanım :)))
ne doktoru yahu :D est. ne boşu sordum sadece :D
doktor değilsin avukat adayı değilsin 700 sayfa ne okuyon sen ozamn be :)))
ayy boşver boşver D:
CIA hesaplarını izlemiyo korkma
-hi james. who is this?
+she is muhittin topalak from kazlicesme. in a relationship with Jayjayokocha
-omg! kill him!
çtak! :))) jdsjdhsjadhd
ingilizcem de hiç iyi değildir yani :D
yuh cem yılmaz izlemedin mi ya efsane performanstı :)))
hee evet izlemiştim ama bumu kalacak benim aklımda :D
tesekkurler :D birde bunu mu aradın neyse izliyorum :D
ararım tabi sanki bölümünden yerini tespit etcez sanki cia ajanıyız anasını satim , çakma nike eşofamanını kafasına kadar çekmiş sıradan bir adamım :))) sdadasdsad
ahahhaha :DDDD
tesekkurler yanii :D sımdı actım cem izliyorum ya ders çalışamıyorum yani :D neyse artık :D
ben sana 5 dklık bir video yolladım sucu bana atma :P
tamam tamam yıne suclu bnım :D
ben şimdi koyar filmimi izlerim sen de orda cebelleş 700 sayfayla :P
yok yok bıraktım çalışmıyorum :D
boşver nabıcan çalışıp ta babıaliye katip mi olucan yap bir kahve dertlenelim :)))
yaptım içtim bile :D
kendine mi müslümansın azcık paylaşımcı ol biz burada hayallerimizi paylaşıyoz senle fikir dünyanın en pahalı şeyi bu devirde :))
evet ya unutmusum kusuruma bamayıverin :D
angaralımısın :)))
yok İstanbulluyum
istanbullu mu kaldı be nerden göçtün :)))
aaa nedir bu sorgu sual efendım :D
aman iyi be iki kelam edilmiyo kimseyle :)
aynen ya iki konuşulmuyo bu sitede kimseyle neyse ben ders çalışmaya kaçıyorum görüşmek üzere arkadaş :D
güle güle ;))
şu hayatta bitmeyecek hiçbirşey yoktur.
Bitmeyen bişey var mı?
bitmiyor bitmedide :D
evet bir gün the end olur
biterse hiç gerçek olmamıştır
Aile dışında kimse vazgeçilmez değildir.
belki şartlar bitmesini gerektirir ama unutulmaz..
Çıkar ilişkisine bağlı
arkadaşmı . arkadaş kendidir insanın
Bi sorun olmadikca bitmez
bitmez tabiki..
Kişilere bağlı bence
hayat bitiyor be güzelimm
gerçek arkadaşlıklar bitmez
neden saat 20:50?
kullanıcı adı bulamamıstım o anki sati yazmıstım :d
:))
bence biter
çıkarlar dünyası
evet biter
gerçek arkadaşlıksa bitmez bitemez zaten :)
her arkadaşlık ölümü tadacaktır :P
biter elbet
biter ...
profil resmini degiştir bence
evet kesinlikle ;)
Biter.
Maalesef.
hayat bile birgün biter
kesinlikle EVET
çoktan bittiler :D
bitebilemez :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?