+1 yılaçıklamalarında saldırmadığı ortaya çıkıyor seninde rızan olmuş. hadi diyelim ki tecavüz etti. o an ipini çekip cezasını verdirecektin. hamile kalmışsın çocuğun olmuş aradan 1 sene geçmiş affedimi. saçma bir soru olmuş. eğer anlaşabiliyorsan kafa yapısı davranışından memnun isen devam edeceksin affediceksin. sapkın bir koca ise sana tecavüz etti ise diğer kuzenlerini ondan uzak tut hepisine saldırır.
014 Yorumla
Soran+1 yılzamanla sevdim yanu Şu an seviyorum ama o gun zorla saldirmisti
Soran+1 yılaslinda kucukkrnde seviyodum ama bana yaptigi o seyden sonra affedemezdim
Soran+1 yılpiskolojik tedavi gordumm
Soran+1 yılayri odalarda kaldik hep
Soran+1 yıltaki ben bir sure onu gizlice izleyene kadar
Soran+1 yılonu surekli ciplak goruyodum mast yaparkenn
Soran+1 yılevlenmistik sonucta ondan bebegim vardi ben 3 ay bebegime bile cokk kotu davranmistim emzirmiyodum
- +1 yıl
seviyorsan takılacak konu değil. saldırdı ise saldırdı. sen dizginlerini bırakma. vicdanlı biri ise senin elinde onu ezecek bir kozun var çok canını sıkınca saldırmıştın bana deyip ezersin. ;)
Soran+1 yılaynen iste onu bir gun izlerken yakaladi beni o gun beni utandirdi sonra soydu bana bisey yapmadi ama pismandi zaten ogunde sonra sadece uyunkollarimda kokunu cok ozledim dedi sonra iste kiskanclik olmustu deniz olayi var sonra geziyoduk
Soran+1 yılhep sonra bu beni hep yaninda gogsunde uyutmaya basladi islaniyodum kendimi kontrol edemiyodum sonra ben banyo yapip cikmistim ustumu giymistim sonra tam tokam odada kalmisti onun icin girerken o ciplakti ciglik atmistim o gulmeye baslamisti bagirma karicim sen yaklastirmiyosun napim dedi
Soran+1 yılsonra duvara dogru geldi kokladi sacimi mis gibi kokuyosun dedi birden dudaklarima yapisti sutyen giymemistim ustumu acti yavas gogsumu emmeye basladi bir anda soydu
- +1 yıl
aşk fantazi köşesine çevirdin sen konuyu :)))
- +1 yıl
bu mesaj ları sadece bizmi okuyabiliyoruz? herkeze açıkmı?
Soran+1 yılherkeze acikmo bilmiyom
En İyi Cevaplar
+1 yıl2018 kötü geçecek dediler de artık çok oldu bu mk yılı milletin kafasını mı uyuşturdu naptı
00 Yorumla
+1 yılTrollse komik değilse daha komik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
böyle soruları ks nasıl popüler soru seçiyor :D :D adeletin nerede ks?
00 Yorumlanasıl yani anlamadım?
00 YorumlaDiğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Direkt seni elde etmis ne saldırması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl gidiyor evliliğiniz
00 Yorumla
+1 yılEvlen. Seviyorsan tabi
00 YorumlaDiğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Affetmesi mi kalmış daha
00 YorumlaTecavüz mu etti
Uzun bir süre verme00 Yorumla
+1 yılsaldırdı derken?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu nedir ya
00 Yorumla
+1 yılbuyur? :D
02 Yorumla- +1 yıl
yoksa sen şu sevgiliisi arabayla her yere çarpan kız mısın :/
+1 yılAffetmelisin
00 Yorumla
+1 yılSen de ona saldir
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an oldugundan daha cok farkli hissediyorum ama
Soran+1 yılbigun iste bu saldirdi bana sonra zaten evlendik bu kucukkende beni seviyodu o 23 ben simdi 19
Soran+1 yıl8 yasimdayken bir kere etegimi acti daha yeni ergendi o zaman ben agladim birakti sonra onu takip ettim arkada kendini ciplak yapip oksadigini gordum gozleri kapaliydi benu gormuyodu adimi seslenmisti ben hemen ordan gitmistim
Soran+1 yılsonra ben bunun kiz kardesiyle cok iyi anlasiyoduk o gunun o evde tek oldugunu nerden bilebilirdimbki kapiyi acti beni zorla evin icine goturdu kendi odasina seni seviyorum dedi zorla soydu bacagimi kapattim ama kalcama sertce vuruyodu sonra yaladi sonra iste saldirdi beni banyoya goturup yikadi gitme beni sen birakcam dedi korkuyodum sonra babam bunu cok guveniyodu evlendik hicbisey soyleyememistim sustum hamileydim ondan sonra ben tedavi gordum bebegi emzirmek istemiyodum sonra dayanamamistim oglumu aldim emzirdim o bizi oyl3 gormustu sok gecirdim pismanim beni affet dedi sonra iste
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbak cocuguna onun ne sucu var
00 Yorumla
+1 yılGaripmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılney garip
Soran+1 yıl@marazda hersey anlattim ordan okuyabilirsin
Soran+1 yılokuduktan sonra bana sor ne sorucaksan
Nasıl oldu bu olay
0107 Yorumla
Soran+1 yılkucuklukten beri 8 yasindaydim etegimi aciyodu oda yeni ergenlige girmisti sonra ben aglamistim beni birakmisti sonra arkada onun ciplak olup seyine dokundugunu gormustum artik onunla konusmuyodum herseyi unutmustumm
Soran+1 yıltaki 18 yasimda o her gun beni izliyodu kizkardesiyle cok iyiydik
Soran+1 yılbir gun beni yakaladi seni seviyorum dedi yengemlere gitmistim ama kimse yoktu evde birazdan gelir dedi ben kapida beklemistim
Soran+1 yılsonra arkadan geldi sarildi tartistik tokat attim ben seni sevmiyorum anla artik ama aslinda seviyodum ama icimden korkuyodum cunku ondan
Soran+1 yılsonra beni kucagina aldi kisik sesle bagiriyodum lutfen birak. dedim beni iceriye aldi uzerime kapiyi kilitledi
Soran+1 yılsonra delirmisti bir anda beni odasina goturdu agliyodum beni opmeye basladi soydu etegimi cikardi
Soran+1 yılbagirdim ama kimse duymadi sonra ustume gecti lutfen yapma dedi sus dedi baksiri vardi ustunde
Soran+1 yılsonra her yerimi emiyodu bacaklarimi kapattim ama kalcalarima vuruyodu ac dedi zorla bacagimi acti kafasini goturdu yalamaya basladi yapma lutfen sonra baksirini cikardi lutfen yapma her yerim islakti hist parmagiyla oksuyodu sonra ah diyodum agliyodum acimadi bana zorla sey yapti sonra banyoya goturdu beni banyo yaptirdi goguslerimi emiyodu hist aglama sonra ustumu giydirdi beni eve goturdu sonra aileler ogrendi evlendik bisey diyemedim babam ona guveniyodu sonra bizi evlendik hamile kalmistim
Soran+1 yılsonra oglum oldugunda emzirmiyodum kendimi cokk kotu hisdediyodum lutfen artik beni affet dedi pisman olmustu aslinda kendisi hic oyle biri degildi surekli korurdu ne olduysa bir anda oldu sonra bir gece oglumun aglamasina dayanamadim o bakiyodu ben tedavi aliyodumm
Soran+1 yılsonra gogsumu actiginda direk agzina aldi oglum sabaha kadar emdi sonra birden bir ses geldi odaya girdi korkmus gibiydi oglum onun yaninda yatiyodu ben cekmistim gogsumu oglum aglamaya basladi titriyodum soka girmistim lutfen yapma gelme uzerime lutfen lutfen dedim hisst sakinnol yok bisey bana sarilmisti sonra kufur ediyodu kendine Allah belami versin diyodu
Soran+1 yılsonra ben kendime gelmistim oglumu emdirdim sustu hemen aglamasi sonra biraz zaman gectikten sonra artik alismistim oglumu cokk seviyodum kendimenlanet okuyodum onu nasil yalniz biraktim diye
Soran+1 yılsonra ben oglumu uyuttuktan sonra her gun onu izliyodum babasini
Soran+1 yılunutmam biraz zaman aldi
Soran+1 yılsonra ben bunu ciplak gormeye basladim odasinda mast yapiyoduu adimi sayikliyoduu gozlerini kapatmistii
Soran+1 yılbende artik onu izlemekten mi bilmiyorum vucudumda artik cokk tuhaf seyler oluyodu kilodum islaniyo her gun
Soran+1 yılboyle hissetmem normal mi bilmiyorumm
Soran+1 yılo cok yakisikliydi kucukkende benden baska hicbi kiza bakmazdi
Soran+1 yılmesaj gonderirmisib
Soran+1 yılyazamiyorum sana takip ettim
Soran+1 yılburdan anlatim exper ywtmiyo
Soran+1 yılyokk
Soran+1 yıltamamm
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılyok bana dokunmadi ondan sonra
Soran+1 yılben onu gizliden izliyodum onunla konusmuyodum sonra o bir gun onu izledigimi gordu beni duvara sıktırmısti sey yaparken izliyodum
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılizlemistim cunkuu sen neye bakiyosun demisti gozlerimi kapatmistim utanma dedii
Soran+1 yılevettt bir anda oldu hersey izliyodum her gun onu banyo yapsrken ne yaptigina bakiyodum hep
Soran+1 yılsonra guldu bu beni affetiginin gostergesi mi ilk defa onu gulerken gormustum benim aglarken ona kizdigimi gordu sonra goz yaslarimdan optu nereni acitmistim en son sus dedim konustukca lutfen sus ona her yerine vurmaya basliyodum histt yok dedi birden optu nefesim kesildi sankiii
Soran+1 yılo gunden sonra pisman olmustu dokunmuyodu
Soran+1 yılayri odalarda kaliyodukk
Soran+1 yılsonra beni soydu senin seyin islanmis dedi her gun gormekten artik onu oyle tuhaf oluyodum ben bana saldircak derken beni kendine cekti optu gogsunde uyuttu sadece
Soran+1 yılbilmiyorum sanirim sevmeye basliyorum onu tekrar o gunden sonra beni hic incitmiyodu aklim cok karisik
Soran+1 yılsonra zaten eskisi gibi degildi gezdiriyodu oglumla geziyodukk denize gitmistik ucgunlugune oglum meme istiyodu tam gogsumu cikarcaktim napiyosun cok kiskanc biri hirkasini atti onumde durdu oyle emdirdim bizi izliyodu beni opmustu bir erkekler bakiyodu bir erkek dikkatini cekmistisanirim sinirli sinirli bakiyodu kavga ettiler sonra bidaha bikini giymiceksin dedi ben ilk defa gulmustum bilmiyodum ummadik anda gulme istegi geliyodu sonra yanagimdan optu cokk guzelsin ateslisin karicim diyodu
Soran+1 yılsonra zaten banyo yaptigim gun beni o nu yine gordum bu sefer basarken sonra yanima geldi kokladi sutyen giymemistim zaten sicakti gogsumu gorunce azdi yavas yavas acti emiyodu ah dedim gulmustu sonra birden kucagina aldi napiyosun karimi seviyorum dedi seni kucuklukten beri seviyorum dayanamiyorum seni gorunce
Soran+1 yılsonra etegimi cikardi bacaklarimi emdi ah dedigimde yapma delirtiyosun beni dur duramam dedi kilodumu cikardi birden saskin haldeydi sen ne cok islanmissin sen etkileniyomusun dedi yuzum kizarmisti hist bisey soylemene gerek yok dedi
Soran+1 yılbirak dedim simdi benden bunu isteme karicim dedi gogsumu emiyodu boynumu baksirini cikardi
Soran+1 yıliyiki benim karimsin dedi sonra gobegimi emiyodu yavas yavas sonra bacaklarimi acti kendine cekti omuzlarindaydi bacaklarim opuyodu yaliyodu ya oglum dedi hist uyuyo melegim dedi guluyodu neden guluyosun dedim gobegimden optu
Soran+1 yılsonra seyini gezdirdi uzerimde
Soran+1 yılsey iste orasini
Soran+1 yılsonra gozleri acik kaldi sen niye bu kadar sulaniyosun bakim emilmek mi istiuo he dedi bacaklarimi iyice cekti beni azdiriyosun karicimm
Soran+1 yıldedi sonra birden yaladiii
Soran+1 yılevett n
Soran+1 yılyalamaya baslayinca iyice delirdi ustene vajinama seyiyle vuruyodu ah diye ciglik atiyodum eliyle oksadii cokk sulusun kadinimmm dedimm
Soran+1 yılsonra ben birden elinden kurtuldum kaciyodum goguslerim sallaniyodu arkadan tuttu bir yere gidemezsin dedi beni simdi cokk fena yaptin azdirdin karicim dedi senin caninnoyunmu istiyo he dedi
Soran+1 yılkucagina aldi goguslerimi emiyodu bile bile seyimi oksuyodu yapma dedim histt uslu ol yaramaz hatunum dedi
Soran+1 yıluslu olmazsam naparsin dedim birden beni duvardan alip yataga yatirdi uzerime cikti ters cevirip kalcama tokatt atti opuyodu emiyodu kalcalarimi sonra cevirdi off nasilda sulusun sen kadinim hem emilmek istiyo aminn heralde dedi kafasininsoktu emdiii
Soran+1 yılsabahtan beri kalkik acibana sikimm aminii istiyo dedi yavas yavas bastiriyodu hayir demeden soktu birden hizlandi offf ah dedim hayir dedim boynumdan opuyodu evettt dedi cokk ateslisinn bu gece seni kimse elimden alamaz
Soran+1 yılyine ben istemeden yapmisti o olaydan sonra unutmam imkansiz sonra iste o gece kac kez girdi sonra en sonda amiminn uzerine bosaldii gobegime bide
Soran+1 yılsonra beni gogsunde uyuttu cokk guzeldin karicim sabah uyanfigimda beni izliyodu goguslerimi opup yaliyodu seyi kalkmisti yine uzerime surtuyodu. karicim cokm guzslsin diyodu amimi emdikten sonra beni kucagina aldi banyoya gordik sacimi yikiyodu
Soran+1 yılnasill
Soran+1 yılo gunden sonra beni hep kendisine sariyodu oglumla meme kavgasi yapiyolar oglum birakmiyo tabi babasina
Soran+1 yıloha sende mi
Soran+1 yılo gunden sonra bana ilk kez dokunabildi iste
Soran+1 yılsonra iste ondansonra oglum meme istedi banyodan sonra kahvaltiyi hazirladim oglum ayakta mememe yapisti babasi ordan ayni babasina cekmis benim oglum babacim fazla emme onlar benim diyodum kavga ediyolardi oglum agliyodu geldi oglumla beni opuyodu sen bana annenden sonra gelen en guzel seysin babacim diyodu annenden ve benden bir parcasin iyiki varsiniz hayatimda bende emim midiyodu oglum elletirmiyo bir yandan emiyo bir yandan oynuyo
Soran+1 yılohaaa neden
Soran+1 yılbu gunah biliyosun dime
Soran+1 yılevlenmelisin onunlaaa
Soran+1 yıloha zorla yapmamaliydin dokunmamaliydin
Soran+1 yılsende onun gibiymissin bir kiza boyle yapmamaliydin
Soran+1 yılnerden biliyosun ne olursa olsun dokunmamaliydinn saygi duymaliydin evlendikten sonra yapsan sorunnolmazfi
Soran+1 yılolsunn ne olursa olsun biriyle evlenmedenyapilmamaliydi
Soran+1 yılhic vicdanazabi cekmedin mi
Soran+1 yılbirine zorla saldirmamalisin gunah
Soran+1 yılne olursa olsun istese bile evlenmeden dokunmamaliydin profildeki kadin o mu peko
Soran+1 yılne olursa olsun dokunmamaliydin
Soran+1 yılgitme bidaha dokunmaz gunahini aliyosun kadinin
Soran+1 yılkendim yasadigim icin nasilbi aci oldugunu biliyorummm
Soran+1 yılo gunden sonra duygularim hisslerim hyallaerim calinmisti sanki olldugumu hissediyodum sanki ama yasiyodum her gun kendime acimakla gecmisti piskologa anlatirken bile kotu hissediyodum ben bunu hakketmemistim
Soran+1 yılolsun yine uzak dur
Soran+1 yılyanlis yapiyosun
Soran+1 yılyapmamaliydin iste
Saldırdımı
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık
00 Yorumla çocuğun nesucu var
00 Yorumla
+1 yılYok oldir kemal abi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler