Bahanesi olmaz bağışlamanın Affetmek bir erdemdir. seni mutlu eden kişiye düşünmeden yap.. Haa demek değil ki bile bile canını acıtmasına müsade et. Bile bile hususi acı cektirenin kalemini kır affetme. Bahanesi olmaz affetmenin. Zamanı olur, kendinle barışınca
Ne diyor Müslüm baba? "Sabaha kalmadan affet Ne Zaman istersen" Bunu diyebiliyorsa sana gönülden, zaten sabaha kalmadan affet, bahane arayıpta kendini yıpratma.
Aptal olma kısmını geç. Aptal olmazsan zaten kütüğün kişiye, içerlenipte küsecek kadar değer veremezsin. Akıllılar robotize olur, sebep sonuç üzerine kurar iliskilerini. Küsmeyi bilmez Silmeyi bilir Bazen aptal olmak iyidir. Unutma sadece aptal 'olmayı bilenler' bazı bazı mutlu olur. Fazla değerli olan o kadar değerli olsa zaten deli gibi aranıp durmazsın kendini kandırıp affetmek için. Uzatmadan affedersin
Görseldeki resimden baya korktum ama söze katılıyorum ben beni üzenleri hatasız kul olmaz diyip affediyorum.. sonuç beni yine üzüyolar.. Yani bence affettiğim için ben malım ben aptalın tekiyim.. 😔
Deger verildiği icin affetme bahanelerine girer tabi insan ama aptal olmamak gerekiyor bu durumda duygulari bir kenara birakip mantikla olaya yaklasmak gerek.
En İyi Cevaplar