simdi degisti ama aklimdan cikmiyo herseyimi aldi
o bebek gunahsiz ama yapamiyorum yardim edin piskolojim nasil duzelicek bilmiyorum
Bak sen birazda loğsa depresyonu yaşıyosun yani atlatamamışsın sonuna kadar haklısın ama o çok mahsum sen haklısın ama o sendende mahsum onu kabullen knun sana ihtiyacı var senin kokuna senin sesine sütüne sevgine şevkatine onun anneye ihtiyacı var onu 9 ay taşıyan canı pahasına dünyaya getiren meleğe evlisin demi o pislikle şu an sen
malesef evliyim butun herseyimi benden aldi
ben boyle bir hayati hakedicek ne yaptim
Bak allah dağına gore kar veririr sen allaha şükret daha kötülerde var bunu unutma
O bebeğin ne suçu var ki kininu o masumdan niye çıkartıyorsun. Onun için tek lazım olan anne sütü artık ne olursa olsun annesin sen.
bakin beni anlamiyosunuz ona kucagima alamam
evet benim hayallerim peki kirilan kalbim umudumda artik yokkk
onu alip koklayamam anliyomusun emzirememde zaten gogsumde iyice sisti sut vermedigim icin ben bir yerlere sıkıyorum sonra cope atiyorum o sutu
sen beni anlayamazsin ne yasadigimi bilemezsin
Ortok no olorso olson oonnoson son
İyi uydurmussun. Bence bir ruh ve sinir hastalıklarına git
ne uydurmasi ya gercekten siz erkeklerin topunuzin Allah belasini versin
hepiniz yaratiksiniz
Cevap
4Cevap
Mal mısın? Siz anlamazsınız diyor nereye gidersen git defol tedavi ol küçücük çocuğu emzirmemiş bile yazık o bahtsız sabiye senin gibi bir pislik annesi olduğu için onun ne suçu var! Psikolojin iyi değilse defol git tedavi ol iğrenç yaratık. Sen yakında çocuğunda psikolojisini bozarsın.
Bebegin ne suçu var babası tamam hata etmiş ama Allah istemese gebe kalır mıydın doğurganlk dönemine mı denk gelirdi? Cahillik yapma senin canınndan parca babası kim olursa olsun.
iste beni bitek sen anliyosun kardesim bunlar anlamiyolar
Lutfen cocuga iyi bak ya da yetimhaneye birak
Bu hayati yaşamasın lutfen
zaten bir haftadir onu yani oglumu yanima aldim ilk kez banyosunu yaptirdim ama onu onceden ondan nefret ediyodum aglasa bile bakmiyodum yuzune simdi yapamiyorum surekli aglamasini gorunce bilmiyorum tuhaf oluyorum bir keresjnde gece babasi olucak kucagima getirmis gece ben uykudayken acmis gogsumu hemen emmis oglum sarisin mavis gozlu bende mavis gozluyum babasi olucakta yesil gozlu ona iyiki cekmemis sabah kaltigibda cok tuhaf hissettim tam gogsumu kapaticaktim cekicektim ama birden gozlerinj acip oglum oyle baktiki bana aglicekken cekemedim once biraz izledim kucuk ellerini yanagima koyuyodu elim tuttu sanki beni birakma der gibi
birakamadim iste o an cok tuhaf hissettim
sabah o babasi olucak kisi beni hic affetmiceksin dime dedi onu kovdum odadan gece eve geliyodu artik
kapiyi kilitlemistim gece vurdu kapiya gitt dedim bebek nerde dedi o senin oglun degil benim dedim oyle olsun ogluna alisiyosun sende onu seviyosun
hersey benim yuzumden oldu onu nefret ettirdim senden dedi
Bence oluyor ya zamanla
Olucak olucak
bir keresinde banyo yaptirdim iste oglumu o anda iceri girdi ustumu giyicekken havlu uzerimden dustu geldi uzerimi havluyla uzerime kapaticakken bir anda soka girdim sanirim lutfen birak lutfen birsk beni diye bagirdim agliyodum sonra o gitti duvara yumrukla vurdu lutfen sakinles ozur dilerim ozur dilerim hayatini mahvettim dedi bakti bakti durdim o an yerjmde oglumda agliyodu o cikti gitti bende hemen ustumu giydim 2 dakika durmustum sonra aglama sesini duyunca yanima yatirdim actim gogsumu emzirdim bir yandan emiyo bir yandan diger eliyle gogsumle oynuyodu cok tuhaf hissettim saclarini oksadim kokusu cokk guzeldi kendimden o an nefret etdim nasil oglumu aglatmisdim
Peki esini hic mi sevmiyorsun
Bence seviyor seni
cok yakisikli bir kere bile kimseye dokunmadigini biliyorum kucukkende pesindeydim cunku
ama benim hayallerim vardi ben istemeden zorla saldirmasi piskolojim bozuldu
Ya kızım
Kader seviyorsan tamam işte
ona dedim git baska kizla ol bana dokunma
Tamam
sonra iste bagirdi istersen olene kadar benle konusma ama gitmem dedim ben dedim bosanicam senden oglumuda alip gidicem baska biriyle evlenicem delirdi
birazda o sinir etmek icin soyledim aslinda ona cehennemi hayattayken yasaticam o an iste oglum agladi sus dedim git oglumu emzir senle sonra konuscaz dedi salondan oglumu getirdi yaklasirken saclarimi kokladi napiyosun uzak dur dedim kokunu ozlemisim dedi bu koku bundan sonra sana haram dedim
Iyi süründür ne diyim
Şaka mı değil mi bilmiyorum ama eğer gerçekse böyle bir şey bebeğe yazık ediyorsun. Minicik bebeğin hiçbir şeyden haberi yok , masum. Ne olursa olsun bu kadar nefret beslemen doğru değil.
Senin ailen bu duruma nededi?
Birde ne olursa olsun o senin evladın hiç mi kan çekmiyor
bakin anlamiyosunuz hala kabusun icindeyim sanki
ailem bastan beri onu tutuyodu zaten hepsine gun dogdu benim hayallerimi yiktilar
ben kolumu jiletmistim ama ne yazikki kurtarildim agir tramvalar atlattim
hayla piskologa gidiyorum
doktora gittim ama aldirilmadi iste gec ogrendim bebegi
hem nasil yapicaktim o bebegi istemiyodum *
Doğum kontrol hapı yutsaydin karninda çocuk ölürdü ve bunları yaşamazdin be kızım bakma sen onlara ben senin yanindayim senden yanayim
Cehennemde yanarsın o bebeğe iyi davran.. birs aklını başına topla
nedenmis ben niye yaniyorum ya benim hayallerimi elinden alan ne olcak
bana zorla saldiran ne olcak he
Fırsat vermeseydin
firsat vermeseydin he biride senin anneni bayiltsin zorla saldirsin o zaman firsat vermeseydin diyebiliyomusun bakim erkekler hepiniz yaratik gibisiniz
Nasıl bayıldın bir anlat bakıyim
ben markete gidiyodum geldi kolumu tuttu birak pesimi dedim tam bagiriyodum agzimi kapatti burnuma bisey koklatti gerisini hatirlamiyorum
sabah kalktigimda iste hatirlamak istemiyorum
Eee polise gitmedin mi?
nasil gidim ailem bile o senin kuzenin bebegin var sikayet edemezsin diyor ustumde bir suru baski var evden disari cikamiyorum
Aileye bak relax vay be
Bebeğinin suçu yok yalnız kuzeninin hatasını ona yükleme yanlış yapıyorsun
anlamiyosunuz ben o bebegi gordukce agladigini duydukca cildiriyorum
Ama o bebeğin sana ihtiyacı var
nasil alicam pekj Şu an agliyo babasi susturamiyo
Söyle babasına getirsin
surekli yanima geliyo gece bir keresinde ikiside ben uyuya kalirken yanima gelmis gogsumu acmis sabah kalktiginda hayla emiyodu o an agladim bilmiyorum dusunemiyorum hicbisey bebek uyandi oyle gozlerime baktiki bisey yapamadim
Onla zaman geçirdikçe seversin onu belki sana iyi gelecek fırsatı tepme derim
surekli babasi olucakta beni affet diye yalvariyo bagirdi ben seni kucuklukten beri sevdim hep seni bekledim butun kizlar pesimde dolaniyodu ama benim kalbim bir tek sende atti istesem simdi bir surru kiz nikahima almistim dedj o zaman onlari alsaydin dedim bagirdim cagirdim bebek aglayinca git dedim onun aglamasina kiyamadim bilmiyorum ilk zamanlar aglayinca bisey hissetmiyodum ama simdi bilmiyorum kotu oluyorum
Yavaş yavaş anneliğini hissediyorsun
ilk kez onu banyo yaptirdim bizi oyle gordu babasi hani o senin oglun degildi dedi guldu sende oglunu seviyosun hersey benim yuzumden oldu oglumuzu benim yuzumden sevmekten vazgeciyosun dedi o senin oglun degil sadece benim oglum dedim beni hic affetmiceksin dime dedim odamdaki kapiyi kilitledim kavdum onu
Iyi yapmışsın🙂
sonra iste ben banyo yapiyodum bebegimle tam onun ustunu giydirdim evde sesi yoktu hangi ara geldi bilmiyorum beni ciplak gordu o lanet olasi seyinin kalktigini gordum aslibda o kadar pisman olmustiki goruyodum artik ama affedemiyorum yapamiyorum iste geldi havluyla uzerimi orttu git dedim o an soka girdim sanirim lutfen lutfen yapms birak dedigimi hatirliyorum beni yataga oturttu hist dedi sonra duvara yumrukla vurdi ust uste ozur dilerim ozur dilerim diye bagiriyodu cikti evden gece geldi
o zavallı bebek sağlıklı doğabildi mi?
evett
Yetimhaneye verebilirsin
babasi zengin ayrica verirmi bilmiyorum artik ogluma alisiyorum sanki
sadece ofkem gecmiyo
Bebeğin suçu ne o mu böyle yaptı
siz anlayamassiniz anladiniz mi hayla tramva yasiyorum
Tm anlıyorum ama mücadele et doktora git ama çocuğun suçu yok ki
yapamiyorumm onu kucagima alamiyorum
Sana ne desem boş Onun için yormayacm kendimi
Kiz haklı kötü biriymiş gibi yok bos yok şöyle deme
Bebeğin ne suçu var söyler misin
Niye yaptın o zaman?
ben yapmadim o babasi olucak pislik banazorla saldirdi
beni ilacla bayiltip kacirdi
sabah kalktigimda kabusun icindeydim sanki
@Sayra_ bence hikaye bu
ne hikayesi ya basiniza gelsin gorursunuz
ben kendimi oldurcektimm
İcimi dagladin :(
ben yasamayiyorum sanki neden
mecburen kolumu jiletledim ama kurtardilar
dusuk tehlikesi geciriyomusum doktara gittigimde ama o bebek yasadi lanet olsun bebegi bile hastanede ogrendim
herkes o kadar ustume geldiki nasil olabilirdim piskolojim herseyim coktu hayallerimi aldilar herseyim gitti
yasamak istemiyorum o bebegin aglama sesini duyunca cildiriyorumm
nasil ayrilim evden disari bile cikamiyorum insanlarin icine girmek istemiyorum utaniyorumm herseyden
yemek dahi yemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar