1 bucuk aylik bebegimi sevmiyorum ondan nefret ediyorum?

arkadaslar benim kuzenim vardi onun ben boyle yapicagini aklimdan geciremezdim cokk canimi yakti benim karsi ciktim engel olamadim ben ona abi diyodum nasil yapti bunu beni kucuklukten beri seviyomus ben ogrendim tartistik tabi ben ona tokat attim nasil ben senin kardesin gibiyim kiz kardesi ogrenince ona kizdi sonra neyse 2 ay gecti bu bana surekli gelip bakiyo korkuyodum bakislarindan sonra bir gun markete gittim ciktim tam konusmak istiyorum kacma dedim tartistik ben tam bagiricaktim beni kacirdi bir evde bana zorla saldirdi
sonra sabah kalktigimda ben yatakta buldum kendimi bagirdim agladim o pisman olmustu ama onu affedemiyorum abi dedigim insan nasil bunu yapabildi simdi 1. aylik cocugum var ama ben onu sevmiyorum kucagima bir kez olsun almadim emzirmedim hic aglayinca bile sinirleniyodum babasi olucak hayvan herif ne olursun bikez bak gozume o bebek yarattikmis gibi geliyo istemiyorum dedim kendimi eve kapattim aile zaten onun yaninda benim hayallerim herseyimi elimden aldi simdi kendisi baksin ayri odada kaliyorum yalvariyo her gun cocuk surekli agliyo ben o bebegi kucagima alamam napicam bilmiyorum gece ben uyurken kucagima yatirmis sabah kalktiginda bagirdim bebek agladi hemen odaya geldi pislik babasi al sunu dedim bidaha sakin getirme annesi babasi geldi konustular sizin cocugunuz benim herseyimi yikti simdi siz bakicaksiniz dedim o benim cocugum degil dedim agliyodum kabus yasiyorum sanki cikamiyorum ben bunu hakedicek ne yaptim benim kaderim mi bu bahtim mi kara kendime aciyorum elimden bisey gelmiyo cocuk erkek bebegi ondan nefret ediyorum sarisin mavi gozlu onu kucagima alamam o gece kucagima habersiz birakirken bir tek susmustu
Güncellemeler
+1 yıl
bebegin ne sucu vardi diyenler siz anlayamazsiniz anladniz mi Şu an hala tramva icibde yasiyorum o bebegi kucagima alip emziremem yapamiyorum o bebegi gordugumde agliyorum cildiriyorum olayi uzerimden atamiyorum her gun banyoda kendimi sert biseyle keseliyorum sicak suyu iyice aciyorum bir turlu o lanet gun aklimdan cikmiyo
Güncellemeler
+1 yıl
bebegin babasi cok yakisikli evet her kiz pesinden kosuyodu belki ama benim hayallerim vardi simdi pisman ama onu afedemiyorum bebegi nasil kucagima alicam bilmiyorum yardim edin lutfen
simdi degisti ama aklimdan cikmiyo herseyimi aldi
o bebek gunahsiz ama yapamiyorum yardim edin piskolojim nasil duzelicek bilmiyorum
1 bucuk aylik bebegimi sevmiyorum ondan nefret ediyorum?