Diğer Bu dövme sırtta nasıl durur? şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar Arnavut bayrağı dövmesi yaptırmak istiyorum sırtıma uzun zamandır nasıl durur acaba bilgisi olan varmı? Birde aranızda dövmeci varsa fiyat ne olur? Bu dövme sırtta nasıl durur? Cevapla Dövme Soruları Fiyat Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nskjavlrna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. buyuk alandan sıkılabılırsın dostum sıldırmeye ugrasma sonra ıyı dusun 1 1 Yorumla şahinn1 +1 yıl Bu kadar büyük yaptirmicam zaten resimdeki büyük duruyor Yorumla
Mutsuzkizzz19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Boyuta gore fiyat degisir de bu kadar buyuk yaptirma derim ben :) 1 0 Yorumla
papatyalısu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl güzel değil itici ve kaba duruyor 1 1 Yorumla şahinn1 +1 yıl Tabi bu kadar büyük olmicak bu büyük Yorumla
UppDestLee Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Beğenmedim 0 4 Yorumla şahinn1 +1 yıl Bu kadar büyük değil ama bı karış kadar hoş bişey olabilir Yorumla UppDestLee +1 yıl Kırmızı kosımdakiyüz hoşuma gitmedi 🙄 Yorumla şahinn1 +1 yıl Zaten yüz olmicak. önemli olan bayrak :) Yorumla şahinn1 +1 yıl Bende pek beğenmedim de görüş almak istedim Yorumla
En İyi Cevaplar