Ben Okyay helva kutusundan fırın yapmak istiyorum. Şu şekilde yapacağım : iki tane okyay helva kutusunu alıcan (resimde) birtanesinin kenarından delicem (duman çıkması için) dediğim kutuyu delmediiğim kutunun altına koycam alttaki kutuda ateş yapcam üstteki kutuya pişirmek istediğim şeyi koycam. ŞİMDİ sorum şu : kutuyu delemiyorum sadece RESİMDEKİ kadar bir delik açabildim ama bana dha büyük delik lazım. Nasıl delebilirim. Elektrikçiler matkapla felan kesebilir mi? Bide o resimdeki küçük borunun ucu kadar delik açıcam
ee bu cokk kolay aaa bak buldum simdi demir aliyosun boyle orta boyda ya da bicak tamam mi sonra bicagi ocakta baya bir yakiyosun sonra o sicak bicagi once biraz nokta yapicak sekilde birakiyosun sonra iyice ocakta sicakta yakiyon sonra donduruyon
ust kenarini aciyosun yuvarlak yapiyosun sonra ortasini kesiyosun o yuvarligin icine ayni mangaldaki izgarlik demirleri oluyo ya onun gibi yapiyosun ustune tombaligi kabini yerlestiriyosun ve istedigin gibi yemek pisirebilirsin
delik açmak için bıçakla kesilir zaten.. ama sağlıklı olmaz.. tutma yeri ve ateşi çok olunca karıştırma yeri olcak. . yani piknik yaparken 10 numara ama evde deneme
O yazinin altina gelecek sekilde yuvarlak odun tarzi birsey koy altina ustten civi ile cekicle noktala o sekil yaparsin ya da o capta bir demir boruyu oraya elecek sekilde koyvede hareket ettirmeden cekicle
En İyi Cevaplar