BABAM OLAN HERİFE SALDIRDIM?

Öncelikle merhaba ben bu konuyu daha öncede açmıştım ama bugun artık babama olan öfkemi kustum artık arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama gerçekten sabrım taştı size yeminederim ki çok sinir olmaya başladım en ufak şeyden kavga çıkarıyor bugun dışarıya çıktım arkadaşlarla konuşuyorduk geldi arkadaşlarımın yanında küfür etti bana ben sinirlendim eve gittim odama girdim kapıyı kilitledim sinirden ne yapacağımı şaşırdım ağlamaya başladım allahım sen sabır ver birşey yapacam diye korkuyorum sonra gittim yüzümü yıkadım sınavlara çalışıyorum yanıma geldi dedi ki senden hiçbir şey olmaz çalışma hakaret falan etti kıpkırmızı oldum annem yanıma geldi bakma sen ona oğlum görmezden gel dedi bende tamam anne dedim dışarıya çıkıyordum önümü kesti nereye lan sen dedi dışarıya gidiceğim dedim hayır hiç bir yere gitmiyorsun içeri geç dedi dedim gitmem lazım kurs var başlatma kursuna içeri geç dedi bende çık önümden dedim bağırarak itti dedi çıkmassam ne yapacan lan dedi kafamı eydim görmezden geldim odama gidiyordum arkamdan geldi tuttu itti hadi birşey desene dedi annem araya girdi dedim anne çekil aradan babam beni iterken annem tuttu bırak çocuğu ne istiyorsun ondan dedi eee sanane lan sana mı sorcam dedi anneme anneme vurucakken yeter lan diye bağırdım yüzüm kıpkırmızı oldu yeter lan yeter tuttum boğazından sıktım bunu yere eğdim yumruk falan atmaya başladım lan ne biçim babasın etmediğini bırakmadın dedim ittim yere düştü kalktı kaybol lan bu evden dedi meraklı değilim lan senin evine dedim zaten atanayım kendime ev tutucam dedim itti kaybol gözüm görmesin seni dedim sinirli sinirli baktım şu an diyorumki keşke birkaçtane daha vursaydım bugun olan öfkemi boşalttım arkadaşlar saçma sapan yorum yazacaklar gelmesin lütfen sizin yorumlarınız benim için değerli lütfen yardımcı olabilecekler gelsin
BABAM OLAN HERİFE SALDIRDIM?