Arkadaşlar her Bangtan dinleyene küçük çocuk muamelesi yapmaktan vazgeçin. Ben 18 yaşındayım, teknik olarak bir ergenim ki zaten ergen olmak kötü bir şey değil neden insanlar birbirlerine ergen diyerek hakaret eder bilmiyorum. BTS çok güzel bir grup ve bir sürü de şarkıları var, gercekten çok çalışıyorlar hiphop tarzları ile belki dinleseniz sizin de sevebileceğiniz türden. Her salağı bizim ile karıştırmayın. "Oppam çok yakışıklı, o benim vs." diyenlerin de zaten yaşı küçüktü ki zaten biz böyle şeyi desekte şakasına diyoruz. Vokal ve rap olmak üzere her şarkıda çok uğraş var yaptıkları danslar için gece gündüz çalışıyorlar. Yıllarca Justin'in aldığı ödülü bile alarak ismi Amerika'ya duyurdular ve Amerika da ödül aldıkları yer küçük bir yer değildi. Billboard'du.
Onların söyledikleri şarkılar Korece olsa da sözler o kadar dokunaklı ki bir kızı ölümden döndürebilecek ve hatta belki her şeyi hadi ordan edip hayata dönmesini sağlayacak kadar. Şarkıların dili farklı olsa da anlamlar her dilde aynıdır ve çok dokunaklılar. Onlar da aynı hayatı yaşadı, Kore'liler diye gök kuşağı sıçmadılar.
Bazıları fakir olduğu için ailesinin yanından ayrıldı, bazıları kalp hastalığı ile mücadele etti, bazıları ise parası olmadığı için okuldan dönerek otobüs parasını yemeğe verdi...
Seçmenlere gittiklerinde küçücük çocuklardılar.
Tecavüz ile suçlandılar, çirkin oldukları iddia edilerek dışlandılar.
Şimdi büyük bir gruplar, artık yokluk çekmiyorlar.
Ben de onlarla aynı şeyleri yaşadım. Hırslandım onlar gibi.
Onları tipi için değil yaşadıkları, anlattıkları şeyler yüzünden seviyorum.
hadi ordan etsene BTS tepki çekmiş trendlere bir aptal çıkmış. Primden başka bir şey değil tabii ki BTS'i kötü ve çocukça gösterecek.
Ön yargı yüzünden intihar etmiş bir sürü KPop idolü var. Sevilmedikleri için, nefret edildikleri için.
Ön yargılı olmayın. Sevmiyorsanız nefrette etmeyin.
Bir insan neden başka bir insandan nefret eder ki?
Onların söyledikleri şarkılar Korece olsa da sözler o kadar dokunaklı ki bir kızı ölümden döndürebilecek ve hatta belki her şeyi hadi ordan edip hayata dönmesini sağlayacak kadar. Şarkıların dili farklı olsa da anlamlar her dilde aynıdır ve çok dokunaklılar. Onlar da aynı hayatı yaşadı, Kore'liler diye gök kuşağı sıçmadılar.
Bazıları fakir olduğu için ailesinin yanından ayrıldı, bazıları kalp hastalığı ile mücadele etti, bazıları ise parası olmadığı için okuldan dönerek otobüs parasını yemeğe verdi...
Seçmenlere gittiklerinde küçücük çocuklardılar.
Tecavüz ile suçlandılar, çirkin oldukları iddia edilerek dışlandılar.
Şimdi büyük bir gruplar, artık yokluk çekmiyorlar.
Ben de onlarla aynı şeyleri yaşadım. Hırslandım onlar gibi.
Onları tipi için değil yaşadıkları, anlattıkları şeyler yüzünden seviyorum.
hadi ordan etsene BTS tepki çekmiş trendlere bir aptal çıkmış. Primden başka bir şey değil tabii ki BTS'i kötü ve çocukça gösterecek.
Ön yargı yüzünden intihar etmiş bir sürü KPop idolü var. Sevilmedikleri için, nefret edildikleri için.
Ön yargılı olmayın. Sevmiyorsanız nefrette etmeyin.
Bir insan neden başka bir insandan nefret eder ki?
Asla onları sevmeyeceğim ve onlardan nefret edeceğim.
Sevmiyorum ama nefrette duymuyorum.
Zaten seviyordum. Ben bir ARMY'im
Ben antiyim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
haklısın ve zaten bts konserlerine 18 yaş altı almıyorlarmış yani niye ergen diyorlarsa anlamıyorum (konserlerine bi kere bile gidemedim çok gitmek istiyorum yaa)
yaa o kadar haklısınkii. defalarca okudumm. çok güzel yazmışsın. izin verirsen bu yazını antilere karşı kullanmak istiyorum?
bunun hepsini okuyan var mıdır. d
Düşünmedim değil 😂
Okudum 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!