soru başlıkta herkese teşekkürler :) ya da ela gözlü tanıdığı olanlar :) ?
Cevabın nedir?
Gözüme güneş ışığı aksedince değişiyor. Lan ne edebiyat parçaladım gece gece haa... :)
Aslında demek istediğim şu ki, siyam kedisi miyim olum ben, ruh halime göre göz rengim değişsin, cık cık cık... :D
Siyam kedisi, ne acayip hayvan lan hakkaten, zamanında Eski Mısır'da tanrı olan kedi, Siyam kedisiydi kesin...14 Yorumla- +1 yıl
Bir akrabamızda siyam kedisi var, oradan biliyorum.
Normalde,mavi, yeşil, kahverengi arasında oluyor, hastalandığında ise,
siyam kedisinin gözbebekleri, bildiğimiz kırmızı renk oluyor, bizzat gördüm. :)
Linkteki kedi, sfenks kedisi, para hırsı olan insanımsılar tarafından laboratuvar ortamında üretilmiş doğal olmayan bir tür, pitbull gibi
En İyi Cevaplar
Ağladığımda , gözlerime su girdiğinde , güneş ışığına çıktığımda değişir . Bazen kıyafetime göre değiştiği bile oluyor :D
11 Yorumla
Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. yahu bu goz rengı okdar kararsız kı :) agladıgımda yesıl oluyor (yesıl olunca pek bı güzel oluyorum heee ) koyu ve yesıl ya da mavı renk bır sey gıydıgımde açılıyor ya bal rengı olur ya da yesıle döner yıne kafansına nasıl eserse yanı hatta lens mı taktın dıyenler oluyor arkadaşlarımdan :) o kdar degısken yanı
21 Yorumla
Hm ela göz çeşitlidr tek tip olmaz ışığa kıyafete hava şartlarına göre değişir kendimden biliyorum ama benimkileri gören yeşil sanıyo ama değil bende bilmiyorum inan göz rengimi ela dicem ama genelde bal rengi ya da yeşilin tonları oluyo değişiyo çok anlatılmaz görmen gerek
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
30Cevap
+1 yılLoş ışıkta gözbebeği büyüdüğünden dolayı pek belli olmuyor elanın yeşili :) Kişi mümkün mertebede yanında el feneri taşımalı, güneş ışınlarına göz kırpmalı ya da ağlamalı ki daha belli ve güzel görünsün :)
23 Yorumla- +1 yıl
Lens takabilirsin :D
- Diğer konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ela değil ama benimde değişiyor :P açık kahverengi bazen bal rengine dönüyor güneş ışığına göre dahada açılıyor eyeliner sürünce ela gibi duruyor falan
34 Yorumla- +1 yıl
sağol :) ama açık kahve diyorlar
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerim aslında kahverengi ama nedense bana hep karagözlüm zeytin gözlüm diyorlar :D sanırım dışardakiler siyah görüyor :) bazende daha bir parlak oluyor sanki
15 Yorumla- +1 yıl
:) :) evet koyu kahvee bazen açık oluyor ama bilmem anlamadım :) bana da kuzenim bir ara gözün yeşil oldu dedii şokk oldum böyle koyu bir renk nasıl yeşil görünebliyor diye halbuki alakası yok :)
- +1 yıl
gözlerini çek paylaş telfnda görünsün :D:DD:
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim sık sık değil
Arada "senin gözün bu renk miydi?" diyenler oluyor41 Yorumla
+1 yılGözlerim kara
Güneşe bakınca Ela
Sana bakınca Fenaa oluyor diye saçlamardım eskiden..31 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğladığımda koyulaşıyor.
Bazen yeşile dönüyor giyim ışık etkisiyle.
Normal koşullarda hep sarı zaten.11 Yorumla ağlayınca,gözlerim dolunca,esneyince.guneşte,grip olunca,denizde.duşta,uyanınca,makyaj yapınca,giydiklerime göre vs vs vs hep değişir yani :)
13 Yorumla
+1 yılara sıra sanki yeşil oluyor gözlerim, sabah daha belli, ya da güneşli gün;
sinirlenince da değişiyor.13 Yorumla- +1 yıl
sanırım, öyle
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Banyodan sonra yeni uyanınca ışıkta falan yeşil oluyor akşam üzerleri genelde kahverengi ela karışımı bişey :D
13 YorumlaAynaya her baktığımda değişiyor neredeyse. Asansörde başka evde başka dışarda başka nasıl bir göz rengimiz var lan bizim
11 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBal köpüğünden, koyu yeşile kadar ışık yoğunluğuna göre değişir. Işık azaldıkça renk yeşile doğru gider. Senin göz rengin yeşilmiydi diye garipseyen arkadaşlar bile oluyor, sanırım ela rengin tipik bir özelliği.
11 Yorumla
+1 yılışıkla alakalı olarak değişio güneşte ve çok falza ışık oldugunda bal rengi oldgu bile oluo ışıkla alakalı olarak yeşilde oldugu oluo beni 2 ay yeşil gözlü sanan olmuştu çok güzel bir durum abi dikkat çekio yaşadım biliorum :)
13 Yorumla- +1 yıl
lisedeyken salak bir kız vardı bizim sınıfta benm doga ustu guclerimn oldugunu zannediodu :)
+1 yılArada yeşile kaçıyo, güneşe bakınca değişiyo diyolar sarı oluyo diyen var (oha!) Yani belli değil gözümüzün rengi :D
11 Yorumlagözlerim kahverengi, güneşte elâ, sana bakınca fena diye bir igrençlik vardı :D
26 Yorumla
+1 yılEla Göz: Ciddiyet, sabır, sadakat ve gizli öfkeyi barındırır. link yeşilin kahverenginin tüm tonlarına dönüşür gözün hasıdır bu göze sahip erkek adamın dibidir
00 Yorumla
+1 yılbiri benden bahsetti sanırım :D
giydiğim kıyafet rengine ve güneşin açısına göre bazen yeşile bazen bal sarısına döndüğü oluyormuş öyle diyorlar :)11 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Okuldan bir kız arkadaşım ki onunla 5 sene aynı sınıfta idik, gözlerimi yeşil olduğunu sanıyormuş. 5 senede hiç elaya denk gelmedi demek ki.
11 YorumlaBenimde gözlerim sık sık renk değiştirir. 5 yaşına kadar gözlerim maviymiş. Sonra yeşile dönmüş. Orta okulda elaydı şimdi kahverengi ama yazın yeşil kışın kahve anlayacağın bukalemunu geçtiler :))
13 Yorumlaher zaman başka renk oluyor :)
açık kahve , yeşil tonları , bal rengi olduğunu söylerler.25 YorumlaEla göz siyah dümdüz saçlar beyaz tenli hayatımın kadınını hatırlatmayın lan bana illaki çıkıcak karşıma :D
11 Yorumla
+1 yılOf ela gözümü de hiç sevmiyorum. Yeşil olunca koyu yeşil oluyo ne güzel. Sonra akşam kahverengi oluyor. Genelde ışıkta benim açılıyo rengi ama bazen sebepsiz de olabiliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Ya tamamen yeşil olsun ya tamamen kahverengi. Dalga geçmesin benimle :(
annemin güneşte değişiyor. onun dışında dikkat etmedim:)
21 Yorumla
+1 yılAşık olduğum insanı görünce daha bir açılıyor rengi :))
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bak :))
+1 yılhemen hemen her zamn kıyafetin rengine göre özellikle çok değişiyor :)
17 Yorumla- +1 yıl
:) derken
- +1 yıl
hm sizin cinsiyet ne :)
- +1 yıl
heheh anldm canım :)
+1 yılGüneste daha cok acılır bide giydiğim şeylere göre koyulasır veya acılır
13 Yorumla- +1 yıl
aglayınca evet biraz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılağladığımda,güneşe bakınca, banyodan çıktığımda ,çok aşırı mutluysam,heyecanlıysam işte.Koyu ela benimki, öyle hemen değişmez açık havada filan.ilk gördüklerinde koyu kahve derler ,değiştiği anlarda da "Aa senin gözünün rengine ne olmuş öylee"
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğişir sanırım gördüklerimde değişiyordu. Maviye dönen görmedim hem zaten ela kahve ve yeşilin karışımı
Cevap sahibi+1 yıl:)evet öyle sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki gözüm farklı renk :( biri yeşil diğeri siyah etrafımdakiler bir tuhaf bakıyo sinir oluyorum :(
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok hastalık falan değil çok şükür. ama garip işte...
güneşte gözlerim yeşil oluyor.diğer türlü nasıl oluyor bilmiyorum
11 Yorumla- Diğer konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüğümde değişyior kıyafet giydiimde değişiyor ya da bana öyle geliyor ne bileyim
11 Yorumla güneşte ya da duştan çıkınca ya da ağlayınca :D degisiyo
12 Yorumla
+1 yılIşık görebildiği her yerde renk değiştiriyor hatta öyle bir şey ki bir odadan başka bir odaya geçtiğinde bile renk değiştirebilir ışık farkından dolayı. Benim denizde açık yeşil olmakla beraber dış çevresi mavi oluyor hatta arkadaşlarımın "lens takmadığına emin misin?" sorularına sıkça maruz kalırım. 😑
00 YorumlaHer daim degisiyo ya:) ben bile bas edemiorm artik gozlerimle:) kiyafetlerinin rengi ve gunes ısıgı en buyuk etken:))
10 YorumlaVallaha göz gözü görmüyor.yani gözümü göremediğim için bilmiyorum:D
10 Yorumla
+1 yılışık kapalı olunca göz rengim siyah oluyo bir odanın ışığını yakıncada bal rengi tonlarında bir renk oluyo dışarda güneşin altındada açık yeşil oluyo :)
00 Yorumlarenk değişmez, degistigini sanarsin sadece:)
14 Yorumlagüneşe bakınca
bide gözümüz kızarınca13 Yorumlaaçık ela benimki güneşte vampir oluyorum
22 Yorumlaela gozlu kızlardan cok hoslanıyorum mavi gozlulerden pek hoslanmıyorum.
00 Yorumlaela gözlülerin göz rengimi değişiyor du :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAllah allah öyle bişey mi varmış ne cahilmişim :D
21 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişir :)
11 Yorumla
+1 yılGüneste ve sabahlari bal rengine döner.
21 Yorumla
+1 yılEla ,kahve ,yeşil
bu 3 rengi alıyor çoğu zaman11 YorumlaMutlu olunca goremiyrm:D
11 Yorumlatek tanidigim benim ela gozluyum:))
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl-adın ne?
+ela, seninki ?
-zenan :DDDD13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfox da dokrorlar dıye bir dizi vardı izlemedinmi hiç :)
Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. giydiğim şeyin rengine göre tonu değişiyor.
11 YorumlaGüneşte çok değişiyor
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağlayınca uyanınca ve güneşte
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenm ela güneşte ayrı karanlıkta ayrı renk senin gibi güzeli görüncede parlıyo işte:Drenk renk oluyo
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakşamları kahverengi güneşte yeşil normalde ela:D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D:D:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldenize girdiğimde yeşil oluyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum başka, denize girdiğimde çevremdekiler söylüyor bunuda
benim gozlerim ela. ama reng degstryrmu bilmem
10 Yorumla
+1 yılDolunayda değişiyor onların sanırım
00 Yorumladegisir derken ?
12 YorumlaYeşil bildiğiniz ama az ışıkta ela anlamadım
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi