acemiliğimi atmak için alıcam. aslında clioyu daha çok istiyorum. fotoğraflar göstermelik netten aldım. renkleri farklıydı baktıklarımın. clio gri, micra bejdi.
clio
micra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Clio acemiligini attiktan sonra satman kolay... Bide nissannyedek parça cok pahalı acemisin bişey olursa çok para harcarsın
Clio almanızı öneririm.
Hangisi az yakıyorsa onu al
Clio iyi
Cevap
13Cevap
valla ben bir araba aldım pejo 301 baya güzel 33 binde aldım her şey 0 gibi hala da aynı 37 bin km ye falan zor geldim :D
pejo istemiyorum babam onu da söyledi de ben bu tarz modelleri seviyorum galiba. hep bunlara gidiyor gözüm
teşekkür ederim ztn o parayı vermez babam. acemilik için ya güvenmiyor. resmen çöpe atıcam parayı diyor kesin vurur bu diyor. :D
2008 clio. Daha az yakar, daha az masraf çıkarır. Kullanımı da rahat ve keyifli.
Clio tabiki de ben kullanıyorum 50 TL tüp ile 15 gün geziyorum
Micra al tam bayan arabasi hemde seri hemde kaliteli
Kibrit kutusu gibi ya
büyük araba kullanamam. babamda qashqai var kullanamadım ödüm koptu biyere çarpıcam diye. sözlümde bmw var 2008 model galiba bilmiyorum. onunda arkası uzun biyere sığmıyor. bence en güzeli bunlar.
Nissan Taş gibi araba olabilir
Clio al ama dizel olsun moruk daha az yakar. :)
Clio olabilir kız ayool
2008 clio
Clio
Nissan
Benzin olmuş 7 tl ne arabası
öğretmenim maaşım var. bekarım. bakmakla yükümlü olduğum kimse yok. mezara mı götürücem.
nissan saglamdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar