Yuz okuma sanati ile karakter testi bilimsel ve kullaniliyor seninki ne cikti?

Hoşgeldiniz bugün ki konu fizygonomi yüz okuma sanatı.

Bu sanat vasıtasıyla zaten sorudan da geldiğiniz için ki biliyorsunuzdur yüz okumak veya kendi yüzünü zü okumak anlamak için geldiniz. Hiç merak etmeyin. Tane tane anlatacağım.

Bu arada sirasindayken söyleyeyim bu tamamen bilimseldir. Türk profoser anlatıyor aynısı yazdım eksiksiz bir şekilde.

1 zeka : arkadaşlar birinin yani bir insanın zeki olduğunu anlamak çok kolay anlına bakın. Eğer geniş ise zeki dar ise aptal. Bu kadar net.

2 kisilik: birinin yani bir insanın otomatikman çenesine bakarsanız ki sevgiliniz eğer varsa yoksa okumayin. Çenesine bakıyorsunuz ister istemez. Eğer çenesi belli değil ise o insan diyorum kadın mı erkek mi belli değil çünkü. O insan cekingendir çenesi gözükmüyorsa eğer. Çenesi net bir şekilde belli ise o insan ise çekingen değildir atılgandir.

Sözgelimi bu belirttiğim bütün ifadeler gerçektir. Bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Hatta ve hatta inanmayanlar için resimde koyuyorum.

Sizinki ne çıktı?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüntüde ki resimde yüzümüzde belirli bölgeler var sizin yüzünüz de o bölgeler ne kadar çıkıntılı ise o bölgeye karşılık gelen numarada yazan ifade de o kadar gelişmiştir. Yani 1 numara yani kas belirgin ise oraniz gelişmiştir.
Güncellemeler
+1 yıl
Numaralar gözükmeymler için gall kafatası ismi. Buraya ek resim atamıyorum