Diğer Size balkona çıkma yasağı verilseydi ne yapardınız? mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ankara'da iki komsu arasındaki husumetin sonucunda hakim adama balkona çıkma yasağı ve üç metreden fazla yaklaşmama cezası verdi..Şahsen balkon benim nefes alanım ben o cezayı alsam yalvarırım hakime! İyi halden idam edin beni!!Haber Size balkona çıkma yasağı verilseydi ne yapardınız? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mavi6 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Ayy kotu olmus o ya😁Bizim evin balkonu yazin ayri kisin ayri guzel manzara guzel cunku ve ben mahrum kalmayi istemezdim 😏😄 1 3 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl İdam etsinler daha iyi Yorumla mavi6 +1 yıl Yok o kadar da degil yani 😂 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl O kadar o kadar😂 Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 44 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zaten bit kadar ve duvar manzarali çıksam ne çıkmasam ne😏 1 4 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Yazikkkk😂 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr +1 yıl Inşallah sana da komsun tarafindan yasak konulur :( Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Allah razı olsun😉 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr +1 yıl Aminn cümlemizden🙏 Yorumla
selcukbey Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Haberi okumuştum ama balkon yasağını görmedim eminmisin. Adama balkona 3 metre yaklaşma yasağı vardı ki aslen kadın adama sarmış. 1 2 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Adamın balkona çıkması yasak😇 Yorumla selcukbey +1 yıl Ha o başka haber demekki Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok enteresan bir durummuş :)))Hep Amerikada olur sanırdım. Bu tip haberler orada meşhurdur. 1 0 Yorumla
Bağyancokbilmiş Takip Et Master Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Zor bir durum ankarada ki evlerin balkonlarının birbirine yakın olması da ayrı bir dert. 1 1 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl O konuda şanslıyım alt ve üst sayılmazsa en az otuz metre en yakın😇 Yorumla
HonestTaurus Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Mahkemenin yerinde olsam doğruluğunu araştırıp eğer doğruysa o adamı oradan uzaklaştırırdım. 1 0 Yorumla
tarçıncan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İlk kez duydum bu haberi. Balkona fazla çıkan birisi değilim ama yine de zor olmalı. 1 0 Yorumla
Greenwich-london472 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl Yine de çıkardım sanırım. 1 2 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Hapis cezası var yalnız😇 Yorumla Greenwich-london472 +1 yıl Aman öyle demeyin Allah korusun. Ben çok korkarım o işlerden. Yorumla
ConTa_VolTa Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kenardan izlerim zaten yukseklik korkum var 1 3 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Yirminci kat demedik yaff iki üç beş işte😇 Yorumla ConTa_VolTa +1 yıl 11 ama bu😂 napam Yorumla mastergreeneyes +1 yıl O artık ev değil dağ.. oradan bende korkarım🤔 Yorumla
El-Chapo-Denisino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl kimseyi dinlemem. Umrumda olmaz. 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Balkon candır gerisi heyecan 😂 1 0 Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 765 cevap paylaştı. Ben de dışarıya çıkardım. :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Depresyona girerdim 1 1 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Bende.. öldürsunler daha iyi.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adamın balkon fantezisi var galiba 0 4 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Banamı bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cezayı alan kişiye söyledim Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Haberi okumadınız.. neyseee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okudum balkonda ne yapıyorsunuz anlamadım o kadar Yorumla
En İyi Cevaplar