Bugün askerlik şubesini aradım arkadaşlar yeni mezun oldum ve tecil işlemini yaptırmak istiyorum. Sorum başlıkta da belirtildiği gibi gerekli kişi bana askerlik yoklamasının artık e-devlet sistemi üstünden yapılacağını söyledi bütün boş alanları doldurduktan sonra anladığım kadarıyla ordaki 2 formu çıkarıp aile hekimine gidip ordan da sağlıklı olduğumuza dair gerekli belgeyi aldıktan sonra da geçici mezuniyet belgemiz ve kimlik fotokopilerimiz ile beraber hepsini yakın askerlik şubesine teslim ettiğimiz taktirde sanırım sonuçlanıyor tecil işlemimiz. Ama aklımda birçok soru var birincisi yine e-devletten çıkardığımız mezuniyet belgesi geçici mezuniyet belgesi yerine geçiyor mu çünkü bağlı bulunduğum okul uzak ve her an gidip alma imkanım yok. İkinci sorum ise bazı forumlarda diğer arkadaşların bir takım yazılarına rastladım tecil ettikleri taktirde e-devlet sisteminde yazan tecil tarihiyle şubenin kendilerine ilettiği kağıtta yazan tecil tarihi arasındaki uyuşmazlıklar hakkında ve sizce e-devlet bir sorun çıkartır mı yine eski usül şubeden tecil ettirip sağlama mı almalıyım?
Çok önemli olarak gördüğümden sizlere danışıp fikirlerinizi ve tecrübelerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim..
Çok önemli olarak gördüğümden sizlere danışıp fikirlerinizi ve tecrübelerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer