Kediler kedi hastalıkları hakkkında bileğisin olanlar lütfen çok çaresizim?

Kedim 11 aylık İran kedisi aralıkdan beri bu sorunla uğraşıyoruz 2 veteriner değiştirdik ilk farkettigimizde kulaklara oridermly krem bide hergün antibiyotik iğnesi için gidiyorduk kulak uyuzu dendi.
Biraz düzeldi gibi oldu 1 ay geçmeden yine tekrarladı veterinerimize sorduğumuzda bu ara sıra tekrarlar cevabını aldık gene oridermly ve antibiyotik iğneleri ve artık bu klinikten fayda gelmeyince başka bir veteriner kliniğine gittik mantar olduğunu öğrendik ilk doz mantar açısını ilk gittiğimizde sonra 15 gün sonra yaptı ve değişik antibiyotikli igneler de yaptı bide kremimiz vardı nerisona diye
Otobüslere almıyorlar durumumun yetmediği yerde yürüdüm kendi ihtiyaçlarımdan kıstım veteriner masraflarına taksi paralarına bir şekilde yetişmeye çalıştım 1 milyarın üstünde para gitti veterinerlere kızım iyi olsa bir şekilde ama kredi çekerim 10 bin de olsa karşılarım ama boşa gidiyor bebeğim iyileşmiyor
Canım Kızıl gofreti nasıl iyileştirebilirim o kadar çaresizim pazartesi iyileşmiyor diye gittiğimde bana funit 100 mg bir hap verdi bide derisine iyi gelecek diye bozita diye bir mama verdi ama Pazartesi’den dahada kötü durumda sizce kızımın hastalığı ne? Nasıl iyileştirebilirim