bence hepiniz en iyi cevaba bakında öğrenin bir gün lazım olabilir :D
çok basit bir yardımdı aslında da benim aklıma gelmemişti yine de teşekkürler :D
1. ctrl+h (history) bas açılan panele .pdf yaz
2. ctrl+j (downlads) bas açılan pencerede (silmediysen) indirdin dosya görünüyodur sağ tıkla özellikler
3. şafak sökmeden iki fatiha bir ihlas oku sonra dua et.
dur bekle deneyip sana dönecem bak :D
ay süpersin evet buldum ya normal arayınca çıkmıyordu indirilenlerde ama pdf yazınca çıktı şimdi ben stresimden oraya yazmayı aramayı akıl edememişim süpersin ya süpersin çok teşekkür ederimmmm :D :D :D :D ay çok mutluyum şuan var ya :D :D
Sağ tıkla pdf dosyalarına indirme urlsi vardır muhakkak orada
o kısma baktım sağ tıklayıp özelliklerin oraya falan ama yokmuş site adresleri :(
yokmuş :( sanırım hiçbi şekilde de öğrenemem baştan bunları arayıp bulmam ve sitelerini kaydetmem gerekecek :(
inş ya of içim çok zor o zaman :(
:D evet ama kötü haber şu ki, kasıma kadar olan indirmeleri gösteriyormuş :(((
ağlasam mı gülsem mi bilemedm o kasıma kadar olanların arasında yok bunlar demekki önceden indirmişim :(
aa acaba geçmişten baksam bulur muyum :D
kasımdan öncekilere bakmam gerek hatta demek ki işim kolay olur belki yani :D olur mu ki acaba :D
çok büyük hemde çooooookkk :((
:D
gerek kalmadı ama o dediğini de yapmıştım :)
gerçekten de akıl akıldan üstündür bunu şimdi çok iyi anladım hani herkes bişeyler dedi düşündük ettik ya o bile güzel gerçekten ama en iyi cevabı veren arakadaşın dediği işe yaradı sizin de aklınızda olsun belki işinize yarar :)))
amin bence de :D
Cevap
3Cevap
bilgisayardan dowleand ya da indirilenler var orada yazar
nasıl yani nerede anlamadım?
Kaynakça ancak tek tek kopyalayıp yapıştırman gerekiyor başka çözümü yok
içinde en altta kaynak yazar onları yaz
şimdi şöyle; pdfnin içinde yazan bilgilerin altında kaynaklar var ama
pdfyi hangi siteden bulup indirdiğim tabikide yok ben esas bunu soruyorum yok mu bir yolu
pdfyi hangi siteden bulup indirdiğimi görmek için? :((
evet biliyorum ama çoktan indirdim bunları bilgisayarda bir dosyaya kaydettim indirdiğim linki şimdi nerden bulacağım ki
aa buldum chorome dan indirdiklerimin olduğu kısma baksam yazmaz mı sitelerini de biraz eskilere bakarsam buluurm belki? :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar