Numara +92 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +92 ile başlayan bu numaradan arıyorlar.Bilgisi olan bu hangi ülke olduğunu paylaşabilir mi? +92 nerenin kodu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numara +92 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +92 ile başlayan bu numaradan arıyorlar.Bilgisi olan bu hangi ülke olduğunu paylaşabilir mi? +92 nerenin kodu?

Selam,
Zaman zaman bizleri farklı numaralardan arayabiliyorlar. Gelen aramanın nereden yapıldığını anlamanın belirli yolları var. Telefonun numarasının başında yer ülke kodu, o aramanın nereden yapıldığını anlamayı sağlıyor.

92 nerenin kodu dersen sana Pakistan olduğunu söyleyebilirim. Pakistan, Güney Asya'da yer alan bir ülke ve başkenti İslamabad. Bu ülkenin resmi dili ise Urduca.
Beni bir gün tunus bir gün yunanistan bir arjantin arıyor kardeşim. Çoğu dolandırıcı. Arkadaşlar cevabı vermiş zaten.
+92 ile başlayan telefon kodu Pakistan ülkesine ait.Bazı dönemlerde bu şekilde yurtdışından arama yapabiliyorlar.
Cevap
3Cevap
Pakistan beni de bugün whatsapp dan aradılar
Benide aradılar la profili kapalı bir kadındı
@Dayıdemebana bundan demek ki😁
Beni de WhatsAppdan aradılar iki defa ben aradım açmadı
@Kardelence Sen yok oldun gittin ya artık uğramıyorsun galiba buralara, :(
Pakistanın kodu aman dikkat, kaçak olabilir engelleme şikayet yapın, Türkiyemi seviyorum dikkat edin
Pakistanistanya Dayımın ogulları var
Ne işi var orada kral oradakiler açlıktan ya da savaştan ölüyo senin dayı oğlu kafayı mı yedi peynir ekmek le
Lan sizi de sürekli birileri arıyor.
Banada mesaj attılar
Hshhd🙃😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?