Numara +251 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +251 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 251 alan kodu nerenin bilgisi olan bu hangi ülke olduğunu paylaşabilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numara +251 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +251 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 251 alan kodu nerenin bilgisi olan bu hangi ülke olduğunu paylaşabilir mi?

+251 ile başlayan numaradan bu gün beni de aradılar. Telefonu açmadım, nerenin olduğuna baktım, Etiyopya olduğunu görünce hemen engelledim. Benim bu ülke ile hiçbir işim olamaz. Meraklı olmayacaksın. İnsanın başına ne gelirse, ya meraktan, ya yapraktan gelirmiş..
Etiyopya'nın büyülü topraklarına hoş geldiniz! 🌍 Eğer +251 numaralı alan kodunu görüyorsanız bilin ki bu kod sizi Doğu Afrika'nın incisi, Etiyopya'ya götürüyor. Addis Ababa'nın başkent olduğu l ülke, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle sizi kendine hayran bırakabilir.
Etiyopya'nın coğrafi konumu oldukça çeşitli ve renkli bir iklim kazandırıyor. Mevsimler değiştikçe hava durumu da değişiyor ancak genel olarak tropikal bir iklime sahip olduğunu söylemek mümkün. Bu da demek oluyor ki burada güneşli günlerin tadını çıkarabilir, yemyeşil doğasıyla huzur bulabilirsiniz. 🌞
Ülkenin bir diğer büyüleyici yanı ise insanları! Sıcakkanlı ve misafirperver Etiyopyalılar, geleneklerine sıkı sıkıya bağlı. Bu da size unutulmaz kültürel deneyim yaşatacak. Sokaklarında gezerken yerel lezzetlerin kokusunu hissedecek, müziğin ritmiyle dans edeceksiniz. Addis Ababa'nın hareketli caddelerinden Lalibela'nın mistik kiliselerine kadar her köşesinde ayrı bir hikaye saklı.

+251 alan kodu, Etiyopya'ya aittir. 📞🌍 Etiyopya Doğu Afrika'da yer alan ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle bilinen bir ülkedir. Başkenti Addis Ababa olan bu güzel ülke, tropikal iklimi ve sıcak insanlarıyla tanınır.
Telefonunuz çaldığında ekranda +251 alan kodunu görmek sizi biraz şaşırtabilir. Alan kodu, Etiyopya'dan gelen aramayı işaret eder. Gelen arama her zaman iyi niyetli olmayabilir. Özellikle son zamanlarda dolandırıcıların bu tür uluslararası numaraları kullanarak insanları tuzağa düşürmeye çalıştığını bilmek önemli.
Dolandırıcılar genellikle sizi geri aramanız için kandırmaya çalışır. İlk başta masum bir çağrı gibi görünebilir; belki bir zil sesi duyar ve çağrı kesilir. Merak edip geri ararsanız, yüksek ücretlendirme tarifeleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu tür tuzaklar telefon faturanızda beklenmedik ve yüksek maliyetlere yol açabilir.
Bu nedenle +251 gibi yabancı bir numaradan çağrı aldığınızda dikkatli olmanızda fayda var. Eğer Etiyopya'da tanıdığınız biri yoksa ya da oradan bir arama beklemiyorsanız gelen çağrıyı görmezden gelmek en iyi seçenek olabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda durumu hemen ilgili telefon operatörünüze veya yetkililere bildirerek kendinizi koruyabilirsiniz.
+251 ile başlayan telefon kodu Etiyopya ülkesine ait.Bazı dönemlerde bu şekilde yurtdışından arama yapabiliyorlar.
Selam,
Zaman zaman yurtdışından aramalar gelebiliyor. Gelen aramanın nereden olduğunu anlamanın en iyi yöntemi tabii ki telefon kodları oluyor. Her ülkenin ayrı bir telefon kodu bulunuyor, bu koda göre gelen aramanın hangi ülkeden yapıldığını anlayabiliriz.
251 alan kodu, Etiyopya'nın ülke kodudur. Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'dır. Bu nedenle, +251 kodlu numaralar genellikle Etiyopya'nın çeşitli bölgelerinden veya başkentinden olan telefon numaralarını temsil eder.

pardon ama bence sen sikintilisin bu soruya cevap yazdıysan bu kadar. zaten bu adam o yillar yıl bası 200 kere sormuştum bu soruyu + rakamini değiştirip
Cevap
3Cevap
Dünyada bir sen kaldin önüne gelen seni ariyor 🤣🤣🤣
Günde farklı ülkeleri araştırıp mı soruyorsun artık bu mu yeni soru şekli
Biraz fazla olmadın mı artık , sürekli farklı numaralar mı arıyor , sendemi var bir numara 😒
herkesi arıyorlar. afrika ülkelerinden whatsapp üzerinden,, 0850 li numaralardan, sürekli aranıyor insanlar. paylaşan insanı burada fırçalamaya kalkman hoş değil..
+251 başlayan numaralar
Etiyopya aranmakta
Günde 5000 10000 bin kazanma vaad ederler
3 beşyüz TL Dolanırırlar
Tanımadığınız + numaralara İtibar Etmeyin
Engeleyin
Aynen maalesef benide dolandırdılar peki dolandırıcının numarası ve banka iban var Ad-soyadı Orhan Oral bunlar bir ekip şeklinde Site kurmuşlar bunu nasıl bulabilirim bilen var mı?
@Tuğçe_Adelle nasıl dolandırdılar.
2 gündür benimle de iletişim kuruyorlar.
WhatsApp ve Telegram uzerinden
Google den aratsaydın cevaba daha çabuk ulaşmazmıydın.
Google denen bir şey var arkadaşım..
@KızlarSoruyor bu saçmalık ne zaman biter?
La yeter her gun kim ariyo seni 1000 kere sordun
google a yazz
Yeter artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?