• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Sözel ders nasıl çalışılır?

ecemmercan
ecemmercan Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sözel ders nasıl çalışılır?tarih cografya yardım edın aklıma kalmıyor.yazarak calısan var kımı okuyarak aklında kalıyor
Sözel ders nasıl çalışılır?
Tarih Soruları Sözel Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• cixim54
    cixim54 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ders sözel ise unutulması en kolay derste emin ol odur.tabiri caizse sözel dersler nankör derslerdir :) ben kendi metodumu anlatayım size, konuyu kısaca bir gözden geçirirdim, sonra bir iki defa okurdum, elimde kalem önemli yerlerin altını çizerdim, bir sonraki gün, çalışacağım kısıma başlamadan önce, önceki günün tekrarını yapardım, altı çizili yerlere bir göz atardım, eğer ders tarih ise, gözümde canlandırırdım karakterleri, buda hocamın tavsiyesiydi, gerçekten çok işime yaradı, konularda kodlanacak yerleri kendime göre kodlama yapardım, hatta yaparken saçma sapan bir kelime olmasına özen gösterirdim ki kalıcı olsun diye, inşallah yardımcı olur bu taktikler size, kolay gelsin..

0
    3 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Gozunde nasil canlandiriyorsun.bide kodlamaya bir ornek verenilrmsn=)

Yorumla
    • cixim54
      cixim54
      +1 yıl

elbette yardımcı olayım :)

Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Beklyrm=)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• koraybey67
    koraybey67 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

senden cinsellik üzerine bir bir sorum yok .olmayacak

derslerini iyi öğrenmen çalışman için kafan rahat olacak .kendini çok sıkıntılara verme . rahat olmalısın .kısa not alarak çalış .fazla detaya gerek yok .

1
    2 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

saol adamsın

Yorumla
    • koraybey67
      koraybey67
      +1 yıl

teşekkür ederim çok naziksin

Yorumla
  • seker-kiz0606
    seker-kiz0606 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 39%
    +1 yıl

ben bılmıyorum acıkcası :) ama dıkatını dagıtma ve önemlı buldugun yerlerı işretle derim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

34

Cevap

• endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

ya arkadasım taktık sana kalmıs. ben okurur. ve arada da not alırım. onemlı noktaları. bazı ılgımı ceken olaylar olur. onlar zaten aklımda kalır. unuturum da bır yandan. bundan dolayı 2. tekrarı yaparım. genelde 2. tekrar la bırlıkte profesor olurum yanı o konuda. cografya ıcınde bıraz ezber gerekıyo. ama okucaksın sureklı. kıtabı karalaya karalaya devam edeceksın. teste cozeceksın. ama bu ıkı ders te bıraz ılgı ıster ogrencıden.hadı hayırlısı bakalım sınavında. :) ama sınava yakın zamanda calıs bence yoksa sılınır kafandan malum ezber olucak... baslıgın hakkını ver bakalım sımdı :)

0
    0 Yorumla
  • Borsel
    Borsel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 67%
    +1 yıl

Sistemli,palanlı,programlı,raporlu çalışma düzeni gerekir,Bunun için öncelikle çalışacağın ders konusu coğrafya ise coğrafyaya ile ilgili Tarihse tarih ile ilgili metot edineceksinizMetotolu çalışacaksınız.,Devamı daha sonra açıklamlara geleceğim ilginizi çektiyse eğer.Boşa yamayim yoksa.

1
    7 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Cekmezmi bekliyorum teşekkür ederim

Yorumla
    • Borsel
      Borsel
      +1 yıl

Coğrafya Ülkeler ve genel coğrafya olaak ikiye ayrılır,Tarih ise milattan önce miletten sonra diyeayrılır,milattan sonraorta çağ dönemi,yakınçağ,ve bu tarih devirleride kendiiçerisnde işleyiş bakımından değişik bölümlere ayrılır tarihinde kayıt metotdu var endi metodubunların şemalarıda var öncelikle şemaları edineceksin nasıl bulacağınıda söylerimistersen sonra bu şemalarabağlı kalarak konuları okuyacaksın okurkende küçük dip notlaralacaksın,ve bu ardada sorular çıkaracaksın kendi kendine ,

Yorumla
    • Borsel
      Borsel
      +1 yıl

Çıkardığın sorularıda geçmiş yıllarada çıkmış sorularvile karşılaştırısın,Şema edinip,ve o dersin kendi metedu üzerinden çalışamaya başlıyacaksın sonrada bunlaı yapacaksın devamı var isterseniz.Şema ve metod konusunda bunları anldınzmı aslında çokrahat bilgi edincek ve kayıt edeceksiniz beyninizede hemde kronolojik olarak.

Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Teskkr edrm guzel seyler yazmsnz ugrasmsnz degerli dusuncelernzden faydalanmak cok isterim.devamini beklyrm bu sayede sadece ben degil bir cok arkadasimizdahayati icin onemli sseyle ogrenyrlr

Yorumla
    • Borsel
      Borsel
      +1 yıl

Tarih devirleri MÖ ve MS MÖ mağara devri,Taş devri yontma taşdevri,cilalın taşdevri gibi MS İlk çağ Orta çağ gibi bütün bu devirlerin kronolojik sıra dahilinde şemeları var hatta haritada edineceksiniz bu zmanlar ile ilgili nerde ve nezman hangi kıtada nasıl olduğuna dair sonrada kitaplardan konuları ünite ünite takip edin okuyun bakın nasılda aklınzda kalıyor,Cpğrafyada aynı şeklde Ülkeler ve genel coğrafya unnunda kendi içerisinde ayrı işleniş şekilleri var ve şemeları ile birlikte .

Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Supersiniz teşekkür ederim

Yorumla
    • Borsel
      Borsel
      +1 yıl

Kitapcı lardan Tarih Atlası edinebilirsiniz,Ben zamnında almıştım ,Tarih konularınıda Genel Türk tarihi,ve osmanlı tarihi olarak ayrı ayrı çalışalısınız.karıştırmayınRenklisi olsun tarih atlasının.Birşey değil b arada yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Ben lise yıllarımda utbol oynuyordum,BİRDE OKULDA eğitsel kol faliyetlerindeydim normal zmanlarda ders çalışmadığımdan bütünleme sınavlarında bu şekilde sınıfgeçtim.Tarih den 10 Coğrafyadan 8 aldım.Bu şeklde çalışarak.

Yorumla
  • kürekçi
    kürekçi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sözel dersi mırıldanarak oku Ama beyninde okuma hızın dudak hareketlerinin hızını geçmesin.Bir de geçenlerde şöyle bir şey duymuştum; ders çalışırken herhangi bir koku koklarsan ve kokladığın anda çalıştıklarını sınavdayken unuttuysan, sınavda o kokuyu tekrar koklayarak hatırlamana yardımcı olabilirmiş...

0
    0 Yorumla
  • caner83
    caner83 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

sana cinsellik sorusu soracağımı zannetmiyorum ama yinede cevaplayayım kimi insanın görsel hafızası iyidir yazarak çalışır kimide dinleyerek öğrenir sözeli sende ikiside yoksa sözele karşı ilgin yok demektir tavsiyem mp3 e konuları at sanki sevdiğin bir parçayı dinliyormuş gibi dinle ben öyle yapıyordum bir süre sonra tekrar ede ede öğreniyosun

0
    0 Yorumla
  • mesele01
    mesele01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

Sözel ders derste öğrenilir. Olmadımı o zaman kitabı ya da notlarını elinde olan ne varsa onu al ve hocanın anlatımlarından üzerinde en çok durduğu konuların özetini soru cevap şeklinde bir deftere çıkart. ya da üst sınıflardan birilerine daha önce hangi konuları sorduğunu sorarak ona göre soru cevap çıkart ve ezberle sonrası 100 demektir... kolay gelsin güzelim. :)

0
    0 Yorumla
  • outx88
    outx88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

tarih dersinde a3 alıp dönemlere ayıracaksın, mesela osmanlının duraklama dönemi gerileme dönemi vs vs. her padişahın savaş, kültürel ve yönetim vsvslerini kronolojik olarak yazacaksın. her şey önünde tek bir kağıtta olacak ama kolay değil bu.

coğrafyada da a3 kağıda bölge bölge yazacaksın. en üst satır bölgeler mesela, dikey kısımda ise kömür madenleri nerde, linyit nerde, demir nerde bakır nerde vs vs. mesaj kutumu yak ayrıntılı anlatayım.

0
    0 Yorumla
  • XxKağanxX
    XxKağanxX Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

ooo tam benim bölümüm, bak eger ygs ye hazırlanıosan, tarihi şöyle calıs önce ders kitabından konuları en bastan baslayarak oku sonra o konunun sorularını cöz, kitapta olur zaten önce konu anlatılır sonra sorusu olur onları çöz varsa dershane testlerini falan cöz baya yüksek yaparsın tarihten, cografya da bu tarz :) benim 2 si de süperdi ahh ahh ne günlerdi

0
    0 Yorumla
  • smart-jacop
    smart-jacop Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.

tarih de iyi sayılırım coğrafya eh işte orta :) sözel filan anlamıyorum bende direk okuyor aklımda kalanı birde mantık çok yürütürüm başarılıda oluyorum ;) sende dene istersen :) karşılıksız bir cevap verdim :D

0
    0 Yorumla
  • handikap35
    handikap35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

ben her dersin aklımda kalması gereken elemanlarına bir obje adıyordum, mesela coğrafyada anımsatıcı objeler çok fazla var, tarih bence çok daha kolay olur, sadece onu söyleyince hatırlayacağın bir şey bul yeterli

0
    0 Yorumla
  • RedLine07
    RedLine07 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 31%
    +1 yıl

ben kesinlikle okuyorum bir kaç tekrardan sonra zaten full ezberimde..

0
    2 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

nasıl ya. aylarca unutmuyormusun

Yorumla
    • RedLine07
      RedLine07
      +1 yıl

yaaa her ne olursa olsun akılda kalıcılığın temeli ilgidir mesela ben tarihe çok ilgiliyimdir onun için okurken zevk alarak okurum ve aklımda kalır ara sıra yapılacak tekrarlarda bu kalıcılığı arttırır ayrıca sen zaten benim arkadaş listemdesin ama hiç muhabbet edememiştik bu güne kadar..

Yorumla
  • deluxesurh
    deluxesurh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

sözeli en iyi öğrenmenin yolu ezber yapmaktan kaçınmaktır. Hangi dersin olursa olsun mutlaka özetlenmiş yardımcı kaynaklarını tavisiye ederim. Birde okuduğunu anlıyorsan eğer gerisi sorun olmayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • renkligözz
    renkligözz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.

yardımcı olıym cnsel ıcerklı seylerde snde kalabılır once calıstıgın dersı sevıyomuusn o onemlı tarıh yazarak calsrsan aklnda kalır cografyada oyle ama bnları okuyup calısrken kafanda kalıcak sekılde kodlaman lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Oku, okuduğunun özetini çıkar, özetini çıkardığın yazıyı da birine anlat. Sunum yap.

DAha iyi öğrenmenin yolu yok :D

0
    4 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Kenan Soycan ? Genel ? kpss ? İslam Öncesi Türk Tarihi ile İlgili Terimler

Haber Bilgileri

14-06-2011, 22:16

İslam Öncesi Türk Tarihi ile İlgili Terimler

Kategori: Genel ? kpss

İSLAM ÖNCESİ TÜRK TARİHİ İLE İLGİLİ KAVRAMLAR

OGUŞ--Aile

URUG--Sülale

BOY--Soylardan, sülalelerden oluşan topluluk

BUDUN--Millet

İL,EL--Devlet

OTAĞ--Hükümdar Çadırı

TOY--Ziyafet, meclis

TOYGUN--Meclis üyesi

KENGEŞ--Meclis

KURULTA--Yılda iki ya da üç kez toplanan büyük meclis

HAN

Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

mesela bak ılkl konu bu bu yarısı daha nasl kalck bunlr aklda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaparsın ya sıkıntı yok.. Önemli bir ayrıntı daha...

yatmadan önce konuları gözden geçir.. Uyurken öğrenme gerçekleşir, kolay gelsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şimdi sıra bende :) özelden atacağım mesajını açar mısın? :)

Yorumla
  • retro
    retro Takip Et
    +1 yıl

hangi alan üzerine calısıcaksın tarih mi sosyal mi ... cesitli akılda kalıcı yontemler var sayın dümen :)

0
    2 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

tarıh cografya hukuk neymıs o yontemler mesela bunları ezberlemem lazım sadece bı konu:S link bu daha bı suru konu var

Yorumla
    • retro
      retro
      +1 yıl

gece ben sana yazıcam kodlama yontemi ve anımsa yontemiyle halledicez.. zor degil bu link ..suan musait degilim .

Yorumla
  • yunusyk
    yunusyk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

yazarak çalıoş canım sözelciler yazarak daha çok zühninde tutuyor bilgileri misal ben tarih dersine kopya kağıdıı hazırlıyordum sınav anında kopya kağıdına ihtiyacım kalmadı yazdıklarım çıktı :)

0
    1 Yorumla
    • yunusyk
      yunusyk
      +1 yıl

bak okuyarak aklında kalmaz okuduğunla kalırsın eğer ezberlemek istiyorsan sürekli yaz yaz yaz sözel gördüğünü hafızaya kaydeder dili ile söylediğinin pek önemi yoktur gördüklerini dile döker sözelci

Yorumla
  • MoulinnRouge
    MoulinnRouge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Yazarak çalışmak çok vakit alır ama etkilidir.Ayrıca bu nasıl bir pazarlık ?

2
    0 Yorumla
  • OrfeE
    OrfeE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

hıkaye olarak gr hıkaye dınlermış gııbı tarıh dınlerdım okurdum coğrafya içinse bol tekrar şartörnekte çözmen grek ben boyle yapıodum :)

0
    0 Yorumla
  • bahatka1234567
    bahatka1234567 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 551 cevap paylaştı.

öenmli olan yerleri bir kağıda yaz sarı renkli kalemle üstünü çiz küçük notlar haline getir evde dışarda okulda otobüste sürekli oku mesajını bekliyorum

0
    0 Yorumla
  • seolog
    seolog Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

hikaye yazarak çalış tarihi

coğrafyayı görseller ile çalış

0
    2 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Hikayeden kastin mesela ornek verir misin

Yorumla
    • seolog
      seolog
      +1 yıl

hayatında değer verdiğin şeylerle olumlu olayları bağla. büyük savaşlarla kızgınlıklarını mesela bu senin hayal gücünle alaka birazda ama bir kez emek verirseni kalıcı öğrenmeler kazanırsın. kelimeleri çağrışım olarak kullan 1453 istanbulun fethinde yaşanan olaylar hazırlık sabır mantık 14 yaşındaki birinin 53 yaşındaki kişi alt edebilmesi gibi bir hikayeyle güzel bir ders olur mesala

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aynen yavrum sende benim gbisin ama bu kuş beyinliğimizden değil aslında zehir gibiyiz :)bu arada cinsellik demişken bacakların süper

1
    0 Yorumla
  • yorumcubaba
    yorumcubaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Sınava yanı teste yonelıkse konuyu ıkı kez oku aklında kısa bır ozet yap ve sürekli soru çöz.

0
    0 Yorumla
  • kamanata
    kamanata Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Konulari yatmadan once bir kagida not alip yaz bir kac defa oku uyu %85 kalici olur...

0
    0 Yorumla
  • akdegul
    akdegul Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

Önemli yerlerin altını çiz ve tekrar et bide lütfen o lafı etme tm

1
    0 Yorumla
  • Kadirfree
    Kadirfree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Severek yapmıyorsan istediğin yöntemi kullan aklında kalmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

resmdeki kızın boynunda özlem yazıyo isim ecem :D fakeliğin dibine çakmak bu olsa gerek

0
    3 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

kendı ısmını yazdrrmsn sen salak.annemın ısmı o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaavv hee heee

Yorumla
    • BenMurat
      BenMurat
      +1 yıl

:DDD kahkaha attım:DD:D

Yorumla
  • FuUBeylikdüzü
    FuUBeylikdüzü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Sesli okurken telefonuna kaydet tekrar tekrar dinle ! şimdi telini özelden yazarsın :) ;)

0
    0 Yorumla
  • BigŞeff
    BigŞeff Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Soru başlığın çok sevimli onun için geldim valla:)Bu arada yazarak calismak bencede en etkilisi..

1
    0 Yorumla
  • burak933
    burak933 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

sen önce resmini hangi face sayfasından aldın onu söle :D

0
    0 Yorumla
  • maligocer
    maligocer Takip Et
    +1 yıl

önce okuyarak yaz. sonra yazdığını 5-10 defa oku. çok işe yarar

0
    0 Yorumla
  • hresources
    hresources Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

sözel dersi paragraf paragraf okuyp tekrarlaman lazım...sorularıma cevap vermeni istiyorum ama ulu orta değil :D

0
    0 Yorumla
  • tekseferlik
    tekseferlik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

en iyi öğrenme şekli dinleyerek..o yüzden sen kitapları bana vericen ben okuyacağım sana sen dinliceksin ;)

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.

tarihi canlandırarak çalış.coğrafyayı izleyerek.

0
    1 Yorumla
    • ecemmercan
      ecemmercan
      +1 yıl

Nasil canlandircam

Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Önemli yerleri not alarak özet çıkar.

0
    0 Yorumla
  • sucukluyumurta1
    sucukluyumurta1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

aferım boyle kadınlıgını kullan acız ol hep

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sana özel ders verm gel

0
    0 Yorumla
  • bertaraf42
    bertaraf42 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bu sana bağlı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Sözel ders nasıl çalışılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sözel derslere nasıl çalışılır? 14 cevap verildi
Sözel derslere nasıl çalışır? 5 cevap verildi
Sözel dersler nasıl çalışılmalıdır? 8 cevap verildi
Nasıl ders çalışılır? 7 cevap verildi
Nasıl ders çalışılır? 21 cevap verildi
Nasıl ders çalışılır? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨