Anne-babamı ayrılmaktan nasıl vazgeçirebilirim?

Daha önceden de oldu ama aile içindeydi sonra vazgeçti annem. Şimdi tekrar böyle bir şey var ve dayımlarıma falan söylenmiş, dedem, anneannem hepsi biliyor, ben ve kardeşim annemle yaşayacağız ama bize destek veren dedem var, zengin kendisi ve okul falan dahi hepsini karşılıyor , babam elektrik, su falan onları karşılıyor. Nasıl vazgeçirebilirim ya? Boşansalar, dolaylı olarak dinende talak falan vercek boşancaklar geri dönüşü çok zor. Boşanma sebebi anlaşamıyorlar, babam bir kere benim kıyafetimi koymadı diye koltuktan yere atıp sırtına vurmuş, kardeşimde gördü ve ağlamıştı. Babam ztn hep kavgada bu ip kesilsin,** aşşağısı kasımpaşa falan diyip duruyordu, babam son zamanlarda bayramda dahi yazlık eve gelmedi, 2 haftadır falan görmüyorum. Bugun bana ve kardeşime mesaj atmış ne yapıyorsun diye normalde çook çok nadir mesaj atar, fatura falan için işi düştüğünde.
Nasıl vazgeçirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Genelde hep ben tartışmaları modere ederdim, son 1 aydır kendilerine bıraktı psikolog ile falan . Acaba ben aralarını modere edebilir miyim
Anne-babamı ayrılmaktan nasıl vazgeçirebilirim?