Sizce hangisi? :’) Yanlış anlaşılmasın bana bensunun güzelliği daha sıradışı geliyor, 10 dakika gezinsem hande gibi birsürü kız bulurum gibi. Sizce? :))
Güzellik görecelidir. birine güzel değil onun gibi 10 tane daha kız var demek onu kıskandığının göstergesidir. ayrıca kıskanmakla 2018 yılının pek bağlantısını kuramadım ama olsun
10 tane kız var demek ile kıskanmanın bir bağlantısı var yani değil mi? Bu söylediğinden tek anlaşılan o da. Hollanda da yaşıyorum yaptğn kıskanç yakıştrması biraz şeyyyy hollanda da ki kızlardan haberin yok galiba.
Hollandaya gelmedim yorum yapamam Ama şöyle diyebilirsin. Ben bensu nun güzelliğini daha çok beğeniyorum handeyi beğenmiyorum buna tamam Ama sen 10 dk gezinsem hande gibi bir sürü kız bulurum diye kızı kötülüyorsun buda içindeki kıskançlığın cümleye yansımasıdır
Yıoo bence hande de aşırı çekici. Sadece basit bir çekiciliği var, bu benim düşüncem ve buna laf etmeye senin hakkın yok. Kendin de görüyorsundur zaten sokakta ki kızları. Yanlış anlaşılmasın yazdığım halde herşeye bir prz
En İyi Cevaplar