Evli bir kadini kacirmak istiyorum?

Arkadaslar Şu an yazdigim sey belkide buyuk bir olay ama kötü bir niyetim yok. Cünkü kotü biri degilim. Ama sanki hayatindan mutsuz gibi. Kapali genc bir kadin. Ve kocasinin eline bakiyor. Belkide o kocasi ne derse o. Tabi cok baskici bir tarafini gormedim ama. Bilmiyorum sanki özgür degilmis gibi. Sanki gencligini yasayamamia ve Şu an genc. Evlenip cocuk yapicak ve bos yasicak bence. Ona gözmü koydum tabikide hayir ama herhangi bir erkek evet tatli bir bayan der etkilenebilir tabi. O hayatindan mutlu olsa bile boyle genc bir kadinin calismamasi kocasinin eline bakmasi ve genc olmasi sanki onun icin dogru seyler ve dogru zamanlar degil bence. Hayir yine birlikteligi devam edebilir ama köle seklinde olmasin. Kesinlikle cinsel anlamda ya da ona karsi olan hislerimle alakali bir kacirma olmucak sadece gercek bir kadin gibi nasil aydinlasabilir özgurlesebilir ve diledigi gibu mutlu yasamasini istiyorum. Bu hayati haketmiyor genc bir kizken. Onu daha cok gezerken eglenirken gormek isterim bir cocuk yapip klasik bos bir kadin hatta suriyeli bir kadin gibi olmasini istemem. Ne dusunuyorsun. Bu anlattigimda suc bunuda biliyorum. Ama iyi anlamda diyelim bu suca. Ne dusunuyorsunuz? Siz bu genc kiz cocuk yapip evde temizlik yemek yapip ve calismayip kocasinin elinemi baksin yoksa özgürce gencligini yasasinmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar özgürlüklar anladinmi evet hersey degil. Ama kocasina köle olmasi ve bos yasayip gitmeside bir kadina yakismiyor asla hadi ordan et uyusturucuyu ickiyi
Evli bir kadini kacirmak istiyorum?