Hükümet lehine sosyal medyada paylaşım yapan memurlar neden ceza almıyor bunun bir sebebi var mı?

Arkadaşlar sizce hükümet lehine sosyal medyada paylaşım yapan memurlar ve kamuda görev yapan üst düzey amirler neden ceza almıyor bunun bir sebebi var mı Halbuki DMK memurların tarafsız olduğunu ve siyaset yapamayacağını söylüyor Hükümet aleyhine paylaşım yapan bir memur ceza alırken sürgün ya da memuriyetten çıkarılırken bu cezalar ve kanun maddeleri hükümet lehine paylaşım yapan hükümeti destekleyen kişiler için neden geçerli olmuyor kanun neden tarafsız olamıyor bu konuda? Şayet ben hükümet lehine paylaşım yapan bir memurun ya da amirin ceza aldığını duymadım ve görmedim Gazetelerde de emsal haber yok bununla ilgili tıpkı bunun gibi http://www.milliyet.com.tr/facebook-ta-hukumet-aleyhine-paylasimda-bulunan-memura-ceza-ve-tayin-gundem-1476057/
Güncellemeler
+1 yıl
Tarafsızlık ve devlete bağlılık:

Madde 7 (Değişik: 12/5/1982 - 2670/2 md.)

Devlet memurları siyasi partiye üye olamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirlerken dil, ırk, cinsiyet, siyasi
düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapamazlar; hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda
ve eylemde bulunamazlar ve bu eylemlere katılamazlar
Hükümet lehine sosyal medyada paylaşım yapan memurlar neden ceza almıyor bunun bir sebebi var mı?