Buymuş.. açıklayan arkadaşa teşekkürler
Baba sevgisizliğini hiç içinizde, iliklerinizde hissettiniz mi? Babanız çok sever miydi sizi?
Buymuş.. açıklayan arkadaşa teşekkürler

Benim babam ben küçükken annemin vefatından sonra evlendi ve ondan sonra hiç sevgi göstermedi. Aşırı ilgisiz umursamaz sevgisiz oldu tüm sevgisini parasını ilgisini karısına verdi beni dışladı. Çünkü karısı böyle istiyordu.
Ne mi oldu? Hiçbir erkeğe güvenemedim kimseyi sevemedim, kısmetlerimi de hep teptim. Ne bileyim olmuyo sevemiyorum içim ısınmıyor evlenecek kadar güvenemiyorum hiçbir erkeğe. Umarım evde kalmam.
Gidişatım çok kötü.
Babamı hiç görmedim bile eksikliğini hissediyorum ama sevgisini daha nasıl bir şey bilmiyorum. Ama onu sevdigin adamdan ziyade çocuk olursa o zaman daha iyi hissedersin.
kıyamam :'( baba sevgisi sarıldığında hissettiğin o saf duygudur . bilirsin ki o kolların kucağın sahibi sana bişe olmaması için ölür
Zaten genel anlamda sevgisiz büyüdüğüm için sadece tek bir kişinin beni sevmesini umursayamıyorum 🙄
Cevap
4Cevap
babalarımız bizi sevseydi kendine güvenli , güçlü kızlar olabilirdik. Ama maalesef hep hassas, özgüveni olmayan, sevgisizlik içinde başkalarından o sevgiyi elde etmeye çalışıyoruz ama yine olmuyor o yara kapanmıyor bir türlü
Aynı durumdan müzdaribiz. Ben de baba sevgisi görmedim. Babasının sevmediği kabul etmediği kızları başka bir erkeğin sevmesi kabul etmesi çok zor duruyor
Kesinlikle öyle oluyor
Sevgi göstermesine izin vermedim. Çünkü her erkek gibi o da aynı.
Baba sevgisi ayrı sevgiliden gelicek sevgi ve ilgi ayrı. Bence sen sırf bu yüzden olgun erkeklere daha ilgi duyuyorsun
Hissetmedim, gerek yok.
Baba sevgisi tatsaydm çok güçlü olurdum
Bilmiyorum hiç hissetmedim
Üzüldüm..😔
Arkanda bir dağ olmasi gibi birsey.. senden karşılık beklememesi severken.. canin yandiginda onun da caninin yanmasi gibi.. elinde olsa tüm dunyayi önüne serecek.. karşılık beklemeden sevebilecek sayılı erkeklerden biri..
İşte bunu öğrenemeyecek olmak kötü hem de çok kötü
Bu yaran kapanir deyip teselli etmeyecegim seni çünkü gerçekçi olmayacak.. hepimizin kapanmayan yaralari var ama bu gerçek..
İnsan ne düşünüyor biliyor musun? Acaba babam beni sevseydi ben başka erkeklerde sevgi bekler miydim? Ancak bişeyi öğrendim ki; o da babasının sevmediği kadını başka erkekler de sevmiyor
Ben bu fikrine katılamadım.. sever bence
Bende az sevgi gördüm yıllardır bu psikolojiyle tam anlamiyla huzurlu olamadim.. sevgiyi başka erkeklerde ariyorum her defasinda daha fazla yara alarak..
Kadınlar hep babalarına benzeyen erkeklere aşık olurmuş ya.. belki de bu yüzden yara almaktan kaçınamıyoruz
Evet.. babama benzeyen biriyle evleneceğim büyük ihtimal.. çok pişman olmaktan da korkuyorum ayrıca 😕
Ben de..
Dogrudur
Beni anlattın
Konuşmak ister misin
Hayır teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar