Yobazlikta bir numara olan şehrimiz neresi sizce?
Trabzon
Konya
Yozgat
Kayseri
Çorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konya'ya kim yobaz diyor? Ulan saflar Yozgat kadar yobaz bir yer görmedim, Yozgat+Kırıkkale+Kırşehir=yemin ederim gelişmiş köy bunlar bilmeyenler yorum yapmasın
Kayseriyi sonradan gördüm.
Yozgat dedim ama aslinda kayseri diye düsünüyorum
Hepsi eşit bence ama trabzonda karar kıldım acaip yobaz ve cahiller.
Orda KTÜ de okuyan arkadaşım anlatıyor yabancılara dövecek gibi bakıyorlarmis. sevmiyolarmis he bide Fenerbahçe forması giyen birini görürlerse linç Edip öldürmeye kadar gidiyorlarmis ulan alt tarafı bir takım be sakin vatan memleket meselesi cahiller iste
Bende çok gittim anlatılacak gibi değil kendilerini aşiri begenmelerinden mi bahsedeyim çete çete dolasmalarindan mi esnaf saygisiz halk yobaz herkeste gereksiz bir suratsızlık silah taşıma oranı yüksek yani ne diyebilirim rezillikti gördüklerim.
En yakın arkadaşım Trabzonlu çocuk memleketini çok seviyor ama insanın bayağ cahil olduğunu söylüyor gerisini sen düşün kan davaları vs vs
Cevap
6Cevap
Konya, sakarya, trabzon bunlar birbiriyle yarışıyor yobazlikta
trabzon gitmiştim yobaz gelmislerdi
Bende çok duydum yabancılari istemiyolarmis disliyolar mis
Yozgat olarak duymuştum
Konya Erzurum yozgat Trabzon AKP'li olmalarından belli ne oldukları
Konya-Adana-Mardin
konya tabiki
Trabzon
kars erzurum
Bence İstanbul . ve Ankara
İzmir
😂😂 çok komik en özgür şehir İzmirli değilim ama orda 3 ay yaşadım herkesin birbirine saygısı var inaclisindan inancsizina kadar
Öyle mi dersin :) bunu söyleyen kapalı bir bayan. Baş örtü taktı diye hor görülen birisi
Ben üç ay kaldım her mahallesine gittim kapalisida çok acigida çok ramazanda içki icenide çok kımse birbirine karışmıyor her evde türk bayrağı asılıydı İstanbul'da kaç evde bayrak asilli
İzmir'de erkekten daha çok kız var ve her taraf kız dolu sence öyle bir şehir olsaydı erkekler daha çok olmaz mıydı? İzmirde arkadaşın olmadığı halde direkt sana yardımcı olarak arkadaş olabiliyorlar İzmir i görmeden yorum yapman biraz saçma.
Kayseri-yozgat-nevşehir
Yozgat
Bence o
Kayseri ne alakaa
Orada yobaz knka orda okuyan arkadaslarim anlatıyor şortlu kızlara o*rospu gözüyle bakıyorlarmis oruç tutmayan dovuyolarmis daha neler neler kadınlar rahatça sigara icemiyormus
Yozgat olabilir
Türkiye
Şırnak hakkari
senin oldugun yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar