Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir yol gösterin ya
Güncellemeler
+1 yıl
Umutsuzca güncelliyorum :(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben açık açık sorardım ne bu tavırların diye
"Ya sen benim samimiyetimi yanlış anlamışsın" deyip alttan alta küçümseyeceğinden eminim. O yüzden sormak istemiyorum. Yorumun için teşekkürler.
Akıl vereyim istersen aklıma bir fikir geldi
Ne kadar iyi olur ya
Öncelikle birisinden yardım istemen gerekecek arkadaşının tanımadığı birisine benimle birkaç gün sevgili rolü yapar mısın de çocuğun yanındayken sevgili rolü yapacak olan arkadaşına söyle seni arasın telefonunu masaya koy görsün aşkım vs yazdığını tepkilerini ölç
Aslında benzeri bir şey oldu. Benim bir erkek dostum var sürekli facebook duvarımda bir şeyler paylaşıyor, duvarımda sadece onun paylaşımları var. Elimi tuttuğu gün buluştuğumuzda sormuştu; bu çocuk kim? nereden tanıştınız? nasıl tanıştınız? ne zaman tanıştınız? vs. hakkında 10 dk boyunca soru sordu en sonunda da "face'te sürekli sizi görüyorum, takip ediyorum, gözüm üstünüzde" tarzı bir şeyler dedi. Bu kadar üstüme düşüp de arkadaş çekmesi çok tuhaf değil mi ya?
Tuhaf dene bu dediğimi daha iyi olur sevgilim artık görüşmemizi istemiyor de
Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler cevapların için.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Aynilarini yasadim ve gercekten kendimi bunun tuhaf olmadığına inandırmaya başladım ama kime anlattıysam oha farklı bi sey hissediyor kesin dediler ve ben anlam veremedim bu yaptıklarına hala da veremiyorum ama artik dusunmekten yoruldum
Tuhaf
Bunu duyduğuma sevindim, bir tek bana tuhaf gelmiyormuş demek. Yorumun için teşekkürler.
ne durumdasınız uzun zaman olmuş sanırım?